REGISTRUOTIS »
Melodrama rašė:Kas per beda?.. Shaudziau su pastiprinta spyruokle, darydavau 2,79 - 2,82 m/s. Kaip kubui greitis buvo gana stabilus, buvau patenkintas. Kadangi ateinancios varzybos reikalauja susikuklint ant energijos, tai idejau siek tiek trumpesne spyruokle, greitis sokineja nuo 2,25 iki 2,60. Kokia beda?P.S. Susiderinu tarkim iki 2,45, trys shuviai ir pyyyst 2,25, sekantis shuvis 2,59, va tokie bairiai. Busiu dekingas uz atsakymus
RR rašė:o kaip 5, 6,7 ir kiti suviai?jei kartojasi stabiliai kas kazkiek suviu, tai gal beda ne su udarniku?girdejau pas Hada panasi problema buvo su reduktorium...
zalias7 rašė:pabandyk idet ka nors i nakopiteliu, kad sumazint turi, gal pades jei reduktorius nejautrus
RR rašė:jei kas ketvirtas suvis "iseina" uz ribu ir tai kartojasi stabiliai - vargu ar gali buti dauziklis - jei jis strigtu tai vargu ar butu toks desningumas jis juk nesisuka, nesivarto... man atrod mazai tiketina kad tris kartus nestrigtu, o po to 1 kart ustrigtu ir vel 3...1...3...
Audrius rašė:Spiruoklė sukasi. Reikia dėt seną ir žiūrėti. Ir tepalą išmėžti. Jei nesikeis- reduktorius.RR rašė:jei kas ketvirtas suvis "iseina" uz ribu ir tai kartojasi stabiliai - vargu ar gali buti dauziklis - jei jis strigtu tai vargu ar butu toks desningumas jis juk nesisuka, nesivarto... man atrod mazai tiketina kad tris kartus nestrigtu, o po to 1 kart ustrigtu ir vel 3...1...3...
hadas rašė:man toks ispudis, kad pas tave spyruokle stringa udarnike, per siauras kanalas, pabandyk praplatint, manau viskas stos i vietas. mano udarnike spyr 8.5mm skersmens, o udarniko kanalas 10.5