REGISTRUOTIS »
Citata iš: Fedia 2015.05.14-11:56:59Vyrai,saunu. paplot katuciu galiu.Bet,niekaip nesusisnekam. Bet ar jus tikrai nuosirdziai tikite,kad Lietuva gali bent 3 dienas atsilaikyti nuo prieso puolimo?Kad verta del teorines galimybes jog mus puls ginti NATO aukoti tukstancius zmoniu? Vat,dabar pagalvokit jeigu sitiek zmoniu nenori eiti vien esant pasauktiems,kas bus kai pasakys,VA karas,mobilizacija manot visi puls ciupt ginklus ir y fronta? fsio vyrai,to nebus visi begs ir slapstysis. pripazinkit tai.Jeigu to nera yskiepyta nuo mazumes tie 9 menesiai nieko nepakeis.Taip Zalias as sutinku kad situacija pasikeite. bet kodel taikom pasenusius metodus naujai kartai? Sita sistema turejo but isnagrineta ir adaptuota pagal tai kaip zmones gyvena siandien ir kokie ju planai. o ne laust is pirsto ir per diena surinkt visus is eiles ir issiust y griovius. okai baiks mokslus jau tegul kaip nori taip gyvena. Praras darbus,praras zmonas ar drauges. Gal kaikurie bus ysiskoline kokioms Kredit firmoms. Kas apsaugos nuo to? As nesuprantu kodel tu milijonu neinvestuoja y Profesionalus? Uzduodu kruva klausimu bet negaunu nei vieno atsakymo.Fedia tu istorija mokaisi ? 1939 metais karinis lietuvos biudzetas buvo didesnis (% nuo bvp) nei dabar. Ir atejo kaimynas be jokio suvio uzeme, as pvz. pamenu dar istroijos pamokose aiskino: lietuva nepadare nei vieno suvio, todel ji pati norejo i tarybu sajunga....Taip laikai keiciasi ir keiciasi "karo" tipas, ustenka paziuret i ukraina. Kam verkti, kad praras darbo jei jo dar nepraradai (juolabiau istatymu garantuoja), maza kas gali buti gyvenime, o va kai pasikeis valdzia kaip kokiam donecke tai itariu tada verksi irgi, kad praradai darba tik itariu nelabai kas taves klausys . Ar galvoji mes nato ir mus apgins, todel nereikia mums kariuomenes, tokiu attveju tau vokietis pasakys: jei pats shiknos nepajudinai, us ka man eit kariaut ?
Vyrai,saunu. paplot katuciu galiu.Bet,niekaip nesusisnekam. Bet ar jus tikrai nuosirdziai tikite,kad Lietuva gali bent 3 dienas atsilaikyti nuo prieso puolimo?Kad verta del teorines galimybes jog mus puls ginti NATO aukoti tukstancius zmoniu? Vat,dabar pagalvokit jeigu sitiek zmoniu nenori eiti vien esant pasauktiems,kas bus kai pasakys,VA karas,mobilizacija manot visi puls ciupt ginklus ir y fronta? fsio vyrai,to nebus visi begs ir slapstysis. pripazinkit tai.Jeigu to nera yskiepyta nuo mazumes tie 9 menesiai nieko nepakeis.Taip Zalias as sutinku kad situacija pasikeite. bet kodel taikom pasenusius metodus naujai kartai? Sita sistema turejo but isnagrineta ir adaptuota pagal tai kaip zmones gyvena siandien ir kokie ju planai. o ne laust is pirsto ir per diena surinkt visus is eiles ir issiust y griovius. okai baiks mokslus jau tegul kaip nori taip gyvena. Praras darbus,praras zmonas ar drauges. Gal kaikurie bus ysiskoline kokioms Kredit firmoms. Kas apsaugos nuo to? As nesuprantu kodel tu milijonu neinvestuoja y Profesionalus? Uzduodu kruva klausimu bet negaunu nei vieno atsakymo.
Kokio dar blyn vyriskumo mokykla? Etalonai jus isaukstine ta tarnavima iki nezinau ko. Vien zodis tarnavimas ka sako. Kas penktas lietuvoi vos ne degradas,nors turbut visi tarnave toi kariuomenei. Pavargau kariaut su vejo malunais.... Vistiek paciam teks suktis issituacijos. Gal mane ir skuduru laikysit dabar,bet as neprivalau jums nieko yrodinet. Duosiu zinot kaip sekes medicinkei. Issipisinesiu kaip galesiu
Kai vaikui liepi eiti į lauką, o jis klausia "ką ten veikt?" rimtai susimąstai. Kai vaikas neturi interesų, aiškių tikslų ir jo didžioji dalis gyvenimo telpa į 9 colius ir growtopia - dar labiau susimąstai. Mano atveju 13 metų vaikas paauglys. Aš tokio amžiaus mopedo variklį persirinkdavau, o dabartiniai net nežino kam variklyje žvakė įsukta. Mažiausia žaizdelė su ląšeliu kraujo yra katastrofa, reikia pleistrus klijuoti. Mes vaikystėj su dviračiu nusitėškiam, keliai kraujuoti, pilni žvyro, nubrauki su pirštu ir vėl ant dviračio.Mano bent vaikai ramūs, aš suvaldyti juos galiu. O turim savo aplinkoje ir tokių gan pašėlusių, 12-13 metų jau su savo nuomone, to noriu, to nedarysiu, mama duok telefoną žaist, nes aš dabar jo noriu, šiandien neisiu į mokyklą, nes aš nenoriu ir iš vis pamokų neparuošiau. Tėvai ne autoritetai, jų nuomonė neįdomi. Tai va tokius šiltnaminius skystablauzdžius bent tarnyba pareguliuos, nes karininkai nežais su jais ir telefonus plačiaekranius atims .O apie degradus tai palauksim dar metelių 15-20 jei gyvi būsim, pažiūrėsim kas iš Tavo kartos išaugs, nes dabar vaizdzelis tikrai nykoks.
Powermotors: jeigu zudo tave vaiku klausimai tokie, tai eik kartu ir parodyk kaip ta kamuoly spirt, kas yra ta zvake(jeigu pats buvai motoru rinkejas savamokslis tai speju ne is pirmo karto pavyko ?), tegul nekartoja tavo klaidu, pamokyk elementariu prieziuros dalyku, jeigu jie plansetes ir visa kita gauna uz dyka tai kodel tu piktas ant ju, kad nesvarus tavo zodis ? Ir mano suvokimu, kariuomene ismokys pagarbos, bet tik protingas individas supras, kad ja reikia uzsitarnauti.
Būdamas sūnaus metų šaudydavau melkaškėmis DOSAF'o šaudykloje kol ginklų nesurinko
Lengva jums sneket. ne jums sedet griovy 9 menesius su marozais. ne jusu likima nusprede kaskokia loterija. ir viskas buvo per viena nakty padaryta. kaip manot malonu jeigu uz jus per nakty nusprendzia viska? kiek laiko jus zinojot kad eisit tarnaut? nuo kokiu 14 metu turbut??? Kas vygdis mano finasinius ysipareigojimus? Lizinaga,Telefona,buto islaikyma,paskola?