REGISTRUOTIS »
Cia panasus sprendimas kaip formules1 kW virsijanciui bolidui i duslintuva ikaltume bulve.
Diana kurią nupirkau iš vokiečio, padedant kolegai, turėjo ant buožės lipdukus, t.y. dalyvavo kažkada varžybose. Reiškia jos galia tiktai neviršijo 7,5j. Spyruoklė buvo pjauta ar ne sunku pasakyt, nes mažosios tokio pat ilgio kaip ir naujos. Didžioji atrodė kiek pasėdus (vijų skaičiaus nelyginau ) .Perepusko nebuvo išvis. Paspaudimo atstumas ir jėga labai panašūs. Jei dabar turiu 9,7 tai su senąja spyruokle manau būtų apie 9. Taigi, tikėtina, kad galia buvo mažinta būtent perepusko skylutės dydžiu. Mariaks, jei dar turi naują dianos spyruoklę ir įdomu, galim paskaičiuot vijas (didžiosios). Spyruoklių "F" ar ne "F" šitoms dianoms nėra, kiek aš žinau. Kai domėjausi 48 diana, tai ten gamintojas deda "F" versijos spyruoklę ir papildomai šaibutę po perepusku "F" versijos šautuvui. Kodėl taip daro man neaišku, bet galios neriboja vien tik spyruoklės jėga. Na o aš visgi pabandysiu eksperimentu palygint krūvas be šaibos po perepusku ir sumažinęs galią šaibute. Spyruklę nupjaut neskubėsiu, be to turiu "pasėdusį" spyruoklių komplektą.