Na tokios ten ir bėdos vienkemyje. Ten jau antiek isnagleje tie gyvascej jog per 10 15 metrų vidury dienos nebijo priejt prie gyvenamo namo. O prie ūkinių pastatų net nekalbu. Na praset atvirai tai ir paraseu kaip yra. Kaskur skaičiau jog 4.5 ar 5.5 galios atžvilgiu nekonkurentai 
As tau kaip vienkiemio gyventojas ir kariaves/nukentejas nuo lapiu galiu pasakyt du budus kaip su jom kovot. Orinukas joms nusispjaut, pasijuoks is taves ir viskas

.
Pas mane geriausias budas palaidas suo, bet ir tai tam tikrai teritorijai, jei toliau nuklys shakes bus vishtom. Sitas budas jei vienkiemis ir shuva kastruotas nes shiaip nuleks i kaima pas mergas . Labai gerai paimt suni is prieglaudu, ten jie buna kastruoti ir vertinantis zmogaus meile.
Kitas budas 100%, bet blyn bijau zaliuju, sues gi gyva mane, bet tegul tada pasako kita buda

Imi parduotuvine vista, arba jei rasi numesta lapes pajauta, imi shvirksta ir prileidi i mesa antifrizo, paskui numeti kur pasonej. Antifrizas saldus, lape nunesa i lizda suryja ir viskas su visa vada baikta . Vasara kai gulejau ligoninei lape po zasiuka kasdien (kol namuose buvau nelindo) nese, zmona su sunum padare kaip sakiau tai visi kiti zasinai laimingai uzaugo iki kaledu

. Tiesa sutapimas ar ne, bet dingo katinas mano ir kaime dar pora katinu, bet cia nezinau gal koks sutapimas paprasciausiai