REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:as biski kitaip dariau, cia forume perskaiciau, uztaisiau, padejau ant stalo ir aplink nuleistuka delnu patrankiau, neisove. aisku geriau tu neplanuotu suviu nebutu, nezinai i ka pataikysi...
sportbatis rašė:~1100 suviu ir luzo spyruokle. Bl tik taikini susivirinau ir luzo Gerai, kad garantiniam pakeis sake. Bet jei tos spyruokles laikys po 1000 suviu tai reikes kazka mastyt.
sportbatis rašė:atidziai rinktis, hmm. as kolkas per savo trumpa gyvenimeli tik dvi spyruokles mates esu, nelabai ir zinau, kaip ten atskirt reiektu kuri gera, o kuri nelabai. O jeigu ja trumpinti, kiek pjauti reiketu? Ir ar pjauti taip, kad eitu gala nuslifuot ploksciai, ar tiesiog deti saiba po ja?
sportbatis rašė:kad keisiu, tai faktas. bet kolkas neturiu laisvu pinigeliu investuoti i sautuva. Nepergyvenk, Audriaus tikrai nenuskriausiu
sportbatis rašė:patarimu as klausau, bet turiu ir savo galva. be to, nevisi Jusu patarimai yra mano kisenei, cia toks bendras pastebejimas. Ne vienintelis cia mano hobis, todel negaliu sau leist viska isleist sautuveliui ar jo tobulinimui. Peace