REGISTRUOTIS »
jonas_m rašė:na tai nepykit jei pas jus ner konspiracijos ir tai visa jau senai aptarta jus turejot atsiliept pirmieji ir liaudis jau butu damusus iki galutinio rezultato, nes nemanau kad nera norinciu garsint Lietuva toj srity ,bet liaudziai reik aiskumo manau,kiek kas kur? ir tokie klausimai neturetu gazdinti nei LFTSA nei kitu organizaciju,ir prie ko cia organizacijos ,manau cia kalbantys visi Lietuviai
grafito rašė:mano pasiulymas,tik Lii ne pasidiziuok ir ne sikuklykGerb. forumieciai iki 2012 m mes galime patys surinkti litus ,kad Linas garbingai atstovautu Lietuva o ne Estus ,bendruomene musu tikrai ne maza tik reikia noro ir be pavydo kurio lietuviam ne truksta tad sakau KAS UZ TAI ? pakelkit uodegeles
Lii rašė:Visgi gerai butu primest kiek bus norinciu dalyvaut 2012m cenpionate, nes reik rezervuot vietas (kuriu viso labo 150)As ir Regina planuojam vaziuot.
jonas_m rašė:na va ,dar viena is pataikanciu galima paremt,visai nebloga komanda galima surinkt atstovaut LT
zalias7 rašė:Tai, kad as ne LFTSA narys, tingiu knaisiotis ar galiu vaziuot kaip laisvas saulys, bet rodos , kad ne.
Andrius911 rašė:Tai kas nori tas vaziuoja? ar cia kokia atranka bus ir vaziuoja geriausi? jei kas nori tai man tokie cempionatai juokingi gal man surengt tarpgalaktines