REGISTRUOTIS »
mazas rašė:automatiniam laiske kur pareina buna nurodyti kaina,siuntimo adresas ir t.t.tai reiskia paypal visa tai zino.skambinta buvo is salies,kurios kodas +353.
rs rašė:Ryklys rašė:mazas rašė:as pirma karta i Lt siunciau.itartinai turbut pasirodeJei gerai suprantu: gavėjo adresas Paypal'e nurodytas JK, o siųsti nurodyta į Lietuvą?.. Tada normalu, kad domisi, ar viskas gerai.Man yra buvę kitaip ir ne dėl Paypal. Tą pačią dieną kažkiek kartų atsiskaičiau kortele, tai kokį 5 kartą neleido atlikti operacijos. Kasininkė turėjo skambinti į banką, kad patvirtinčiau slaptažodį. Sakė, kad įtartinai dažnas kortelės naudojimas, todėl tikrina, ar atsiskaito savininkas.Tai,kad skambino Paypalas,o del siuntimo i skirtingus adresus cia grynai pardavejo reikalas. Paypalas isvis ne visad zino ar aplamai konkreti preke yra kazkur siunciama,juk gali tik sumoket per PAYPAL,o preke atsiimt nuvaziaves,jei gyveni netoli. Taip,kad paypal net ir noredamas negaletu suziuret tokiu dalyku. Ir siaip dzin tam PAYPALui adresai,antraip butum priverstas patvirtint,o dabar patvirtinimas yra tik privalumas,bet ne butinybe
shulcas rašė:Gal kas zinot is kur galima parsisiust tokiu dalyku? Ebay nerandu kad siustu i Lietuvahttp://www.cabelas.com/ssubcat-1/cat20795.shtml
Ryklys rašė:Paypal yra antrinė Ebay įmonė. O Ebay labai svarbu turėti gerą vardą ir vengti blogos ,,šlovės''. Man kartą buvo toks atvejis, kai atsiskaičiau per Paypal, nors pirkau internetinėje (ne Ebay sistemos) parduotuvėje. Paypal sulaikė mokėjimą, nes neatitiko kažkokie duomenys. Paypal įtarė sukčiavimą. Tad teko parduotuvei nusiųsti papildomus duomenis, kad jie pateiktų pastaruosius Paypal ir gautų pinigus bei man išsiųstų prekę. Va taip va. Ir jokių teorinių išvedžiojimų.
rs rašė: Kaip ten yra su Paypal ir Ebay,tai viskas aisku. Ir malonu,kad jie rupinasi,tik va pagrindine to priezastis manau yra tai,kad rytu europa jiems asocijuojasi pirmoj eilej su korupcija ir tt.Todel(IMHO) jie ir daro tokius dvigubus patikrinimus,antraip kokiu tikslu tikrint ir kas gali nesutapt mokant Paypalu,jei ten uzsiregistravai viena karta ir tik prisilogint tereikia,kad sumoket. Na nebent dar adresas nera patrvirtintas.Pastoviai moku Paypalu visur,kur tik priima (UK) ir nera nieks nieko prases patvirtint kazko ar juolab skambines. Ir kitaip nei LT tinka net pati gaidiskiausia banko kortele.Itartini esat PAYPALUI kitaip sakant:)