REGISTRUOTIS »
Citata iš: Ikaras 2015.06.09-00:19:35Na idomiai gaunasi. Kaip ir tasku surenki daugiau o nueini i uodega..... O kaip buna jei nedalivauji kazkuriose etapo rungtynese? Juk buna visko. Cia siaip klausimas pamastymui. Ir "abidna" jei praleidi kurias ir iskrenti. Visu metu darbas suniuj ant uodegosNeperegyvenk... juk trejose tai sudalyvausi, o tiek varžybų užteks bendram reitingui.Ir beje ne uodegoje Juk skaičiuojasi 3 geriausi rezultatai.Tiesiog jei dalyvausi daugiau turėsi didesnį pasirinkimą ką išbraukt
Na idomiai gaunasi. Kaip ir tasku surenki daugiau o nueini i uodega..... O kaip buna jei nedalivauji kazkuriose etapo rungtynese? Juk buna visko. Cia siaip klausimas pamastymui. Ir "abidna" jei praleidi kurias ir iskrenti. Visu metu darbas suniuj ant uodegos
salle tu man ne karta i privata nerasei, emeila taip ir tau kelis kartus ta pati per tapati atsakinejau. Gitasas kaip anglai skaiciuoja ? man principe dzin skaiciuokit kaip norit, gaila tik po kurio laiko reiks vel perdarinet jei procentai nuo taikiniu. Negi manot, jei ft su tokiu skaiciavimu buvo problemos (Lii vaizdziai gi parode) hft nebus ?
Gitasas sake 3 iskaitines is 5, pagal tai ir dariau
Fignia tie procentai,du kart nesamone gavosi lftsa varžybose kai prizinem vietomis buvau aukščiau o nusuritau i žemesnė vieta,pvz pernai,perdisaudymus laimejau pirmu vietų paėmiau 3 kitos 2 o Andželika laimejo nes abiem rase po 100% kai vienodai suringdavom,tai tada dadekit ir persišaldymo taskus
Citata iš: jonas_m 2015.06.09-08:44:55Fignia tie procentai,du kart nesamone gavosi lftsa varžybose kai prizinem vietomis buvau aukščiau o nusuritau i žemesnė vieta,pvz pernai,perdisaudymus laimejau pirmu vietų paėmiau 3 kitos 2 o Andželika laimejo nes abiem rase po 100% kai vienodai suringdavom,tai tada dadekit ir persišaldymo taskusCia yra logikos. Jei zinoma bus surinkta maziau nei 60 tasku. Gali p[askui keistai pasirodyt rezultatas 101.7%
nereikia duoti taškų už persišaudymą, nes tai iškreipia reitingus kitų, nepersišaudžiusiųjų atžvilgiu. Ar nebus taip, kad pvz. antra ir trečia vietos po persišaudymo taškais pasivys pirmąją, kuri nepersišaudė?