REGISTRUOTIS »
Verslas bus priverstas keistis tada, kai kuo mažiau bus lochų, kurie lengvai išsiskiria su savo pinigais ir pasijutę išdurti negina savo teisių.Sadlave- aš neįsižeidžiau, čia juk diskusija. Tai kaip ten Anglijoje šiuo klausimu? Drįstu spėti, kad manęs jau seniai būtų atsiprašę ir kompensavę visus nepatogumus...
Kadangi žmona dirbo su baldais, aš žinau kokie ten antkainiai . Mes lovą pirkom iš gamyklos už 120, kai parduotuvėje ji kainavo apie 700 . Ikea yra baldų maxima, duodanti darbo daugeliui baldų gamintojų ir juos nusmaugia ant kainų. Taigi esant tokiems pelnams grąžinti baldą su keliais vis matomais įbrėžimais problemų nesudaro, nes ikea ji grąžins gamintojui, greičiausiai nepatirdama nuostolių sau.Skirtingos sritys, skirtingos maržos ir žaidimo taisyklės.Aš kiekvienam palinkeciau pabūti verslininku nors kažkiek, kai investuoti savo nuosavus eurus tūkstančiais ar dar didesnėmis sumomis, lauki pirkėjo, kuris pirkdamas pakrovėją už 2€ nori kokybės ir garantijos. Pabandykite susikrapštyti bent minimumą per mėnesį jei dirbate smulkiam versle ir Pabandykite įsivaizduoti pirkėją, kuris rankose laiko tą patį sugedusį pakrovėją už 2€ ir kliedi apie garantiją ar vartotojų teisės. Paragavę šios duonos mane supras. Neginu prekybininkų ypač didžiųjų , visokių būna, bet pirkėjų taip pat visokių būna.
Na,bet jeigu toks hemorojus su prekem uz 2 eurus,tai kam jas tada pardavinet? suprantu didziasas parduotuves kur marketingas veikia tokiu principu jog ateini nusipirkt duonos bet pakeliui iki kasos prisirenki dar 10 prekiu kuriu tau nereikia. (suzaidzia nuolaidos,tinkamas prekiu isdestymas akiu lygije ir pan.)
Citata iš: Fedia 2016.04.06-10:56:56Na,bet jeigu toks hemorojus su prekem uz 2 eurus,tai kam jas tada pardavinet? suprantu didziasas parduotuves kur marketingas veikia tokiu principu jog ateini nusipirkt duonos bet pakeliui iki kasos prisirenki dar 10 prekiu kuriu tau nereikia. (suzaidzia nuolaidos,tinkamas prekiu isdestymas akiu lygije ir pan.)Normalus verslininkas tikrai nenori pardavinėti š***, bet pirkejas nori nupirkti pigiai ir ne š****, o taip tiesiog nebūna. Apie tai jau buvo kalbėta, pirkėjas ieško pigiau, natūralu. Bet pirkejas turėtų suprasti, kad pigiau ir yra pigiau visom prasmėm. Aš pirkau iš kiniečiu prekes. Viena partija buvo super, kita partija iš 5 daiktų tik vienas veikiantis, bet Lietuvoje vienas daiktas kainuoja, kaip ten 5. Pirkdamas aš rizikuoju, žinodamas, kad gali atvažiuoti brokas. Pirkdamas pakroveją už 2€ aš žinau, kad rizikuoja ir pardavėjo savo filosofijom apie garantija nevarginčiau ir negaiščiau laiko aiškintis.Didelėse parduotuvėse visai kitos taisyklės, nes jos dažniausiai atlieka platintojo vaidmenį, o atsakomybė prisiima importuotojai.