+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 637
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 1
Guests: 486
Total: 487

Autorius Tema: sveiki. gal galit patart koki automobili pirkti?? audi a6 2.5tdi ar volvo v70 2.5tdi ar skoda octavia 1.9tdi  (Skaityta 141491 kartus)

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
Tada tas faktas, kad Vokietijos autobanuose vien vokiškos mašinos paaiškinamas labai paprastai - lietuviai ir lenkai nuperka ir veža iš Vokietijos į visas puses  :clap: Kaip esame įpratę peikti mašinas, kurios jau yra atitarnavusios savo ir turėjo jau senai būti po presu, perdirbtos. Pirkti mašiną ~15metų senumo ir peikti, kad ji genda, bloga surinkimo kokybė ir panašiai yra mažų mažiausiai kvaila... Čia iš tos serijos kai perka MB už 3000Lt ir rėkia kairėn dešinėn koks š yra mersai, kaip genda.
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

wviddas

• Hero Member
  • Įrašai: 894
    • Žiūrėti profilį
Norveguose parduoda auto ir pasako defektus,ka radus netiketo galima grazint atgal. :azn:
Staigiai prireike norvegiskos auto,nes su lietuviskom baudos kosmines.
Apzvelgus skelbimus,akyse vaizdas paryskejo......
audi A6 8metu benzinas 618,000km tvarkinga,
Mersas VITO 4metu 788,00km,benzinas,tvarkinga,rekomenduojam toliau nebeeksplotuoti.
T.yra neatsako uz galimus netiketus gedimus,bet auto visiskai tvarkinga. :o
Nemates,negirdejes apie tokias ridas Lietuvoj.
Klausimas?
Kiek buna atsukta,kai auto pasiekia Lietuva? :-X :-X :-X
P.S.kad buvo pakeistas variklis,ten visuomet parasoma.
Kas ..zaidzia,, su spidometrais,atsukineja kiekvienais metais.
Kiek galima nuvaziuot,jei pigiausias draudimas Norgej 12,000kr(6,000lt) metams,8,000km ridai?
Pristacius pazyma del avaringumo LT,gauni nuolaida perpus.....,=3,000lt metams,+eko mokestis 2000lt metams :nea:
« Paskutinį kartą keitė: 2012.04.28-21:00:46 sukūrė wviddas »

sportbatis

• Svečias
yra puslapiai kur galima pasitrikrint TA istorija. pvz lietuvoje eksploatuotu masinu galima suzinoti tokiu budu http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7599

hamas

• Sr. Member
  • Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
turiu v70 jau5 menesius jokiu problemu variklis audes 103kv smagus automobiliukas
Mano parašas...

Mantas23

• Full Member
  • Įrašai: 213
  • Бандит
    • Žiūrėti profilį
gal yra cia savininkų volvo v70 su d5 variklių? Atsilepimai? Pastebėjimai?  galvoju artimiausiu laiku pirkt tokia
« Paskutinį kartą keitė: 2012.04.28-21:25:38 sukūrė Mantas23 »

edmundasl

• Svečias
eoropoje siuo klausimu absoliutus bordelis. kiek kas nori, tiek atsuka spidometra. realia padeti galima suzinoti pas dileri, tik niekaip nesuprantu, kodel tai nera prieinama visiems.
man iki darbo 3 km i viena puse. masina pirkau lapkricio pradzioja, jau 9 tukstanciai isukti. per metus gausis grubiai apie 20. nauja masina po manes po 10 metu butu ledine, su 200 tukst ant spidometro. zinant kad vokietija ir kitos salys ne lietuvos dydzio, o naujos masinos, ypac dyzeliai, perkami ne tam, kad sekmadieniais i misias vazineti, skaitau kad jei 10 metu masinos tikra rida puse lemono, dar normalu ir galima sakyti dar gera nupirkai. blogiau kai jau netoli lemejono ir dar po melioracijos griovius vazinejus n+1 karta.

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
Audi C4 gera,bet kebulai nevyke,bais rudyja. :-X
papildomas tukstantelis ir antikoroziniai centrai siuo reikalu padeda :type:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
gal yra cia savininkų volvo v70 su d5 variklių? Atsilepimai? Pastebėjimai?  galvoju artimiausiu laiku pirkt tokia
o tai ka aude nebevez  :D?
Is mano turimos info sitas D5 variklis yra tas pats audes 5-kausis dyzelis. Isoriskas vaizdas jo kitoks, be to cia jau common rail'as.
Brolis mano tokia turi tik bendza automata 2,4, jau isuko 280kkm, per ~7metus. Draugas turi D5, turejo bedos, bet ne su varikliu, o siaip su elektronika.
Neteko girdeti, kad D5 nelaikytu, lekia kai vejas ir ekonomiskas. Masina tvirta, isvaizdi, nepalyginsi su pats zinai kuo  :lol: :liuks:
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
[quote ]uthor=wviddas link=topic=2367.msg165380#msg165380 date=1335635122]
Norveguose parduoda auto ir pasako defektus,ka radus netiketo galima grazint atgal.
[/quote]
Mentalitetas ne tas, pas mus manau taip niekada nebus  :-[
Pas mus nachaliskai apgaudineja ir tai yra norma. O kita puse - pirkejai, nori buti apgauti. Pabandyk parduodant masina isvardinti visus defektus  :D, niekas net nepaskambins.
Pilnas internetas pasakojimu, kaip zmogus vaziavo "ledines" masinos pirkti ir ka rado. Telefonu visi kalba ta pati, ledas, nera prie ko prikibti. Kai atvaziuoji vietoje, tada prasideda "tai ko tu nori uz tokius pinigus". Gerai jei apziurineji kitam miesto gale, bet yra istoriju kai zmogus vaziuoja per visa Lietuva. Atvaziuoji ir ka pamatai ? Nei pardavejui i ausi duot, nei ka. Taip ir kvailina zmones, nes patys zmones nori grazaus melo, o ne teisybes kokia ji bebutu  :beer:
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

mazas

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2133
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Pasiziurejau kainas ant Ebejaus tu A6.pvz.: http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A6-2-5-TDI-/260994842947?pt=Automobiles_UK&hash=item3cc4814143
  Bet prierasas "Over £3000 spend on parts in last 3 years",dziaugsmingai nenuteikia.Skelbime nurodomos ir kas keista ir kokiomis kainomis.Tai,kaip tokio amziaus masinai,detales brangokos :-[ tikrai brangi investicija :D nors jei kalbant apie komforta,tai man ir Audi A4 1996 metu labai mielai vaziuoja.Sesuo isigijo A4 pernai rudeni uz 6400 lt,sukiso apie 1500lt per pusmeti ir pardave praeita savaite uz 5000lt,nes greiciu dezes vibracija daresi nebepakenciama ir dar kazkokie galai atsikisinejo.... nusipirko nepasitarus,o i mano perspejima,kad pardavinetu kuo greiciau nesureagavo,net kai iskart suprato,kad su greiciu deze ne viskas gerai :azn: o smagiausias dalykas, detaliu kainos 1996 metu Audi A4 kainuoja daugiau nei 2002 metu Ford galaxy  :lol: Po to sese uzsimane Audi A6  :-X tai bandziau protint,kad pasiziuretu i japonus ir prancuzus,bet vistiek galu gale pasiliko tarp A6 ir Pasato.Tai bent issirinko 99 metu  Pasata,85 kw automata...
Mano parašas...

Mantas23

• Full Member
  • Įrašai: 213
  • Бандит
    • Žiūrėti profilį
o tai ka aude nebevez  :D?
Is mano turimos info sitas D5 variklis yra tas pats audes 5-kausis dyzelis. Isoriskas vaizdas jo kitoks, be to cia jau common rail'as.
Brolis mano tokia turi tik bendza automata 2,4, jau isuko 280kkm, per ~7metus. Draugas turi D5, turejo bedos, bet ne su varikliu, o siaip su elektronika.
Neteko girdeti, kad D5 nelaikytu, lekia kai vejas ir ekonomiskas. Masina tvirta, isvaizdi, nepalyginsi su pats zinai kuo  :lol: :liuks:

audi veža gerai, turiu a6 ,passata ir volvo dar noriu  :lol:

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
Aš kai pardavinėjau "Raudoną golfa" (kai kas matė), tai kalbėjau su vaikinuku iš Šiaulių gal pusę valandos per telefoną, visko jis manęs klausinėjo, kol galų galė pasakiau: Nenoriu meluot, tau tikrai neapsimoka važiuot iš Šiaulių į Klaipėdą dėl šito guolio  :super: Na nes gaila žmogaus. Bet va pats užsiroviau ant perekūpo ir nukirto nuo manęs už centus tą mašiną. Tai išvada peršasi: jei ne tu, tai tave iš....
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

elmaras

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1488
  • SIAULIA
    • Žiūrėti profilį
Aš kai pardavinėjau "Raudoną golfa" (kai kas matė), tai kalbėjau su vaikinuku iš Šiaulių gal pusę valandos per telefoną, visko jis manęs klausinėjo, kol galų galė pasakiau: Nenoriu meluot, tau tikrai neapsimoka važiuot iš Šiaulių į Klaipėdą dėl šito guolio  :super: Na nes gaila žmogaus. Bet va pats užsiroviau ant perekūpo ir nukirto nuo manęs už centus tą mašiną. Tai išvada peršasi: jei ne tu, tai tave iš....
Na Vilnieciai gal labai nepykit bet is to krasto vazinetas masinas pirkti tikrai nelabai apsimoka(nusviles esu bent pora kartu pats ir is pazystamu irgi yra pasimokiusiu)tel kai snekejausi su pardaveju tai masina ledas o kai atvaziavau is siauliu ir realiai pamaciau kad puse masinos padazineta su balioniuku ir dar visokiu bajeriu tai sakau ko iskart tel nesakei tai atsakimas kaip ir buvo mineta-ko tu nori uz tokias babkes,vaziuok i salona va ir bu7s tau ledine,isizeride daz zmogelis o kad ja atstatyt iki proto ribos i ja sukist daugiau reikia babuliu nei pati kainuoja :-[.kazkaip sugeba nuvaryt tas masinas-gal del to kad didmiestis :-\
smulkios dovaneles stiprina draugyste
867138833

autukas

• Hero Member
  • Įrašai: 1615
  • Steyr LG110FTC; NS Diamond 10-50x60; FWB lp80
    • Žiūrėti profilį
Gal kas kokių atsiliepimų galit: Opel Astra 2006 1,9 tdci (ar kaip ten) 88kW, automatas, hečbekas.
« Paskutinį kartą keitė: 2012.04.29-14:10:08 sukūrė autukas »
Man dzin - aš dėl kitų.

andrius911

• Svečias
buvau svedijoj du kartus, ir didesniuose miestuose. volvo ir saab ten mazuma. gal tik taip papuole, bet as likau nustebes :)
I svedus vazineju jau 6 metai , kozna savaite ten bunu , teko ten ir gyventi  tai saboniu ir volvikiu kaip prisik.....  ten  :)

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus