+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 638
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 1
Guests: 601
Total: 602

Autorius Tema: Ieskau darbo (meditacijos)  (Skaityta 28039 kartus)

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Re: Ieskau darbo
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2011.01.17-15:02:13 »
lietuva tai kazkokia anomaline zona. atsiranda to ko isvis nereikia ir dingsta tai ko reikia :)
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2011.01.17-15:15:15 »

Citata
berazumijus rašė:
lietuva tai kazkokia anomaline zona. atsiranda to ko isvis nereikia ir dingsta tai ko reikia :)

viskas cia tvarkoje butu, jei kiekvienas atsakytu uz savo veiksmus arba neveiksnuma valstybiniu mastu. O bet taciau svogeriu krastas tokiu ir liks :).
Ir siaip cia elmaras darbo iesko, gryzkim prie temos :)
Skias elmarui, ka moki, ka galetum ir moketum daryti, platesnes info reiktu tamsta. Darbo as gal ir nepasiulysiu, bet gal kas mestels ideju ;)
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2011.01.17-16:48:10 »
na siaip sakyciau del darbo tai gal variantas arba siaip det skelbima arba imtis patenta ka ramiau ant galvos butu ir tada det skelbima. beto darbo birza atrodo padengia kazkiek to patento. nors ir pats netikejau, bet labai didele reiksme turi reklama-savireklama. i namus niekas neateis ir nieko nepasiulys.

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2011.01.17-16:55:06 »
kazkada buvau sugalvojes a la bizniuka, is serijos namu ukio meistras.
Tai gal tokia paslaugele galima siulyti, nes zmones daugiau ne naujus daiktus perka, o senus remontuoja, tai uzsiimti smulkiu remontu ten skalbykle kokia pakrapstyti ar panasiai. Be to ir kitokie darbeliai, spyna pastatyt, duris sitatyt, karnizus pakabint, antena prijungt ir t.t. ir panasiai. Labai daug, kam tokiu paslaugeliu reikia. Pinigai ten nedideli, bet litas prie lito kokia 100-ne per diena susigraibyti galima. Mano mama nesenai toki samde, paklijavo ten plyteliu gal 0,5m2, uztaise tokia nisa tulike, dar ten visokiu smulkmeneliu sumokejo nedaug, bet vaikinas sako mikrorajone per 3 ar 4 vietas begioja. Sako dirba, o telefonas kas 10min jam skambina, vis kazko reikia zmonem. Siauliuose rinka nemaza, manau tikrai butu galima save realizuoti.
www.tomika.lt
860612293

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2011.01.17-17:05:04 »
siauliuose kazkokia tokia kontora yra. namu meistras atrodo ir vadinas. tik vel - ismete reklama 2 kartus ir dingo. o siaip ideja labai gera. tuo labiau jei pats daleiskim kazko nemoki tai gali rast pazystamu kas tai moka. na ir ar uz koki % ar siaip bendradarbiaujant principu - as tau klienta, tu - man visai. nieko turetu gautis. as panasiai darau. tik tiek ka reklama tik per pazystamus. ka ir pvz - sugedes pas kazka telikas nors tvarkai kompa, o zinau gera meistra. tai skambutis jam, o kai jis pas kazka pamato sugedusi kompa - skambutis man. reikia kazkokios detales kompui - lekiu pas pazystamus i firma. ir jie uzdirba ir man pigiau duoda.

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2011.01.17-19:53:06 »
tai vat as ir sakau, kad tokiu paslaugeliu tikrai reikia. Juk yra vienisu, senyvu zmoniu, galu gale pats zinau vyru, kurie lemputes nesugeba isukti. Vat tau ir rinka. Pradziai reklama, po to is lupu i lupas pamatysi kaip nueis ;)
As ~98-02 metus signalizacijos i auto uzsieminedavau. Pirma masina buvo bmw5, susidejau vienas per 2 dienas, netgi centrini is pirmo kart pajungiau. Pamate kaimynas, uzsimane i savo golpa, po to kaimyno draugas i savo toyota ir taip pashlo poexalo :). Finale stazas virs 100 automobiliu :). Paskui jau kokiais 2003-2004 dar zmones skambindavo "mums cia jus rekomendavo" :)
www.tomika.lt
860612293

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2011.01.18-00:49:47 »
tik va kas del reklamos ... taip pamasciau jei placiai paleistum, tai atsirastu dar kelios tokios firmeles ar zmogai. toks jau tas lietuvis ka tik nukopijuot svetima versla moka. arba visi mezga arba visi stato arba dar kazka daro.
nors labai idomus atvejis buvo - sakau veikt vistiek nelabai daug ka turiu, tai atsispausdinsiu tokia mini reklama su tlf ir pakabinesiu ant salia esamu namu laiptyniu. rezultatas sokiravo - is ryto nei vienos nebebuvo. taip kad toj vietoj reiktu kazka tokio kaip i pasto dezutes primetyt vizitkiu.

