REGISTRUOTIS »
as nieko nemanau, kiekvieno klubo/asociacijos reikalas, kaip vadovautis ir kaip priimti narius. kazkada buvau tos nuomones, kad priimti galima tik pazystant zmogu, bet buvau smarkiai kritikuojamas ir laikui begant pakeiciau nuomone. istatyme parasyta apie nepriekaistinga reputacija ir kas yra nepriekaistinga reputacija. ja tikrina policija, kai eini leidimo ginklui, todel man kazkaip keistai atrodo tos kalbos del dalyvavimo pasisaudymuose, rekomendaciju ir kad paskui su ginklu darys bile ka. d kategorija laisvai prieinama, tiuninguoti daug smegenu nereikia, kam tas klubas, kam tie leidimai, jei is penkiaukscio pro langus zvirblius saudysiu...galu gale puse bent jau puse suvalkijos suwalkuose apsiperka, ginklu n+1 pareina i lietuva pas eilinius piliecius su 16 J
as nieko nemanau, kiekvieno klubo/asociacijos reikalas, kaip vadovautis ir kaip priimti narius. kazkada buvau tos nuomones, kad priimti galima tik pazystant zmogu, bet buvau smarkiai kritikuojamas ir laikui begant pakeiciau nuomone. istatyme parasyta apie nepriekaistinga reputacija ir kas yra nepriekaistinga reputacija. ja tikrina policija, kai eini leidimo ginklui, todel man kazkaip keistai atrodo tos kalbos del dalyvavimo pasisaudymuose, rekomendaciju ir kad paskui su ginklu darys bile ka. d kategorija laisvai prieinama, tiuninguoti daug smegenu nereikia, kam tas klubas, kam tie leidimai,saudysiu. jei is penkiaukscio pro langus zvirblius ..galu gale puse bent jau puse suvalkijos suwalkuose apsiperka, ginklu n+1 pareina i lietuva pas eilinius piliecius su 16 J
kurioj vietoj ?kam klubas, jei darysiu nesamones ? gal tada geriau nelegalu a...ir tu man paaiskink, kaip nariu rekomendacijos padeda atsijoti tuos, kurie daro nesamones. ka klubas patikrina ? ka jis veikia laisvalaikiu ? kazkur giliai ilindes ? ogi tik tai, ar gerai per varzybas ar susibegima pasielge, ne daugiau. klubas ne saugiklis, greiciau faktorius, kad butu bandos principasp.s. sorry kad LFTSA temoj diskutuojam.
gitasas as neusprantu, kokios pas tave problemos ? sakei jog nori dalyvaut varzybose tai ir dalyvauk su 7.5J, o paskui prasykis i kluba, negi tai taip sunku ?
Jei kada pavyks tapti kokio klubo nariu tai as tikrai negalesiu kazka rekomenduoti po persimestu keliu sakiniu apie ora
jo, labai piktas ant klubu, juolab kad viename eilinis narys, kitame ikurejes ir valdybos narys. as tau dar karta sakau, kiekvienas klubas/asociacija priima narius pagal savo istatus ar vidine tvarka ir nesiulau as jokios sistemos (rekomendacijos ir ne apsauga), nes ten kur zmogus nei viena sistema neveiks 100 %. pasakysiu kaip nariai priimami RSSA:asmuo pateikia prasyma ir anketa, valdyba nusprendzia, priimti ar ne. dar nebuvo nei vieno atvejo, kad kazkas butu nepriimtas. Jei zmogui reikes C kategorijos, pasitikrins atitinkamos instancijos, kurios turi priejima prie duomenu ir t.t.Jei zmogus nori del draugystes buti nariu,ok, jokiu problem ( net teistas gali laisvai disponuoti ir nusipirkti D kategorija).