REGISTRUOTIS »
su Audrium cia jau ziauriai.jei puikiai teise ismanantys zmones taip vargsta,tai kaip bylinetis pvz. statybininkui.
Advokato gero reikia. Jei istorija analogiška su rde, tai vėlgi viskas turi būti Tavo naudai, ne pardavėjo. Advokatai kurie imasi tokių bilų žiūri analogiškus atvejus ir juos pateikia teismui kaip faktus.P.S. nebepirk tų samsung'ų
Tai uz ka turi moket Fortakui? Tu jam nuostoli padarei, ar tu negali naudotis is ju pirktu daiktu? Gal teismas pripazino kad gadini specialiai telefona ir bandai sutersti galbinga Fortako varda???
Citata iš: Ikaras 2017.01.25-21:15:31Tai uz ka turi moket Fortakui? Tu jam nuostoli padarei, ar tu negali naudotis is ju pirktu daiktu? Gal teismas pripazino kad gadini specialiai telefona ir bandai sutersti galbinga Fortako varda??? Ne, Fortakas gintis nuo mano ieškinio pasisamdė šustrą advokatą su garbanota šukuosena (tas matyt teisėją paveikė asmeniniu žavesiu ). Kadangi teismo supratimu mano ieškinys nepagrįstas, priteisė dalį bylinėjimosi išlaidų, t.y. dali to ką Fortakas sumokėjo advokatui (reikalavo berods 1,5 t eur).Taip, kitas žingsnis galėtų būti pvz. reikalauti iš manęs simbolinio 1000000 neturtinės žalos atlyginimo dėl garbingo firmos Fortakas vardo šmeižimo ir nenoro toliau vartoti kokybiškos ir nuolat gendančios prekės
Citata iš: J2 2017.01.25-15:16:54Advokato gero reikia. Jei istorija analogiška su rde, tai vėlgi viskas turi būti Tavo naudai, ne pardavėjo. Advokatai kurie imasi tokių bilų žiūri analogiškus atvejus ir juos pateikia teismui kaip faktus.P.S. nebepirk tų samsung'ų Va dėl tokio mastymo advokatai ir nebežino kur dėt pinigus 😆 svarbiausia geras advokatas, nes advokatas yra dievas😆😇Analogiška... Kas yra teismas? Už to žodžio stovi subjektyvus žmogus su savo požiūriu, emocijomis ir tt. Vienas nuspręs vienaip, o kitas priešingai. Aš irgi maniau, kad teismų praktika yra vienareikšmiškai mano naudai... Ir priteisė sumokėti vargšams iš Fortako 500 😅