REGISTRUOTIS »
Arle rase 2011m visuotinis LFTSA nariu susirinkimas .....Man neduoda ramybes vienas ir turbut svarbiausias dabar klausymas tai pasaulio cempionatas 2012 metais Lietuvoje,kadangi mes turim duoti atsakyma WFTF jau artymiausiu metu pravedam ar atsisakom. As kazkada jau bandziau ta klausyma pakelti Airguns forume bet reakciajos jokios nesulaukiau, bet pastoviai vienoj ar kitoj temoje praslinksta zinute tipo "tikymes kad Lietuvoje ivyks pasaulio cempionatas"......Pats jis tikrai neivyks, ir 2 ar 3 zmones jo tikrai nesuorganizuos.... pasakyti kad neturim galymibiu ar istatymas trugdo ir atsisakyti labai lengva bet mano nuomone mes turetume ivertinti savo galimybes ir pabandyti ji pravesti!Na aisku cia kolkas tik mano nuomone ir jeigu mano vieno tokia nuomone tada tikrai cempionato nepravesime, taip kad siulau siuo klausymu pagalvoti ir issakyti savo nuomones, beto manau prie sito reikalo turetu ar galetu prisijungti ne tik LFTSA nariai bet ir visi prijauciantis FT kurie noretu betkaip padeti...
zalias7 rašė:Ar jus domina kokiu budu usienieciai isives savo ginklus ?
sadlave rašė:zalias7 rašė:Ar jus domina kokiu budu usienieciai isives savo ginklus ? Domina ir kaip atsives ir kokio leidimo ginklui,profsajunga reikalaus is uzsienieciu.Kad leistu jiems dalyvauti cempionate,su 16J orinukais (C kategorija).