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2011.01.18-08:46:48 »

Citata
berazumijus rašė:
toks jau tas lietuvis ka tik nukopijuot svetima versla moka

dar lietuvis moka verkt, kad niekas juo nepasirupina ir darbo neduoda :)
Del reklamos galima lankstinukus, galima ta plesoma su lapeliais, ar ant masinos koki lipala uzsiklijuoti, budu daug visokiu. Nu bet mes cia diskutuojam, o temos autoriui gal tas visai neidomu ir netinka :)
www.tomika.lt
860612293

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2011.01.18-12:02:26 »

Citata
Pinigas rašė:

berazumijus rašė:
asmeniskai ktu meciau (net nemokamai tada buvau istojas) vien del ta ka butent jokiu ten ziniu man nepasiule ir nesiruose pasiulyt

Vis nenustoji manes stebinti Berazumi :D
tai tipo ka jus ten lryta skaitet per paskaitas? Isivaizduoju, sugalvojau buti geodezininku, istojau ir tykiuosi kad man suteiks ziniu kaip ta amata ismokti. Pasirodo atejas mokintis man dave gameboy ir sako tu zaisk tuos metus kurie priklauso studijom mes taves nieko nemokinsim ir nieko nepasakosim apie si amata nes vistiek tu pats turesi namuose susirast visa info ir ismokti paciam, o per praktika mes tau pasiulysim zaisti futbola pievose nes matininkas dirba dazniausiai lauke. Diplomo apsiginimo diena as irodziau kad Mario super bross turbo2 as nugaliu pagrindini bosa ir praktikos metu imusiau 5 ivarcius, buvau ivertintas 10 balu. va taip isivaizduoju Berazumi tavo pasakymus  apie siuolaikinius mokslus:inno:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2011.01.18-12:16:59 »
 Tarybinis požiūris paprasčiausiai ir tiek... mokykla, diplomas, paskyrimas, šilta kėdė, pensija :) jei to negauni, prasideda kaltų ieškojimai, pasiteisinimai ir t.t.
CFX

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2011.01.18-13:43:29 »

Citata
zvalgas rašė:

Pinigas rašė:

berazumijus rašė:
asmeniskai ktu meciau (net nemokamai tada buvau istojas) vien del ta ka butent jokiu ten ziniu man nepasiule ir nesiruose pasiulyt

Vis nenustoji manes stebinti Berazumi :D
tai tipo ka jus ten lryta skaitet per paskaitas? Isivaizduoju, sugalvojau buti geodezininku, istojau ir tykiuosi kad man suteiks ziniu kaip ta amata ismokti. Pasirodo atejas mokintis man dave gameboy ir sako tu zaisk tuos metus kurie priklauso studijom mes taves nieko nemokinsim ir nieko nepasakosim apie si amata nes vistiek tu pats turesi namuose susirast visa info ir ismokti paciam, o per praktika mes tau pasiulysim zaisti futbola pievose nes matininkas dirba dazniausiai lauke. Diplomo apsiginimo diena as irodziau kad Mario super bross turbo2 as nugaliu pagrindini bosa ir praktikos metu imusiau 5 ivarcius, buvau ivertintas 10 balu. va taip isivaizduoju Berazumi tavo pasakymus  apie siuolaikinius mokslus

na dave ziniu apie kazkokias aukstosios matematikos lygtis ir panasiai ... siaip koki 15 metu man ju nei karto neprireike :) pagal specialybe destytuvo sio to paklausiau (senukas jau toks), tai sako ai apie tai as nieko nezinau - pasieskok informacijos. tai jau pilnu pajegumu net skaitmenines mikroschemos buvo tai aiskino apie radiolempas ... gal dabar ir kitaip yra. bet ne 1 kursini ir diplomini esu padares - tiesiog bakalauras ir net nesupranta net pacios uzduoties. na bet nenusimedituokim neitema.

Algirdas

• Sr. Member
  • Įrašai: 464
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2011.01.18-14:39:35 »
Buvo laikai kai suteike nemokama ziniu paketa univeristetas ar kolegija, taciau ju reikejo tik to norintiems 5% studentu.
Oi kai mokiaus, keikiaus kam man ta matematika, kam ta fizika destoma pauksciu kalba.
Dabar dirbu darba pagal savo spec igyta universitete, da nu n.. kai keikiuos kad tada per paskaitas super mario bros losiau. :D,
Dabar mokslas mokamas ir gan nepigiai :).
Ir kai sumoki keles stukites Lt uz tas keles likteles aukstosios matematikos, tada suzinai ko jos vertos.
Beje diplomini parasyti vienas lengviausiu dalyku universitete :D tik sedet prie kompo daug reikia, dauguma studentu patys paraso, o is to kuris perka net nereikia tiketis kad jis supras apie ka jo ten klausiama. :) Chia tik destitojai geranoriskai nesmugdo universiteto lygio ir vienetai tik neapsigina. Is asmenines patirties zinau kad tiek kiek machiau diplominiu tai retas kuris vertas ginimo :D, nekalbu, kad jai ji rimtai reiketu apgint.
:beer:

Dabar nesigailiu kad "studentavau" gailiuos kad "nestudijavau" :)
:|

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2011.01.18-18:11:54 »
na ir vistiek nesuprantu kam man reikalingos trigonometrines lygtys ir matricos dirbant praktikoj prie elektronikos. tam uztenka paprastos matematikos vidurines mokyklos kurso. o pirmam kurse tokios nesamones ir tebuvo - beveik nieko apie specialybe.

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2011.01.18-18:18:48 »
Aukštasis parodo, kad tu prispaustas gali išspresti tos srities problemas ir duoda bendrą srities supratimą.

Profkė išmoko dirbti konkrečius darbus.
QB79 7,4J

Algirdas

• Sr. Member
  • Įrašai: 464
    • Žiūrėti profilį
Re: Ieskau darbo (meditacijos)
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2011.01.18-18:44:33 »
Jai uztektu mokyklos kurso tai zinotum kaip veikia Omo desnis elektromagnete :), o aukstasis tau ne tam kad dirbtum su elektronika, o suprastum kaip ji dirba :D
:|

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus