REGISTRUOTIS »
Audi C4 gera,bet kebulai nevyke,bais rudyja.
gal yra cia savininkų volvo v70 su d5 variklių? Atsilepimai? Pastebėjimai? galvoju artimiausiu laiku pirkt tokia
Citata iš: Mantas23 2012.04.28-21:21:29gal yra cia savininkų volvo v70 su d5 variklių? Atsilepimai? Pastebėjimai? galvoju artimiausiu laiku pirkt tokiao tai ka aude nebevez ?Is mano turimos info sitas D5 variklis yra tas pats audes 5-kausis dyzelis. Isoriskas vaizdas jo kitoks, be to cia jau common rail'as.Brolis mano tokia turi tik bendza automata 2,4, jau isuko 280kkm, per ~7metus. Draugas turi D5, turejo bedos, bet ne su varikliu, o siaip su elektronika.Neteko girdeti, kad D5 nelaikytu, lekia kai vejas ir ekonomiskas. Masina tvirta, isvaizdi, nepalyginsi su pats zinai kuo
Aš kai pardavinėjau "Raudoną golfa" (kai kas matė), tai kalbėjau su vaikinuku iš Šiaulių gal pusę valandos per telefoną, visko jis manęs klausinėjo, kol galų galė pasakiau: Nenoriu meluot, tau tikrai neapsimoka važiuot iš Šiaulių į Klaipėdą dėl šito guolio Na nes gaila žmogaus. Bet va pats užsiroviau ant perekūpo ir nukirto nuo manęs už centus tą mašiną. Tai išvada peršasi: jei ne tu, tai tave iš....
buvau svedijoj du kartus, ir didesniuose miestuose. volvo ir saab ten mazuma. gal tik taip papuole, bet as likau nustebes