+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 533
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 477
Total: 477

Autorius Tema: Diskusija del HFT Lietuvos čempionato  (Skaityta 65407 kartus)

AShas

• Hero Member
  • Įrašai: 567
    • Žiūrėti profilį
Ats: Diskusija del HFT Lietuvos čempionato
« Atsakymas #90 Įrašytas: 2016.02.14-23:18:11 »
Tipo tau reikia atnešti sutartis ir tu jas džiaugsmingai priimsi? Jei kur mėtysis praeinant aš jas pakelsiu ir atnešiu.
Laisvės entuziazmas anot tavęs gal ir blėso bet galėjo ir sugryžti, nesužinosim. Bet labiausiai man gaila netekus Burbulo ir kitų tokio lygio ir aplamai nesvarbu kokio lygio dalyvių kurių neteip ir mažai...
p.s. užteks šioj temoj manęs, tik atsargiai gal savo nevykusioje rašliavoje matau geriausią gyvenimo rašinį :) Nors nea :P
Mano paršas...

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91 Įrašytas: 2016.02.14-23:20:42 »
Niu pasakyk del ko dingo burbulas, as ta istorija prisimenu, man ji kvailokai atrodo, itariu ne del to del ko atrode.

o del laisves tai vienas dievas zino, kas bus ir sakau baik su "gal", arba sakyk pirezasti konkreciai mes ja bandysim aptart, arba baik trolint.   
Del tu parduotuviu ta pati problema, kaip man nuejus paaiskint kokiam cia cempionatui bus prizai? lietuvos ft/hft , lietuvos hft, lietuvos siluetu, lietuvos imssu siluetu cia velnias koja nusilaus bandydamas paaiskint.
Ir kodel as turiu eit prasyt del tokio bendro reikalo ?  :-\  . Ok, jei paprasau del airguns.lt  uz ka , kokius taskus pasiekimus ta parama/prizai turetu daeit iki taves konkreciai, juk jei nedais itariu irgi bus neuskaityta ? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016.02.14-23:26:09 sukūrė zalias7 »

Drunk

• Full Member
  • Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92 Įrašytas: 2016.02.14-23:37:42 »
''donato" mygtukas tai totalus pravalas.Čia Lietuva, mes taip neprate. Jei yra galimybė paimt dykai tai ir paimsim.

Doncės mygtukas buvo sarkazmas. Aišku, jei jau dasigyventa iki tiek, kad problemsas už hostingą susimokėt, tai tokį mygtuką paspausčiau. 

Drunk

• Full Member
  • Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93 Įrašytas: 2016.02.14-23:58:09 »
sistema bloga, ja ir bandom keist. Nes 10 metu tokios sitemos prie nieko neprivede ipac kai paziuri kitas salis.

Zalias, man rodos tereikia, kad tie trys lietuviai pagaliau susitartų.

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94 Įrašytas: 2016.02.15-07:22:50 »
Drunk problemu uz hostinga susimoket nera yra problema kitur, apie jas visa sita visa tema surasyta. 
Ir susitart as tik uz, bet skaityk sita tema nuo pradziu, kas dar cia bando is tu triju susitart ka nors be orinuko ?
Gal lftsa forume kas bando susitart ? nei i viena konkretu klausima atsakymo nera tik mano asmeniniu savybiu nagrinejimas ir prikaisiojimas, kad pvz. man asmeniskai leido sumokejus asmeniniu 150 euru sudalyvaut ft cempionate , matyt turiu but labai laimingas. 
Zmones as suprantu, as cia kaska rasineju tai viska kabinat ant manes.  Ir ta "sneket reikia" jau girdziu dauk kartu, problema, kad niekas nesneka , tik as vienas pats su savim ir su jumis tai jus ne mane raginkit, eikit i ltfsa , rssa foruma ir sakykit "sneket reikia" i ltfsa nuejau pats ir tik laika gaistu, galiu i rssa nueit, bet mazai kas pasikeis, nes rssa vadas cia rase, bet i tema nieko, tai kas pasikeis rssa forume ?  :)

Cia tokia taktika buvo visus 10  metu iki siol ji veike, bet dabar jau uzkniso ir reikia kazka keist.
« Paskutinį kartą keitė: 2016.02.15-07:28:47 sukūrė zalias7 »

hamas

• Sr. Member
  • Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95 Įrašytas: 2016.02.15-09:41:54 »
Na zinai Marijau kas del kalbejimu jau pries tris metus su tavim buvo bandyta kalbeta , siulita susitikt visiem . tu man pasakei LFTSA nekalbes , bet jie norejo kalbet ir butu kalbeja . ir kasmet Orinukas kviecemas i jungtines varzybas netik pasaudyt bet ir pakalbet bet vis kaskokiu budu atsiranda pas jus kliuciu tai padaryt. Mano asmenine nuomone tai paprasciausia nenorejimas to daryt. na ir siemet buvo pasiuliti keli Lietuvos HFT cempionato scenarijai . daugumas buvo uz tai bet tau netinka.
kas liece skelbimus airguns.lt tu parasei : Pradziai derybu siulome:  5 rssa nariai orinuko varzybose, dedate skelbima.
Nei RSSA nei LFTSA neverte ir nevers savo nariu dalivauti nei savo nei kitu klubu varzybose jai jie to patys nenores.
Kas liece puslapio islaikima mes visi turim savo puslapius ir zinom kiek kainuoja ju islaikimas be kitu klubu varzybu skelbinus netrinam ir nestatom jiem salygu apie dalivavimus. na ojai tu galvoji kad nuo to padauges varzybu dalyviu tai tai tu klysti . zmones vaziuoja ten kur jiem arciau nes viskas atsimusa i isgivenimo lygi ir dar visa kruva sudedanciuju ...........
Mano parašas...

GSK

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 954
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96 Įrašytas: 2016.02.15-10:54:03 »
Na zinai Marijau kas del kalbejimu jau pries tris metus su tavim buvo bandyta kalbeta , siulita susitikt visiem . tu man pasakei LFTSA nekalbes , bet jie norejo kalbet ir butu kalbeja . ir kasmet Orinukas kviecemas i jungtines varzybas netik pasaudyt bet ir pakalbet bet vis kaskokiu budu atsiranda pas jus kliuciu tai padaryt. Mano asmenine nuomone tai paprasciausia nenorejimas to daryt. na ir siemet buvo pasiuliti keli Lietuvos HFT cempionato scenarijai . daugumas buvo uz tai bet tau netinka.
kas liece skelbimus airguns.lt tu parasei : Pradziai derybu siulome:  5 rssa nariai orinuko varzybose, dedate skelbima.
Nei RSSA nei LFTSA neverte ir nevers savo nariu dalivauti nei savo nei kitu klubu varzybose jai jie to patys nenores.
Kas liece puslapio islaikima mes visi turim savo puslapius ir zinom kiek kainuoja ju islaikimas be kitu klubu varzybu skelbinus netrinam ir nestatom jiem salygu apie dalivavimus. na ojai tu galvoji kad nuo to padauges varzybu dalyviu tai tai tu klysti . zmones vaziuoja ten kur jiem arciau nes viskas atsimusa i isgivenimo lygi ir dar visa kruva sudedanciuju ...........

Neteisus tu Hamai dėl atstumo iki varžybų vietos, ypač jei kalbame apie varžybas Lietuvoje.
Bet teisingai pasakei dėl bendravimo nebuvimo, tik žiūrėt reiktų tau ne tik aplinkui, bet ir savęs nepamiršt.
Net toli pavyzdžių neieškant, buvo klausta ir rašyta dėl šių metų varžybų datų derinimo.
Tai vietoje to, kad tiesiai šviesiai parašyti, jog RSSA savo datas derina pagal LFTSA, o po to jau bus žiūrima dėl Orinuko, arba nežiūrima... imami spygliai kaišioti.
Galima informaciją ir per-aplink susirast, bet tuomet nepyk jog nesi vertinamas kaip patikimas informacijos šaltinis.
Tikimasi, kad ims kolega ir tiesiai atsakys/parašys, ir netrukdo tam niekas iš išorinių veiksnių (tik vidiniai),
 net galutinės derinimo datos yra numatytos vėliau nei LFTSA turėtų paskelbti savo grafiką.

Taigi patarimas tame (ne moralas, nes juk vyresnis esi) kad sukontroliavus veiksnius, kurie sklinda iš vidaus, "netikėtai" galima sulaukti teigiamo kontakto iš aplinkinių.
teisingas PPP

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97 Įrašytas: 2016.02.15-11:00:35 »
O privertem islyst, gerai :)
Pirma pamirska, mane varianta kuri siulo orinukas sugalvojau ne as, na bet tiek to, lengviau sneket.

I jungtines mane kviete du kartus, vienais metais jungtines buvo savaite po mano gryzimo is ligonines kur pragulejau 10 dienu su erkiniu encifalitu, 3 dienas is ju beveik komoi. Patikek, ne iki varzybu buvo.  Bet velgi buvo viesai forume pasakyt, Jonas su Gyciu vietoi manes, kaskodel nesutaret, bet vel kaltas as. Pamirskit jus mane viena kart.  Praitas metais atvaziavau i dvidienes, gaila bet teko sudalyvau tik viena diena, bet tokios situacijos gyvenime buna. Su tavim, taip mes pasnekejom, apie ora ir mergas. kiti rssa nariai, net rankos nepadave.  Apie ka kita sneket manes niekas neprase ir neklause.   
Dabar apie pasiulymus, konfliktas buvo del fht cempionato, tvarkoj jus istojot i jusu paciu pizdavota anglijos kluba (kitko nieko nera), reiskia cempionata gali daryt rssa ir orinukas. Orinukas dare cempionata praitais metais, rssa pasiulem siemet. Del to kaip suprantu problemu nekilo, pats parasei, dekui viska padarysim aukstumoj.   
Tai kame dabar rssa problema, ko truksta ? saket darom jungtines, mes tik uz ir vieta turim gera ir sumokesim uz ja, jus tik vaziuokit ir darom.  Kokios problemos pas rssa del hft cempionato, davai konkreciai ?
Itariu, kad nepriemem pasiulyto scenarijaus, dvi varzybos rssa, dvi orinukas ir dvi lftsa ? Mes ne nepriemem, mes tik paklausem , prie ko ltfsa ir hft cempionatas, juk jie  pagal istatus to net negali daryt, kaip dalinsis pinigai ? nes po praitu metu jungtiniu man nesinori prasyt zmoniu, vaziuot dvi dienas nedalyvaut varzybose , but budetoju ir tvarkdariu ir klubui (ne zmogui) uz tai 40 euru (aciu nupirkom saslyku). 
Galu gale, jei kas ne taip su hft cempionatu, kas bus atsakingas, rssa, orinukas ar ltfsa  ?  Elementarus klausimai , atsakymu nera. Paskaityk nuo pradziu sita tema.  Matyt problema ir yra, kad viskas kas pasakoma budavo daroma be klausimu, na sorius , atsibodo. 
As nesuprantu prie ko cia tie piktumai, nu nenorit atsakinet i klausimus, neatsakinekit, daryk koncentruokits i hft cempionata, norit su ltfsa ar su kuo norit, jus darot ir darykit, a orinukas gi neprivalo daryt ka pasake, ne armija gi :) . Kame problema ?

Toli vaziuot ? nejuokink, cia problemos pasekmes o apie tos problemos saknis irgi niekas nesneka, tu man nors kelis tos kruvos sudedanciuju pasakyk, kai zinai problma galima gi ja sprest, bet nieko ner todel bandysim sprest vieni, nes nemalonu kai tavo darbo vaisiais naudojasi kiti ir netik ,kad aciu nepasako, bet dar ir abdrebia.
« Paskutinį kartą keitė: 2016.02.15-11:07:22 sukūrė zalias7 »

zimis

• Sr. Member
  • Įrašai: 332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98 Įrašytas: 2016.02.15-12:21:52 »
 :knifed: o kada peilius trauksit? Toks vaizdas kad visi nori buti pgrindiniai, visu ambicijos dideles. Reziume kad visi pikti, sauliu 50, o i visas varzybas atwaziuoja po 15 sauliu, nes vienam nelygis vaziuot pas lftsa, kitam pas rssa, treciam pas orinuka. Koks skirtumas kas kokiam pasauliniui klubui priklauso, mes juk ne olimpijadom ruosemes. Del manes nors ir Maxima tegu organizuoja Lietuvos ft, hft, br ar siluetu cempionatus. Svarbiausei kad susirinktu stipriausi sauliai, kuo dideenis dalyviu skaiciu, kad butu gera nuotaika, visi draugiski. O kai paskaitau tokias rietenas tai manau, kad tuoi bus "Lietuvos" cempionatai tik tarp klubo nariu ir trys ft, trys hft ir t.t cempionatai.
 Isnuomosiu as jums sparinga, issidauzykit vienas kitam veidus ir baikit pjautynes, kurios skaldo airguneriu bendraumene.
Butu per sezona 6 gerai organizuotos varzybos, pora draugisku ir visi sauliai suinteresuotu butu dalyvauti iskaitinese varzybose. Dabar ka mes turime varzybu oficialiu gal 15. Dalyvauk kur nori, sauliu varzybose po 15, kategorijose po 3-4, net nera pries ka varzytis. Norint visose sudalyvauti  tai galima sakyti savaitgaliai vien tik varzybose.

GSK

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99 Įrašytas: 2016.02.15-12:37:36 »
Na ir ką tu Zimį čia susakei???

Ar tau per daug varžybų? - tai rinktis visada geriau nei stokoti, gali neperkėlinėti vaikų gimtadienių ir giminių jubiliejų ar sutuoktuvių metinių.
Metuose vienas Lietuvos HFT čiampas, nori būt čempionas dalyvauk.
Mažai šaulių varžybose- organizuok šviečiamąją/kviečiamąją veiklą, jei per metus atsiveši bent 10 naujokų tikrai keli kitiems metams liks.
Ar kas blogai su Orinuko varžybų organizavimu?- sakyk konkrečiai, apsvarstysim ką galime padaryt.

O sparingas yra gerai asmeninėms problemoms išlieti, ne organizaciniams klausimams spręsti.
teisingas PPP

zimis

• Sr. Member
  • Įrašai: 332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #100 Įrašytas: 2016.02.15-13:02:17 »
GSK esme ta kad jeigu bent 80 procentu sauliu dalyvautu visose varzybose, tai butu jau  puiku. Kai daug varzybu tai visi ir issimeto per wisas varzybas o reziume gaunasi, kad  saudai varzydamasis tarp 3-5sauliu. Butu varzybu maziau, organizuotu visi trys klubai DRAUGISKAI be pjautyniu ir be ambiciju laikymusi, tada susirinktu tie patys sauliai is visu tryju klubu organizuojamu varzybu, tai jau varzytumsi kategorijoje tarp kokiu 10-12 sauliu vienoje kategorijoje.
 Orinuko varzybose dalyvavau kelis kartus, man viskas tiko ir patiko.

Tomas

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 57
  • B1-1 ,QB36-1+Gamo 4-16x50,QB78 pcp+Zos 10-40x60
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101 Įrašytas: 2016.02.15-13:17:25 »
2009 metais buvo suorganizuota 11 varzybu,dar lftsa pravede savo cempionata is 5 ar 6 etapu nepamenu,ir tais metais dalyviu skaicius buvo rekordinis Vaisvydavos varzybose 71 saudantis.tai buvo metai kai daug kas nulipo nuo murku,cfx ir viokiu kitaicu nes atsirado geresniu modeliu kuriuos buvo nesunku gauti.lt airguneriai turejo kur progresuot ir tobulet su rezultatais.ilgainiui progresas sustojo.dalyviu eme mazeti del paprasto dalyko-sustojo progresas.

GSK

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102 Įrašytas: 2016.02.15-13:31:06 »
Tomai- o davai nevarom "ant" tų kurie šaudė dar iki visai neseniai su CFX - juokauju brol  :azn:

Zimi- mes pakankamai daug diskutavom dėl "bendrų/draugiškų/jungtinių" ir pan.
Aš esu už tokius renginius ir jie yra išskirtiniai bei neužmirštami.
Deja iškyla eilė rimtų klaustukų ir į juos reikia atsakyti nevienašališkai.
Todėl ir išreiškiau pritarimą kolegai dėl Lietuvos HFT asociacijos, bet iki to dar tiek kampų reikia nu(si)laužyt, kad iš tos skaldos sujungtume VL/Kš/Kn/Mr neblogu keliu ;)

Todėl mes (Orinukas) ir sutarėme atiduoti šių metų čiampo organizavimą RSSA, kad būtų žmonės atsakingi ir organizacija/koordinavimas/finansai/atsakomybė būtų vienose rankose- asmenyse.
teisingas PPP

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103 Įrašytas: 2016.02.15-19:51:01 »
kazkurtai cia teisingai buvo pastebeta apie 3 lietuvius ir 10 partiju ... (niekada nepriklausiau jokiom partijom ir nesiruosiu) na radioklubui tik priklausau, nes ir taip ten musu mazeja. tiesa tarp radioklubu (o ju nemazai yra) negirdeta nematyta butu tokios paizavones ...
man tai kazkaip kvailokai atrodo tokie principai - va imsiu ir nebebusiu sitam/anam forume ir isgrauzkit koks as kietas. na reikalas kiekvieno asmeninis...
susikurkim kas tik galit (kas negalit - paprasykit to kas gali) kiekvienas sau po foruma ir einam i kokia snukiaknygia sukurt kelias grupes kuriose laikais/nelaikais (lygtai jau atsirado) apsidalint :) na gal kokie 4tokai taip ir daro ...
ir kur cia logika ? atrodo kad tu orinuku megeju kas antras ant marijos zemes...
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

salle

• Svečias
« Atsakymas #104 Įrašytas: 2016.02.15-22:47:18 »
 Sveiki, smarkiai nemuškit  :-[
:beer:  na va dialogas vyksta, tik galvos dar karštokos. Reiktų kažkaip iki kovo 1 d. temperatūrą numušti. Galėtų būti paskelbtas visų klubų (LFTSA, Orinukas, RSŠA) varžybų suderintas grafikas. Airguns bendruomenė tikrai apsidžiaugtų ir pagaliau pagirtų savo išrinktuosius. Tai būtų visiems taika ir ramybė  :super: .

Zimio idėjos man beveik patinka už tai jam + .

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus