REGISTRUOTIS »
berazumijus rašė:lietuva tai kazkokia anomaline zona. atsiranda to ko isvis nereikia ir dingsta tai ko reikia :)
berazumijus rašė: toks jau tas lietuvis ka tik nukopijuot svetima versla moka
Pinigas rašė:berazumijus rašė:asmeniskai ktu meciau (net nemokamai tada buvau istojas) vien del ta ka butent jokiu ten ziniu man nepasiule ir nesiruose pasiulyt
zvalgas rašė:Pinigas rašė:berazumijus rašė:asmeniskai ktu meciau (net nemokamai tada buvau istojas) vien del ta ka butent jokiu ten ziniu man nepasiule ir nesiruose pasiulyt Vis nenustoji manes stebinti Berazumi tai tipo ka jus ten lryta skaitet per paskaitas? Isivaizduoju, sugalvojau buti geodezininku, istojau ir tykiuosi kad man suteiks ziniu kaip ta amata ismokti. Pasirodo atejas mokintis man dave gameboy ir sako tu zaisk tuos metus kurie priklauso studijom mes taves nieko nemokinsim ir nieko nepasakosim apie si amata nes vistiek tu pats turesi namuose susirast visa info ir ismokti paciam, o per praktika mes tau pasiulysim zaisti futbola pievose nes matininkas dirba dazniausiai lauke. Diplomo apsiginimo diena as irodziau kad Mario super bross turbo2 as nugaliu pagrindini bosa ir praktikos metu imusiau 5 ivarcius, buvau ivertintas 10 balu. va taip isivaizduoju Berazumi tavo pasakymus apie siuolaikinius mokslus