REGISTRUOTIS »
Valinskis rašė:autostop25 rašė:Tai kaiptik gamina tiek kiek reikia,bet netiek kiek tu noributent negamina tiek kiek reikia jei nori auginti raumenis. Minetu papildu vartojimas duoda pertekliu kuri tu issportuoji ir paverti raumenimis, del to rezultatai gereja.Jei gertum proteina nesportuodamas tai tas normos virsijymas butu blogai. Isbertu greiciausiai nuo per didelio balymu kiekio
autostop25 rašė:Kulturizmas ar fitnesas reikalauja daug laiko,reikia arba nedirbti arba dirbti to sporto srityje,nes paprastas zmogus dirbdamas paprasta darba netures laiko tam rezimui.valgyt laiku miegot laiku ,o dar jei sunkus fizinis darbas tai isvis ten saujom tas tabletes ryt reikes kad atstatyt jegas. Kad rimtai uzsiimti tuo i men jauciu kokio 1000lt reiktu tiem papildam,mitybai ir t.t. O uzsakyti mokslininkai pasakys bet ka kad tik iskist produkta i rinka,jav didziausia chemijos gamintoje ir turbut 90% papildu yra is ten musu parduotuvese. Jei tarkim siekia karjeros tam sporte zmogus tada jis ir investuoja tuos tukstancius,o eiliniam kad igaut forma neapsimoka kist tokius litus,tarkim privartosi uzsipompuosi tuo metu gerai atrodysi,o tik mesi keliem men ar ilgiau, ar kokia trauma rimta ir negalesi sportuot, tai tie "raumenys" ant smugio nukris arba pavirs tesla. Pilna cia tokiu matau ,ziurek tik eina kudas,o po keliu men jau kaip kiaules prisproge prisibade,kaklai istine.tai kur cia tas grozis.tokie turi psichikos problemu ir pilni kompleksu.
sportbatis rašė:aisku krenta kazkiek, bet netampi nei teslius nei nutukelis nei susitrauki. vyksta noramlus reiskiniai, kaip ir sportavus be papildu. ant saves as isbandes ir tu man gali nepasakot. buvau metam metes visa sita xuinia del traumos, priaugau 4kg, aisku ant pilvo, apimtys krito gal po 1cm. o apie tuos suteslejimus ir susileidimus man nepasakok ir neklaidink kitu.
jawistas rašė:sportbatis rašė:aisku krenta kazkiek, bet netampi nei teslius nei nutukelis nei susitrauki. vyksta noramlus reiskiniai, kaip ir sportavus be papildu. ant saves as isbandes ir tu man gali nepasakot. buvau metam metes visa sita xuinia del traumos, priaugau 4kg, aisku ant pilvo, apimtys krito gal po 1cm. o apie tuos suteslejimus ir susileidimus man nepasakok ir neklaidink kitu.Tau kiek metu?