Manau problema ne tame 20lt, o poziurije "sumokek paskui paziuresim ar priimt".
Dauguma gyvenime esame ismokyti vienos taisykles "jai as tau moku pinigus tai noriu garantiju, kad man jie atsipirks", tas pats, kaip pirkt duona, sumokejau ir turiu ir valgau apsiseiliodamas. Ir neimanoma isivaizduoti, kad gali buti kitaip.
Tachiau gyvenime pilna tokiu atveju, kai moki vien uz tai, kad pasakytu, kad tu praleidai savo shansa pasidometi ar tikrai tai verta, kad ir toi pachioi regitroi laikydamas teises sumoki isanksto vien, kad patikrintu tavo zinias ir sugebejimus, 200 lt tam isleides suzinai, kad nevykelsi esi, tingejei mokytis ir neislaikei teisiu tachiau eini ir moki dar ir dar karta. Arba noredamas gauti sveikatos pazyma teisem moki uz tai kad pasakytu kad gali vairuoti arba ne, nes tau dauda teise vairuoti masinio naikinimo ginkla :).
Chia taip pat sumoki uz tai, kad zmones svarsto tavo kanditatura ir duoda tau rekomendacijas.
Vieni klubai tai svarsto uzdaram posedi paemme 300lt, ir neduoda jokiu garantiju, kiti kelis ar kelesdiasimt tukstanchiu, kiti tik 20lt, kad suteiktu galimybes visiem norintiem prisijungti.
Tode ir yra taisykle sudalivauk varzybose, susipazink su jose dalyvaujanchiais zmonem, kurie galetu pasakyti "Taip - pirmiausia jis geras zmogus, serga aistra pneumatikai, ir mes norime, kad jis prisidetu prie musu"
Tada net nekils klausimu ar verta ta 20lt moketi "uz tai kad kaskam del taves reikia stengtis ir rasyti forume ta +". ir butu galima rasyti ir rasyti kodel reikia ir butina tuos 20 lt sumoketi is anksto, bet tuoj VYNAS baigsis.....
ai dar kol nesibaig, jai jau pergiveni del tu 20lt juk nemokamai forume gali parasyti ir graziai paklausi, o ko paklausit skaityti chia.
"Sveiki, as nesu dalyvaves varzybose, tachiau sis pomegis man labai patinka, ir palanuoji kitamet kai tik galesiu atvykti ir su jumis susipazinti, ar galechiau tapti jusu klubo nariu, man tiek ir tiek metu, gyvenu ten ir ten, saudau su tu ir tuo tiek ir tiek metu"
ir manau butu visai kita reakcija del to 20 lt. Butum gaves simta patarimu kaip lengvai ir nesunkiai susipazinti
su kitis klubo nariais, ir taip toliau ... atsibodo, vynas i pabaiga, yra idomesniu dalyku nei rasinet be reikalo ko ir taip niekas neskaitys, zalias7 jai netingesi ar kas netaip istrinsi zinute, liksiu skoloi alaus