REGISTRUOTIS »
Visų pirma- koridorius į Kaliningrado sritį. Antra - ambicijos. Niekas nepamiršo, kaip neklaužados pribaltikos fašistai sugriovė tarybų sąjungą... Rusija yra ta pati, tik kažkiek pavadinimas keitėsi. Todėl kad iki šiol nepripažino nei vieno nusikaltimo- trėmimų, masinių naikinimų it tt.
Citata iš: Audrius 2015.10.11-21:21:29Visų pirma- koridorius į Kaliningrado sritį. Antra - ambicijos. Niekas nepamiršo, kaip neklaužados pribaltikos fašistai sugriovė tarybų sąjungą... Rusija yra ta pati, tik kažkiek pavadinimas keitėsi. Todėl kad iki šiol nepripažino nei vieno nusikaltimo- trėmimų, masinių naikinimų it tt.Del nemokamo keliu sastatu pravazevimo,pradet trecia pasaulini kara... ar tau paciam ne juokinga Ambicijos? Rusai kaltina garbaciu ir dermokratus del sajuzo sugriovimo,o ne labusus.Masiniais naikinimais,garsejo daugiau vokieciai.Bet kaskodel nieks negazdina dabar jais vaiku ir bobuciu.Tremimai ir ttt, buvo sovietu ismislas ir tame dalyvavo visos sovietu sajungos tautu atstovai.Kodel tik rusai turetu atsiprasineti?Ant mano seneliu tremimo nutarimo,buvo trys pavarde.Lietuviska,rusiska ir zydiska ... O skundai,kureis remesi komitetas,buvo parasyti kaimynu.Kodel del to turetu atsiprasineti,dabartiniai rusai?P.S. As tikrai nejauciu begalines meiles rusijai.Tik turiu gera atminti.Labai gerai prisimenu audringas kalbas per klases valandeles ir pionieriu susirinkimus.Ir mane siutina,kai dabar girdziu tuos pacius tekstus,tik pakeista baubo pavadinimas.Tada buvo amerikonai ir kiti kapitalistai,o dabar baubu tapo rusai.Kartais net oratoriai kalba tie patys...
Buvo tema apie ukraina,dabar apie sauktinius.is pat karto jautesi ,kad tai bus karstos temos.Viskas kaip ir apkalbeta,kas yra kas kaip ir aisku,siulau rakinti tema.
Demokratija tik iliuzija, bet čia tik mano asmeninė nuomonė