+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 785
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 285
Total: 285

Autorius Tema: Megejisku varzybu organizavimas, taisykles ir t.t.  (Skaityta 95839 kartus)

MtR

• LFTSA
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1082
  • HFT
    • Žiūrėti profilį
Re: Megejisku varzybu organizavimas, taisykles ir t.t.
« Atsakymas #105 Įrašytas: 2008.10.18-12:43:08 »
Ne bizni sukame (pirk 2, trecias nemokamai). Augant dalyviu skaiciui, ilgeja registracijos laikas, kuri galime zenkliai sutrumpinti pasinaudoje isankstine internetine registracija. Galu gale, man  ziauriai gaila tu merginu/moteru, kuriuos visomis imanomomis ir neimanomomis pozomis pildo dalyviu sarasa ir korteles... Ir ar Jums malonu kokias 15-20 minuciu stovet eilej? Man ne.

Mokesciu skirtumas butu kaip motyvacine priemone registruotis is anksto. Nenorintys/nemokantys patys tuo susidomes. Visalaik atsiras gudresniu (man nepavyko, as registravausi, bet neuzsiregistravo ir t.t.), bet sitoj vietoj reikia laikytis grieztos pozicijos - taikinys nenukrito - reiskia nepataikiai. Galu gale - galima jemeila pasiusti, kad kazkas neveikia...siais laikais yra daug komunikavimo priemoniu...
A koks skirtumas su kokiu sautuvu nepataikyti?

Detomaso

• Sr. Member
  • Įrašai: 380
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106 Įrašytas: 2008.10.18-13:03:46 »
MTR - be tu moteru, merginu ar kitu registruojanciu neapsieisi nes vistiek bus daug klaidu registravimosi internetu metu ir reiks viska tikrinti, ir taisyti, tai taip pat uzsims kazkiek laiko... tu pats registravai?.. kai ateina saulys ir nezino kokioj jis ketegorijoj saudys, sako ft - ir nezino pats ft1 ar ft2, ir kai pradedi jo klausti kaip saudys issiaiskini kad hft2, o jis nenores moketi daugiau ir registruosis internetu, kas sitas klaidas taisys ir kiek laiko tai uzims? tada ir jusu sarasas is interneto tampa netikslus... manau dar anksti daryti internetine registracija, zmonems dar reikia patarimu, geriau du zmones prie normalaus stalo registracija atlieka...
Mano parašas...

Burbulas

• Svečias
« Atsakymas #107 Įrašytas: 2008.10.18-13:11:01 »
Kol nepabandysim, neaisku, kiek tokiu klaidu bus ir kokia is to nauda (kolkas tai tik musu spejimai). Galu gale reikia skelbt balsavima (veliau, kai bus issakyti visi uz ir pries)ir issiaiskint bendra dalyviu nuomone :beer:
P.S. ko kiti tyli?

Detomaso

• Sr. Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108 Įrašytas: 2008.10.18-13:14:37 »
nepriimkit niekas asmeniskai, bet zinot biski uzp... kai zmones atvaziave i 2-5 varzybas dalyvauti kaip sauliai, zmonems kurie jau seniai organizuoja varzybas megina isaiskinti kaip geriau atlikti registracija, TEORISKAI as sutinku su REGISTRACIJA INTERNETU, bet praktiskai nemanau kad tai igyvendinama, daug reikalu ir galugale paklauskime tu zmoniu kurie registruoja, kas yra geriau ar surasyti sarasa, ar ji tikrinti, zymeti kam atidaviai lapelius ir registruoti neuzsiregistavusius????
Mano parašas...

Burbulas

• Svečias
« Atsakymas #109 Įrašytas: 2008.10.18-13:27:48 »
Viskas tik is to didelio noro padaryt geriau:inno:
....tiesiog man tai labai rupi :beer:

Detomaso

• Sr. Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110 Įrašytas: 2008.10.18-13:32:15 »
tai as irgi noriu kad kuo geriau viskas butu, bet nejau jei tai butu pasitvirtine niekas to netaikytu?... ar manote kad pirmi sitaip sumastete?... man yra teke rengti seminarus ir buvo tokios registracijos, bet niekad tai nepasitvirtino, dabar pats vaziuoju i seminarus ir po registracijos pries tai vistiek dar pasiskambina sutikslinti ar tikrai dalyvausi ir ar tikrai tu...
Mano parašas...

MtR

• LFTSA
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1082
  • HFT
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111 Įrašytas: 2008.10.18-13:42:08 »
detomaso, visalaika tokiu bus, nes ka bedarytum idealiai pasaulyje atsiras bent milijonas zmoniu, kurie (bent jau mano, kad...) tai uz tave daro geriau. :)

Is tikruju, reikia geriau (man) pamyslyti, nes su registracijom i seminarus pastaraisiais metais vyksta kaip detomaso ir raso...  Na ir kas su zmonem darosi...
A koks skirtumas su kokiu sautuvu nepataikyti?

