nu rekia kazka pasakyti

romka tokio slykstaus melo jau seniai negirdejau,cerniskese buvo mano pirmos varzybos,zvalgyba kas ir kaip vyksta,as net su savo miesto sauliais beveik nekalbejau nes maciau prima karta juos.ka jau kalbet apie kitus.
sakykit ka norit bet butu ar kvaila ar keista,eiti su visais is eiles ir pazindintis,kai zmoniu buvo labai daug.labas as autostop kaip tau sekasi,as cia atvaziavau pasaudyti.tai pirsta prie smilkniomintyse pasukiotu ir tiek ziniu. taip kad as su tavim buvau nedraugiskas cia tau labai pasirode.ar cia kazkaip as pasibuciuot apsikabnt turejau su visais kad pasirodyciau draugiskas.
nes mes nekalbejom nieko apart mano optika,as pasakiau kad saudau pirma karta taip na ura.kad optika mano nekokia ir pan,kad su geresne seksis galbut geriau. tu pasakei kad optika nera labai bloga,pasakei kaip tu prisaudai ,nes as saudziau be prisaudymo.jei nepameni pasakiau dekui,arba tu neisgirdai. taip kad cia gali nestumti tanku kad as su kazkuo buvau nedraugiskas per varzybas!pabendrauju su tais zmonem su kuriais tenka poroj saudyt arba taip netycia pokalbis uzsimezga del kazko.bet kad eiciau ir lisciau i akis pazindintis tai sorry bet to nedarau.
jonai.nepaisantis kitu nuomones?ar nepaisantis jono nuomones?nedievinantis jono turbut.jokiu konfliktu as nerezgu.nereikia lazdavoti zmoniu niekas tau nieko ir nesakys.ne nepaisantis kitu nuomones o turintis savo nuomone.
kas cia kokia gyvuliu banda sussirinko,ar zmones kurie gali ir turi savo atskiras nuomones ir poziuri.as ne gyvulys tai kaip sakant savo nuomone privalau tureti.ir ja turiu ir turesiu.
citata is tavo zinutes
"vaidenasi kazkam grupuotes ,heraldijos ar bandos ,parasai kad ne ,kad nieko panasaus"
tai cia man sakai vaidenasi?
faktai byloja ka kita.
taip kad jei taves nedievinsiu ir tau nepritarsiu toliau tai tu labai nepyk.
logun. "Jei vienu zodziu,tai (as nieko blogo omeny neturiu) Autostop25... "
nu ka tu sakai.pats bandai save tuo itikinti?
galiu tik pasakyti viena baikit viena karta meluoti,kisti savo nuomone ir apsimesti kad jus cia ne prie ko ir jus cia nieko nesaket nedaret ir nezinot ir gyventi autostop25 ir tuo ka jis pasake ar padare.lyg daugiau neturetumet ka veikti.