REGISTRUOTIS »
sadlave rašė:Fedia,kai pats pradesi vairuot,gal kitaip ivertinsi savo nuotiki ant perejos.Buvo nuotikis ir man.Vazevau tamsiu paros metu ir krito slabdriba.Kai priartejau prie perejos,pamaciau kad ant borto stypso pestysis,bet ziuri i mane artejanti ir nejuda (laukia).Kai priartejau prie perejos,mazdaug 5m,pestysis nuzenge nuo borto i vaziuojama dali.Staigiai pradejau stabdyt,nes privalau praleist pestyji.Automatiskai uzmeciau aki i veidrodeli.Pamaciau,kad kaskoks asilas,vazevo prilipes prie sik*os .Tas asilas taipat spyre per stabdzius,bet del slidumo,ji pradejo nest skersa.Supratau kad tuoj gausiu i galine daly Tuo tarpu pestysis,pamates kas vyksta,stovejo kaip ikaltas mazdaug 1m nuo saligatvio ir per gatve nejo.Tuo pasinaudojas paleidau stabdzius ir spustelejau gaza,taip sakant pabegau nuo to asilo vazevusio paskui mane.Viska atrode baigesi gerai.Pestysis perejo gatve,mums abiems pravazevus.Tas asilas isvenge atsimusimo i mane,ir isilygino uzmesta savo masina.Pavazeves paskui mane dar 50m,tas asilas ijunge melynus svyturelius ant savo stogo Spekit,koke bauda gavau
sadlave rašė:Nubaude uz tai,kad nepraleidau pesciojo pesciuju perejoj Bandziau teisintis,kad jie butu ploja man i subine.Tie tik isivepe ir atreze,butume iploja,o ko tu del to jaudinies juk tavo masina drausta Logiskai mastant,turejo baust pestyji,uz sukelta avarine situacija.Juk pestieji,taipat eismo dalyviai Nuo tada pradejau negerbti ,,asilu''.P.S. Fedia,tu geriau sustok mazdaug 3m nuo borto,stovek ant saligatvio.Ir aik per gatve taip,tarsi ten nebutu perejos.Sutaupysi nervu vairuotojams ir nerizikuosi savo sveikata.Kai pradesi vairuot,suprasi kodel taip sakau.
hardaxe rašė:1. Prasikam teises uz 72+.2. Gaunam laikina vairuotojo pazymejima, galiojanti iki teismo dienos.3. Einam i teisma, gaunam leidima laikyti teises menesi stalciuje ir minus 1000 Lt asmeniniam biudzete.4. Minam i policija ir gaunam 10 dienu galiojanti vairuotojo pazymejima (iki apskundimo pabaigos)5. Paskutine apskundimo diena rasom bilekoki skunda i LVAT. Atsispausdinam, nesam i policija.6. Kadangi sprendimas apskustas ir neisigaliojo, parode skunda prasitesiame laikina vairuotojo pazymejima menesiui.7. Iseje is policijos imam skunda, smarkiai suglamzom, nusisluostom subine ir ismetam.8. Vazinejam menesi su laikinu ir galiojanciu vairuotojo pazymejimu.9. Po menesio ateinam pasiimt originalo, nes baiges nuobaudos laikas.Su pinigais ilgesne istorija, bet principas panasus."