Lii

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1864
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112 Įrašytas: 2008.10.18-13:45:28 »
Isankstine registracija naudinga tik vienu niuansu... apytiksliai galima numanyt dalyviu skaicui. Ir tik tiek. Sarasu tikrinimas, lapeliu ieskojimas, klaidu taisymas betkuriuo atveju uzims daugiau laiko nei paprastas registravimas. Plius dar kazkas tures isanksto gaist laika ruosdamas lapelius ir sarasus

Jei kas gali paruost programele, kurios pagalba automatiskai is saraso galima butu spausdint dalyvio kortele- valio.. Faktiskai visose varzybose su savim turiu kompa, galiu ir printeri pasijamt (deja tik rasalilni)..
Jūs nesakykit ką man daryti, aš nesakysiu kur Jums eiti..

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113 Įrašytas: 2008.10.18-14:54:00 »
Programeles ne problema galiu pridaryt kokiu nori, registracija internetu galima, bet ten tik preliminari, pvz.

Registracija kuri vyko i siauliu varzybas. Usiregistravo 20 zmoniu, dalyvavo 52 ....

Man atrodo nukrypstam biski nei tas diskusijas, registracija maziausia problema, problema zmoniu skaicius ir kaip ji suvaldyt :)

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114 Įrašytas: 2008.10.18-18:49:57 »
 MtR ,siaip keliose varzybose teko dalybvaut ir man, kiek atsimenu uzsipildem patys anketas duotas tik paskui zmones i bendra sarasa surasinedavo ir skyrstidavo i grupeles. Gal cia tik paskutinese varzybose pradejo kazkas uz tave pyldit? nebuvau nezinau, sakau tik apie tai kur pats dalyvavau:type:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

Mykolas

• Svečias
« Atsakymas #115 Įrašytas: 2008.10.18-19:03:41 »
as dar biski apie ta registracija, 1. ar sunku turet tame kompe jau isanksto paruosta sarasa? mintis - normali paieska atras dalyvi ir automatiskai atspausdins tavo kortele, nemanau, kad kazkas kas varzybas keicia savo kategorija, nika, varda/pavarde, sautuva, optika. 2. sedint dvem  zmonem prie stalo, vienas dalyna isankstines registracijos lapelius(internetu) ir mokiesti renka, nebutina po parasu, (as apie draugiskas) kitas - atsakius i klausima apei registracija internetu neigiamai - i atskyra lapa suraso tokius dalyvius, paduoda lapeli ir pasiima uz tai piniga... dauguma laiko gaisimo priezasciu -  organizuojant/paskirstant darba atitinkamai. Cia mano asmenine nuomone???
o suvaldyti daug sauliu - manau yra tik vienas budas - nusizengimu taisykliu reikalavimams netoleravimas .. neatsizvelgiant i nuopelnus ar nezinojima, instruktazas juk visems vienuodas buna.. 8)

andrius911

• Svečias
« Atsakymas #116 Įrašytas: 2008.10.18-19:28:21 »
man atrodo  isankstine registracija tik seip del vaizdo kaip ir anksciau turetu but:inno:   o normali registracija  tik pries varzybas, ir kaip kazkas minejo reik normalaus stalo , kedziu  o gal net ir palapines  kur butu "stabas"

TDK

• Full Member
  • Įrašai: 115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117 Įrašytas: 2008.10.18-21:15:17 »
Pritariu Andriui911. Zemaiciuose as buvau registratorius, begiojau... Reiktu veliavos ir stalo, ne visi vienu metu atvaziuoja, tai spusciu nelabai ir susidaro. Siauliuose: jei reikejo palaukt, tai del tu minuciu nervai nepakriko ;D. Internetu tik apklausai: pvz as neturiu net kompiuterio, prisedu tik darbe 8)
Shadow RSV DS Nikko Stirling 3x9-40

andrius911

• Svečias
« Atsakymas #118 Įrašytas: 2008.10.18-21:21:26 »
butu geras daiktas  bet brungu:inno:  http://arsenal.lt/lt/katalogas/index.php?act=viewProd&productId=1275 http://arsenal.lt/lt/katalogas/index.php?act=viewProd&productId=1276 http://arsenal.lt/lt/katalogas/index.php?act=viewProd&productId=1277  ir  registracija  padaryt  ir  jei blogas oras pasedet:inno:

Lii

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1864
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119 Įrašytas: 2008.10.18-21:24:14 »
Pas detomasa 3x3m pastoges yra ir palygint nebrangiai. Pas man keime veina tokia stovi, kartais i miskeli nusitusiu kai noriu pasitreniruot o oras nekoks..
Jūs nesakykit ką man daryti, aš nesakysiu kur Jums eiti..

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus