+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 588
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 520
Total: 520

Autorius Tema: Kelių eismo taisyklės ir susiję  nuotykiai  (Skaityta 39194 kartus)

Fedia

• Hero Member
  • Įrašai: 2107
    • Žiūrėti profilį
    • HFT
Re: Kelių eismo taisyklės ir susiję  nuotykiai
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010.03.08-11:23:42 »

Citata
sadlave rašė:
Fedia,kai pats pradesi vairuot,gal kitaip ivertinsi savo nuotiki ant perejos.
Buvo nuotikis ir man.Vazevau tamsiu paros metu ir krito slabdriba.Kai priartejau prie perejos,pamaciau kad ant borto stypso pestysis,bet ziuri i mane artejanti ir nejuda (laukia).
Kai priartejau prie perejos,mazdaug 5m,pestysis nuzenge nuo borto i vaziuojama dali.
Staigiai pradejau stabdyt,nes privalau praleist pestyji.Automatiskai uzmeciau aki i veidrodeli.Pamaciau,kad kaskoks asilas,vazevo prilipes prie sik*os .Tas asilas taipat spyre per stabdzius,bet del slidumo,ji pradejo nest skersa.
Supratau kad tuoj gausiu i galine daly
Tuo tarpu pestysis,pamates kas vyksta,stovejo kaip ikaltas mazdaug 1m nuo saligatvio ir per gatve nejo.
Tuo pasinaudojas paleidau stabdzius ir spustelejau gaza,taip sakant pabegau nuo to asilo vazevusio paskui mane.
Viska atrode baigesi gerai.Pestysis perejo gatve,mums abiems pravazevus.Tas asilas isvenge atsimusimo i mane,ir isilygino uzmesta savo masina.
Pavazeves paskui mane dar 50m,tas asilas ijunge melynus svyturelius ant savo stogo
Spekit,koke bauda gavau

spjeu grazia sumele :) o,pre perejos vsada reik sustot ir palaukt kol vairuotojas priartejas prades stabdyti,nes kitaip nezinai ar jis spaudzia stopa,ar gaza,juk nera zibintu is priekio :)
Ne viskas auksas,kas auksu ziba ;)QB-78 HJB 3-9x32<br>Skype: Fedes1

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1960
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010.03.08-11:30:39 »
Nubaude uz tai,kad nepraleidau pesciojo pesciuju perejoj :evil:
Bandziau teisintis,kad jie butu ploja man i subine.Tie tik isivepe ir atreze,butume iploja,o ko tu del to jaudinies juk tavo masina drausta 8)
Logiskai mastant,turejo baust pestyji,uz sukelta avarine situacija.Juk pestieji,taipat eismo dalyviai :azn:
Nuo tada pradejau negerbti ,,asilu''.

P.S. Fedia,tu geriau sustok mazdaug 3m nuo borto,stovek ant saligatvio.Ir aik per gatve taip,tarsi ten nebutu perejos.Sutaupysi nervu vairuotojams ir nerizikuosi savo sveikata.Kai pradesi vairuot,suprasi kodel taip sakau.
100% BALTAS

Gudis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1564
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010.03.08-11:37:14 »
Turejau daug paciu paprasciausiu situaciju su policija kur viskas issiaiskintu graziuoju del kokios tai smulkmenos jei jie turetu paprasciausio zmogiskumo. Taip , pagal istatyma jie teisus,bet  jie stabdo noredami konkreciai nubaust, o ne sudrausmint ar panasiai. Visada remiasi tik sausais istatymais. Pasikartosiu, jokio zmogiskumo. Jei nusizengiu tai visada sutinku, bet buna negali sutikt del paprasciausios logikos.
HW 97 K / CFX / Steyr LG 110 FT su NS 10X50-60 Diamond ir naujasis HW 75

Fedia

• Hero Member
  • Įrašai: 2107
    • Žiūrėti profilį
    • HFT
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2010.03.08-11:50:01 »

Citata
sadlave rašė:
Nubaude uz tai,kad nepraleidau pesciojo pesciuju perejoj
Bandziau teisintis,kad jie butu ploja man i subine.Tie tik isivepe ir atreze,butume iploja,o ko tu del to jaudinies juk tavo masina drausta
Logiskai mastant,turejo baust pestyji,uz sukelta avarine situacija.Juk pestieji,taipat eismo dalyviai
Nuo tada pradejau negerbti ,,asilu''.

