REGISTRUOTIS »
nu nezinau, as tai galvoju kad siuolaikiniai vartojimo mastai dirbtinai sukurti didziuju prekeiviu. Ir sitas reklamos poveikis dabar labiausiai veikia miescionis ir jaunaja karta .Aukledami kad reik dirbt, daugt dirbt kad viska ka "nori" nusipirkt programuojam nelaiminga darboholika.
gal vaikas ir nesupras, bet palygint kokia svedija (tik nereikia lialia, kad mum toli iki ju) mokesciai tokie pat, jei ne mazesni, bet ten uz gydyma lyg ir nereikia damoket, elektra berods fiksuotas mokestis - naudok kiek telpa. kodel pensininkas gali sau leist pakeliaut po pasauli, o ne dantimis isikabines i dar koki nors darba ? sodra ne milijardus skoloj dar ir su palukanom, kodel koks ispanas dirba iki pietu o atlyginimas didesnis, cia per 2 darbus tiek negausi. gal ir ne komunizmas, bet beveik isdeges ir tam paciam vaikui paaiskink, kad vien jau uz tai kad jis gime jis jau skolingas valstybei.
Lala kalba apie esmę, principus, kurių ne visi sugebam pamatyti. Taip, mane irgi siutina, kai matau, kad dauguma prekių ir paslaugų pabrango. Bet nesakykim, kad šioje situacijoje mes nieko negalim padaryti. Pakartosiu ką jau esu rašęs - vaikštinėdamas po Palangą nepirkinėju visko iš eilės, net vaikams. Man per brangu. O jei žmonės perka- vadinasi kaina tinkama ir nėra ko ašaroti.
Citata iš: Audrius 2015.10.15-10:49:35Lala kalba apie esmę, principus, kurių ne visi sugebam pamatyti. Taip, mane irgi siutina, kai matau, kad dauguma prekių ir paslaugų pabrango. Bet nesakykim, kad šioje situacijoje mes nieko negalim padaryti. Pakartosiu ką jau esu rašęs - vaikštinėdamas po Palangą nepirkinėju visko iš eilės, net vaikams. Man per brangu. O jei žmonės perka- vadinasi kaina tinkama ir nėra ko ašaroti. o gal reikalas visai ne tame ? kokia euro _verte_ ir infliacija ? is kur tie eurai atsiranda, kuo jie padengt ? visiskai niekuo. taigi pristampuoja, ko gero visiskai be kontroles, pagal poreiki - tiek reiks armijai, tiek reiks pensijoms tiek dar kazkam. europa jau senokai su euru uzsiima ekonominiu onanizmu persasi isvada, kad eilini karta isdure su keitimo kursu. tiesa nei lenkams nei anglams to jevro 100 metu nereikia.
eurorublis kaip matosi irgi ne ka geriau ...