Kaip ir žadėjau, įmetu mano susirašinėjimą su Samsung atstovu Lietuvoje. Turiu pastebėti, kad žmonės paruošti, š... malt moka ir man taip ir nepavyko išgauti bent vieną blogą žodelį apie jų produktą:) Kas netingit- paskaitykit:
Kreipiausi tokiu tekstu:
„Samsung“ viešai deklaruoja aukštus kokybės standartus, teikia naujoviškus, patikimus produktus ir paslaugas, pasitelkdama talentingus žmones, remdamasi atsakingu požiūriu į verslą ir pasaulio piliečius.
2014-04-17 UAB „Novanet“ parduotuvėje „Fortakas prekyba kompiuteriais“, Savanorių pr. 214, Kaune, įsigijau mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy III mini“ už 520 Lt. Prekei suteikta 24 mėnesių garantija.
Telefonas sugedo ( aprašau gedimų istoriją)
Jūsų, kaip oficialaus „Samsung“ atstovo maloniai prašau paaiškinti:
- ar mano įsigytas „Samsung Galaxy S III mini“ 352...... atitinka Jūsų deklaruojamus kokybės standartus?
- ar toks gaminys laikomas kokybišku?
- ar Jūsų gaminiams būdinga ir normalu sugesti praėjus vos 4 mėnesiams nuo įsigijimo?
- ar Jūsų gaminiams būdinga ir normalu sugesti 3 kartus per pusantrų metų nuo naudojimo pradžios?
Iš anksto esu dėkingas už Jūsų dėmesį eiliniam Jūsų produkcijos vartotojui.
Pagarbiai, Audrius
2016 m. balandžio 5 d. 11:27, Samsung Customer Support <seb.lt.contactus@samsung.com> rašė:
Laba diena,
Dėkojame, kad susisiekėte su Samsung Electronics Baltics.
Gerb. Audriau,
Apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų bei susiklosčiusios situacijos.
Šiuo atveju rekomenduojame kreiptis į autorizuotą serviso centrą dėl produkto techninės apžiūros kurios metu bus nustatyta ar minimiems gedimams galimas remontas. Jeigu serviso centras nustatys, kad remonto darbai negalimi Jums bus išduotas dokumentas su kuriuo galėsite kreiptis į pardavėją dėl produkto keitimo
Jeigu atsisakote kreiptis į autorizuotą serviso centrą rekomenduojame susisiekti su pardavėju dėl produkto keitimo.
Pagarbiai
Artūras
Aš: Laba diena,
Esu labai dėkingas už Jūsų dėmesį.
Dėl minėto telefono jau bendravau su pardavėju UAB "Novanet", jis atsisakė grąžinti pinigus ir savavališkai suremontavo telefoną trečią kartą. Tai manęs netenkina, nes nebenoriu rizikuoti ir laukti, kol suges ketvirtą kartą, toks gaminys man kelia per daug rūpesčių. Ačiū už patarimus. Dar kartą noriu Jūsų paprašyti atsakymo į rašte užduotus klausimus. Iš anksto dėkingas.
Pagarbiai,
Audrius
Atsakymas:
2016 m. balandžio 5 d. 14:14, Gerb. Audriau,
Į klausimus dėl produkto kokybės Jums gali atsakyti autorizuotas serviso centras po techninės produkto apžiūros.
Ačiū už patarimą, bet autorizuotas serviso centras jau atsakė tris kartus - sudegęs, atliktas toks ir toks remontas (aprašyta rašte).
Bet aš ne to Jūsų klausiu. Aš klausiu iš principo, ar toks gaminys (su trimis fiksuotais gedimais) atitinka Jūsų firmos aukštus kokybės standartus? Ar tai išskirtinis atvejis, o kiti Jūsų gaminiai genda žymiai mažiau ( o gal dar daugiau? )? Man, kaip Jūsų firmos gaminių vartotojui (dar turiu TV, bei dar vieną telefoną bei sprendžiu dėl Samsung Galaxy S7 įsigijimo) yra labai svarbu žinoti, kokie realiai yra Jūsų deklaruojami kokybės standartai.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad man pavyko paaiškinti. Iš anksto dėkingas už atsakymą.
Pagarbiai,
Audrius
Atsakymas: 2016 m. balandžio 6 d. 16:04, Samsung Customer Support <seb.lt.contactus@samsung.com> rašė:
Gerb. Audriau.
SAMSUNG gaminiai atitinka aukščiausius kokybei keliamus standartus. Nuoširdžiai apgailestaujame, jog jums teko susidurti su prietaiso veiklos sutrikimais. Patikiname jus, jog prietaisų garantinį aptarnavimą atlieka Samsung autorizuoti serviso centrai, kurie Samsung prietaisų remontui naudoja tik originalias gamintojo detales.
Samsung autorizuotuose serviso centruose dirba aukščiausios kvalifikacijos meistrai, kurie yra apmokyti pagal Samsung reikalavimus. Suremontuotas prietaisas atitinka visus prietaiso kokybei keliamus reikalavimus.
Tikimės, jog ši patirtis netaps kliūtimi Jums ateityje renkantis Samsung gaminius.
Pagarbiai
Artūras
Dar kartą dėkoju už atsakymą. Tik nelabai suprantu, kodėl Jūs neatsakote į mano užduodamus klausimus?
Dėkoju už patarimus ir pagiriamuosius žodžius Jūsų servisui, bet ne to aš klausiu.
Dar kartą klausiu- ar mano įsigytas telefonas „Samsung Galaxy III mini“ 352..., sugedęs tris kartus ir taisytas būtent Jūsų Samsung autorizuoto serviso centro, yra kokybiškas Jūsų gaminys, atitinkantis Jūsų aukštus kokybės standartus?
Apgailestauju, kad uždaviau Jums per sudėtingą klausimą. Jeigu Jums per sudėtinga atsakyti į šį klausimą, pasilieku sau teisę laikyti, kad minėtas gaminys yra realus Jūsų įmonės kokybės standarto pavyzdys, tai yra, Samsung gaminiams yra visiškai normalu sugesti bent tris kartus per pusantrų metų. Ir be abejo šia informaciją viešinti, atitinkamai įtakojant asmenų pasirinkimą dėl Jūsų gaminių įsigijimo.
Būsiu maloniai nustebintas, jeigu pasistengsite atsakyti į mano klausimą.
Pagarbiai,
Audrius
Aišku, daugiau su manim niekas nebebendravo