P.S. Fedia,tu geriau sustok mazdaug 3m nuo borto,stovek ant saligatvio.Ir aik per gatve taip,tarsi ten nebutu perejos.Sutaupysi nervu vairuotojams ir nerizikuosi savo sveikata.Kai pradesi vairuot,suprasi kodel taip sakau.

nesiginciu,tikiu kad vairuot nelengva, beto istikruju ir bijau isvaziuot i gatve:-[:-[
Ne viskas auksas,kas auksu ziba ;)QB-78 HJB 3-9x32<br>Skype: Fedes1

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2010.03.08-11:58:41 »
Gera ta Lietuvos policija, išskyrus tam tikrus kreivus individus, kuriu daugiausia pasitaiko kelių policijos tarpe.
Manęs jie niekada nestabdo, gal mašina nepatinka, gal dar kokios priežastys, bet kiek teko važinėti per 6m stažą esu stabdytas vieną kartą. Viskas baigėsi tokia fraze
"jaunimas ir be alkoholio?! nepopuliaru!"
QB79 7,4J

onlyzilvis

• Hero Member
  • Įrašai: 1828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010.03.08-12:18:37 »
nepasiule iki narkologinio pasivazinet jei negirti? :azn:
mp654k co2

Justasmaske

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 611
  • SK "Orinukas" narys Vilnius/Panevėžys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010.03.08-12:18:50 »
ai del fraziu :)

dialogas su manim:

Policija: keliu eismo.... tratra ta
as: sveiki
P: dokumentus
as: prasom
P: geret alkoholio?
as: ne
P: NU BET SIANDIEN? (sitas klausimas man patiko labiausiai)
as: ne
po to atnese papust
P: laimingo kelio...

dar vienas buvo is tu geresniu fraziu (kai buvo avarija)
Policininkas paklause manes:
AR ZINAI KOKIA SHUMACHERIO REAKCIJA?
tada supratau kad avarijoj busiu kaltas as...

Siaip kiek esu susidures su policija, tai man pasiseke arba tiesiog su zmonem susiduriau. viskas vyko vilniuj arba vilniaus rajone. P.S. niekada nedraskiau akiu, nesisakojau, sutikau su tuo kas sakoma.
CZ 200T 4.5mm + SW 30 Tactical 8,5-25x42 |>|<| Umarex 850 PCP 5.5mm |>|<| Cometa Fenix 400

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010.03.08-12:43:00 »
va kątik užmačiau:
" Kazkada pries pusmeti buvo topikas apie teises vairuoti atemima trumpam
laikui. Ir nepamenu kam zadejau papasakot, kaip baigsis istorija vienam
draugui (nepazistu as jo).

Taigis, kaip ir spejau. Skylute ATPK visdelto yra. Jei teises atimamos
menesiui su pinigine bauda (pavyzdziui 50+ greicio virsyjimas),
dabartine sistema leidzia ir teisiu i stalciu nepadet ir finansiniu
nuostoliu isvengt. Ne visi deja tokie saziningi kaip Shlipsas :))).

1. Prasikam teises uz 72+.
2. Gaunam laikina vairuotojo pazymejima, galiojanti iki teismo dienos.
3. Einam i teisma, gaunam leidima laikyti teises menesi stalciuje ir
minus 1000 Lt asmeniniam biudzete.
4. Minam i policija ir gaunam 10 dienu galiojanti vairuotojo pazymejima
(iki apskundimo pabaigos)
5. Paskutine apskundimo diena rasom bilekoki skunda i LVAT.
Atsispausdinam, nesam i policija.
6. Kadangi sprendimas apskustas ir neisigaliojo, parode skunda
prasitesiame laikina vairuotojo pazymejima menesiui.
7. Iseje is policijos imam skunda, smarkiai suglamzom, nusisluostom
subine ir ismetam.
8. Vazinejam menesi su laikinu ir galiojanciu vairuotojo pazymejimu.
9. Po menesio ateinam pasiimt originalo, nes baiges nuobaudos laikas.

