REGISTRUOTIS »
pliurzis rašė:blyn gal kas pasakysit kaip ebay uzsiregistruoti kiek nebandau vel i ta pati tuscia puslapi ismeta arba va taip System Error!Unfortunately, there was an internal error. We could not process your verification request at the moment. ir vakar ir sende tas pats!
pliurzis rašė:Tai va prisiregistravau! Perskaiciau daug visur ir pasirodo ne man vienam taip vienam zmogui nejo is trieju skirtingu kompu prisiregint atejo drauge ir is jo kompo prisiregistravo ! Tai tada ir man kilo minciu bet ko prirasyt bet nepadejo,o padejo? Alaus man ir pasakysiu ka daryt!
pliurzis rašė:Alaus man ir pasakysiu ka daryt!
berazumijus rašė:ir kortele ne kokia lieva ir tinkama per ineta atsiskaitinet ? pvz net vilniaus bankas duoda atskira. ta kur i bankomata kaisioji netinka.
zalias7 rašė:Quicker 95% naudojamu korteliu lietuvoi yra "kreditines" su jomis gali atsiskaitinet visur usieni kolonelei, parduotuvei ir t.t., bet ne internete. Internete reikia "debetines" korteles. Hansa banke pvz., jos taip paprastai negausi, turi but tam tikros pajamos ....