REGISTRUOTIS »
FortNox rašė:Elastic rašė:super varzybos.+100 pointu respekto organizatoriams .kazkas po varzybu termosa paliko,tai kad nesivoliotu ir akiu nebadytu laikinai priglaudziau.Rego ,,uspokojoncy" , paklausk, nes maciau turejo termosa.
jonas_m rašė:kai stateme ,atrode gerai,nes neturejom nei tolimaciu nei ft optikos,kai ryte pamateme buvo velu,tikrai nenorejom kazka apgautikagda stavili miseni neimeli ni dalniamera ni ft optiki,kazalas sto budet xoroso,utram kagda uvideli bylo pozno,eto nidelalos v zlobnyx namerijach,nikavo nichateli razazlit,izviniajemsia,my tolka ucemsia poka
Genrih rašė: Наши новички ехали домой с плохим настроением.
Genrih rašė:Я же говорю,была очень интересная трасса.Например на 16 дорожке из наших пяти участников я один попал дальнюю мишень.Крыса была по моему на 55 метров
Genrih rašė:Да,а результаты где посмотреть?
Lii rašė:Genrih rašė: Наши новички ехали домой с плохим настроением.A eto horosho... ili poduchatsa... ili bolse medalei ostanetsa v Litve..
Elastic rašė:...kazkas po varzybu termosa paliko,tai kad nesivoliotu ir akiu nebadytu laikinai priglaudziau.
Burbulas rašė:Kiek supratau iš nuotraukų (jei klystu - atsiprašau iš anksto :) ) HFT Latvijos šauliai išsivežė tik vieną medalį? jei taip, tai šaunios žinios :) Aš juos gerbiu, aišku, kaip varžovus, bet yra ir sportinis/nacionalinis interesas latvis kur persisaudinejo su jonu del 3vietos buvo mano porininkas,tai galiu pasakyt,kad jam laaabai nepatiko tie taikiniai virs 60m :-D ir kaikurie patys artimieji sake b**t aisku man ten malku pakrowe wisi nujauciu taip ir turejo but,bet nerwu jam prisidejo nuo manes kai as pataikydavau o jis ne,kaikur nesuprato kuri yra kill zona ar tamsi ar sviesi ant taikinio buvo gerai papiesta sake kad nu dabar atwaziuosit pas mus pastatysim taikinius dar toliau tai va tai ir pakiso jiem koja kitaip bent 2 medalius butu ateme,bet elgesi tai draugiskai kai pasakiau kad pirma karta dalyvauju,pagirdavo,padrasindavo ir t.t.