Su pinigais ilgesne istorija, bet principas panasus."
QB79 7,4J

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1960
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010.03.08-12:50:42 »
Prisimeniau dar viena situacija,del akiu draskymo :)
Viskas vyko Kaune,Savanoriu prospekte,prie ,,Dubingiu''.Kaunieciai tikrai zino ta pesciuju pereja :)
Taigi keles sesiu juostu,trys i viena puse trys i kita puse,o per viduri dviguba istisine juosta.
Artejant prie perejos,pastebejau tykojancius ,,pareigunus''.Priartejus prie perejos mazdaug per 10m,kitoj kelio pusej,moteriske nuzenge nuo saligatvio i vaziuojama dali.
Nestojau,nes moteriske nuzenge i ne mano vaziuojama dali o i kele esanti uz dvigubos istisines juostos.
,,Pareigunai'' isoko is savo sleptuves ir pareikalavo sustoti :)
Apkaltino mane,kad nepraleidziu pesciuju.Mandagiai paaiskinau,kad pestysis buvo ne mano vaziuojamoi dali.Todel niekaip negalejau jam pakenkti,nes negaliu kirsti dvigubos istisines juostos.
Tad pareigunas,taipat maloniai nusisypsojo ir istre ,,Blatnas ane?''
Atsakiau kad ne ,,blatnas'' tiesiok nenusizengiau.
tada Pareigunas paprase parodyt gesintuva (su galiojimo data),avarini zenkla (trikampi),vaistinele (su visais galiojanciais vaistais) 8)
Ta pacia diena,isigijau visus isvardintus daigtus,tik tas pirkinys kainavo 50Lt brangiau,nei buciau pirkes isvakaro :inno:
Nera to blogo,kas neiseitu i gera ;D
Uztat dabar nebijau diskutuot su ,,pareigunais''
100% BALTAS

xatabyc

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010.03.08-13:37:34 »
"medziokles" sezonas skelbiamas atidarytas Head shot Nr.1 http://www.youtube.com/watch?v=GmtXVjEHTds

jei yra mananciu, kad tokios medziagos viesinimas gali tureti neigiamos itakos musu pomegiui, sakykit, pratrinsiu

onlyzilvis

• Hero Member
  • Įrašai: 1828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010.03.08-13:40:08 »
patariu si video pratrint jei nenori, kad prie isvaziavimo i kiema vaistineles gesintuvus ir kt. tikrint pradetu.
mp654k co2

Rimas54

• Hero Member
  • Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010.03.08-13:45:35 »
Gal geriau nediskutuoti su policininkais, juk ir normaliu pasitaiko vienas kitas...-manau daugiau islosi patyledamas, nei  savo nekaltybe ;D irodinedamas.
Su Pagarba,-Rimas is Sanciu

Algirdas

• Sr. Member
  • Įrašai: 464
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010.03.08-13:47:46 »
Tyliu, :lol:
Nors ne,
Operatorius: Ponai pareigunai jus pažeidėte KET, viršijot greiti,
Aš turiu nufilmaves, greiti nustatynėjau pagal savo mašinos greičio matuoklės parodymus.
Pareigunas: eik ratus prisipūsk ar spidometra tvarkykis ir nelysk i akis su tokiom nesamonem.
Nepykit bet tai man atrodo juokinga.
:|

baronka

• Hero Member
  • Įrašai: 709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010.03.08-13:58:56 »
Citata
hardaxe rašė:
1. Prasikam teises uz 72+.
2. Gaunam laikina vairuotojo pazymejima, galiojanti iki teismo dienos.
3. Einam i teisma, gaunam leidima laikyti teises menesi stalciuje ir
minus 1000 Lt asmeniniam biudzete.
4. Minam i policija ir gaunam 10 dienu galiojanti vairuotojo pazymejima
(iki apskundimo pabaigos)
5. Paskutine apskundimo diena rasom bilekoki skunda i LVAT.
Atsispausdinam, nesam i policija.
6. Kadangi sprendimas apskustas ir neisigaliojo, parode skunda
prasitesiame laikina vairuotojo pazymejima menesiui.
7. Iseje is policijos imam skunda, smarkiai suglamzom, nusisluostom
subine ir ismetam.
8. Vazinejam menesi su laikinu ir galiojanciu vairuotojo pazymejimu.
9. Po menesio ateinam pasiimt originalo, nes baiges nuobaudos laikas.

Su pinigais ilgesne istorija, bet principas panasus."

nezinau is kur tu sita istraukei, bet bent jau anyksciuose kita situacija(as dirbu anyksciu rajono apylinkes teisme ir tvarkau administracines bylas).
1. gaves premija 1k lt ir teisiu pagulejima stalciuj vienam menesiui, tu nesi skunda i teisma, nes nutarima raso teismas, o ne policija, todel tu skundi nutarima teismui, o ne policijai.
2. ta skuna is taves paima, uzregistruoja ir issiuncia i LVAT su visa byla.
3. LVAT gave byla su tavo skundu pranesa policijai, kad tu turi teise issiimti laikinasias teises(policija tau laikinuju teisiu tikrai neduos, kol nebus tam rastisko teismo leidimo).
4. po kokiu metu grizta byla is LVAT su paliktu galioti tuo paciu nutarimu, nes tu ir taip gavai minimuma, o LVAT nutarimas jau nebeskudziamas.

taigi nereikia cia svaigti apie skylutes, jeigu ju nesi ciupinejes;) nebent tu esi kazkur kitur su kazkuo panasaus susidures ir turejai gera "stoga", nes paprastam mirtingajam butent taip viskas ir vyksta. bet per mano tris metus darbo dar neteko girdeti, kad taip is lempos issisuki nuo baudos. galu gale, jei baudos nesumokesi, nutarimas is teismo niekur nedings ir pasibaigus mokejimo terminui bus perduota anstoliams ir gausi vietoj 1k koki 1.2k ar net dar daugiau susimoket:)
kai buvo bajeris zmogaus gauta bauda buvo 75lt, o antstolis islaidu priskaiciavo dar plius 232lt:D

man kiek teko susidurti su policininkais, tai vieninteliai su kuriais neisejo zmoniskai susisneket, t.y. atsipirkt ispejimu ar mazesne nuobauda, tai tik kauniskiai:) is kitu irgi teko girdeti, kad kaune policininkai taip ir laukia, kad tik nubaust:)

o fedios atveju irge nelabai suprantu kaip galejo jis kaltas likt. pestysis ant perejos yra nelieciamas. ir neisivaizduoju, kaip imanoma isvartyt, kad pestysis ant perejos liktu kaltas. nors pestieji kartais buna tikri kegliai, kai puola i pereje net nepasidaire, likus masinai iki perejos keletui metru... nes visi galvoja, kad mane turi praleist, o jei nukals, tai as nekaltas. gal ir nekaltas, bet visokie luziai ar smegenu sutrenkimai tikrai nemaza kaina uz tavo ambicinguma... o juo labiau tokios traumos be pasekmiu likusiam gyvenimui retai buna... aisku nemazai ir vairuotoju laikanciu pesciuosius "kegliais" ir visiskai ju nesisaugo...
tai jiems įstatymai nepatinka...<br>tai jiems konstitucija negera...<br>taratata taratata...<br>reikia juos visus tratata ir tada bus tvarka!

Gytis

• Hero Member
  • Įrašai: 549
  • ai nzn
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010.03.08-14:06:22 »
kiek man teko susidurt su pareigunais, tai  3/4 normalus (nes pazysta) Raseiniuose, o like jauni kurie tipo gave ta zalia apranga primeta kazka tokio kad ohoho. Situacija varau su panele, tamsi naktis ziemos is priekio ant ilgu kazkas parvaro nu ka as jiem irgi ilgom mirginu, tada man atmirgina melynu svyturiuku. Išlipa ten tox pacanas jaunas is tos 1/4 dalies ir pradeda prie visko kabinetis. Nera lapu ir t.t. Pasisaukia i masina tikisi kad nubaus. Ruosia dokus jau jis. ilipu as (mentas uz vairo pazystamas) paklaus kaip gyvenam is kur parvaziuojam kaip tevukai gyvuoj o tam pacanui stalcius atsidares kad gali ir taip but ;D ech nera tie mentai blogai , bet nera ir su jais gerai tenka taikstytis. Na o fedia atvejui tai nzn cia tikrai jau kad  nesamoningai bent jau man atrodo.
Mano parašas...

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus