+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 785
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 295
Total: 295

Autorius Tema: Fitness'as ir kultūrizmas  (Skaityta 98159 kartus)

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1355
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
Re: Fitness'as ir kultūrizmas
« Atsakymas #165 Įrašytas: 2011.09.05-10:14:39 »
Citata
Valinskis rašė:

autostop25 rašė:
Tai kaiptik gamina tiek kiek reikia,bet netiek kiek tu nori

butent negamina tiek kiek reikia jei nori auginti raumenis. Minetu papildu vartojimas duoda pertekliu kuri tu issportuoji ir paverti raumenimis, del to rezultatai gereja.
Jei gertum proteina nesportuodamas tai tas normos virsijymas butu blogai. Isbertu greiciausiai nuo per didelio balymu kiekio

dar karta kartoju gamina tiek kiek reikia organizmui gerai funkcionuoti, o negamina tiek kiek tu butent nori kad atrodytum kaip bulius,cia jau nera naturalumas,o dirbtine stimuliacija.
In life there's nothing to help you,but your hands and you own head..
Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..
STEYR LG110 HP ex :(

sportbatis

• Svečias
« Atsakymas #166 Įrašytas: 2011.09.05-13:41:45 »
mokslininkai sako kitaip :) jeigu sportuoji ir nevartoji pvz bcaa skaitosi organizmo drozimas, raumuo tiesiog yra, tai kenkia sirdziai, inkstams ir pan. jei vartoji bcaa arba valgai jautiena kilogramais tada viskas ok.

airmegejas, jei nori tik sveika gyvensena palaikyt, begiok krosus ir daryk itupstus ir pritupimus ir pilnai pakaks. jei nori kazko rimciau eini i stangine. plius nevalgyk jokio sudo ir skaiciuok angliavandenius ir riebalus, zuvies riebalai neieina.

Valinskis

• Sr. Member
  • Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167 Įrašytas: 2011.09.05-14:05:52 »
nors tiesa pasakius man BCAA nieko ypatingo nedave kai ja viena vartojau (grynuosius miltukus). Pirma menesi maziau raumenis skaudejo po treniruotes. paskui vel viskas kaip buve seniau. Vartojau 7g pries treniruote ir 13g po treniruotes.
Taip kazkur 4menesius.
Jei kas ir dave rezultato tai proteinas. Geriausia BCAA su proteinu gert. Matyt daugiausia rezultato taip butu.
Mano parašas...

sportbatis

• Svečias
« Atsakymas #168 Įrašytas: 2011.09.05-14:18:46 »

Citata
autostop25 rašė:
Kulturizmas ar fitnesas reikalauja daug laiko,reikia arba nedirbti arba dirbti to sporto srityje,nes paprastas zmogus dirbdamas paprasta darba netures laiko tam rezimui.valgyt laiku miegot laiku ,o dar jei sunkus fizinis darbas tai isvis ten saujom tas tabletes ryt reikes kad atstatyt jegas. Kad rimtai uzsiimti tuo i men jauciu kokio 1000lt reiktu tiem papildam,mitybai ir t.t. O uzsakyti mokslininkai pasakys bet ka kad tik iskist produkta i rinka,jav didziausia chemijos gamintoje ir turbut 90% papildu yra is ten musu parduotuvese. Jei tarkim siekia karjeros tam sporte zmogus tada jis ir investuoja tuos tukstancius,o eiliniam kad igaut forma neapsimoka kist tokius litus,tarkim privartosi uzsipompuosi tuo metu gerai atrodysi,o tik mesi keliem men ar ilgiau, ar kokia trauma rimta ir negalesi sportuot, tai tie "raumenys" ant smugio nukris arba pavirs tesla. Pilna cia tokiu matau ,ziurek tik eina kudas,o po keliu men jau kaip kiaules prisproge prisibade,kaklai istine.tai kur cia tas grozis.tokie turi psichikos problemu ir pilni kompleksu.

as tau kartoju gal penkta karta, jei viska darai taip kaip reikia, isliekamumas yra 100% ir gali mest sportus nieko tau neatsitiks. nereik ziuret i asilus kurie metana ryja saujom.

tu ne taip bcaa vartojai. 5g pries trenke, 15g po trenkes, 5g pries miega.

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169 Įrašytas: 2011.09.05-14:44:46 »
5 kart kartoji ir 5ta svaigsti. ka tu nori pasakyt kad uzsikcialini ir gali mest sporta nebekilnot ir tau tie raumenys bus kaip buve ?tokios nesamones dar negirdejau. jei nebesportuoji krenta ir mase ir jega ir tonusas. jei tu tai pasieksi tai uzkalsi milijonus jei ne milijardus.
Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..

sportbatis

• Svečias
« Atsakymas #170 Įrašytas: 2011.09.05-14:58:47 »
aisku krenta kazkiek, bet netampi nei teslius nei nutukelis nei susitrauki. vyksta noramlus reiskiniai, kaip ir sportavus be papildu.

ant saves as isbandes ir tu man gali nepasakot. buvau metam metes visa sita xuinia del traumos, priaugau 4kg, aisku ant pilvo, apimtys krito gal po 1cm.

o apie tuos suteslejimus ir susileidimus man nepasakok ir neklaidink kitu.

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171 Įrašytas: 2011.09.05-15:28:30 »

Citata
sportbatis rašė:
aisku krenta kazkiek, bet netampi nei teslius nei nutukelis nei susitrauki. vyksta noramlus reiskiniai, kaip ir sportavus be papildu.

ant saves as isbandes ir tu man gali nepasakot. buvau metam metes visa sita xuinia del traumos, priaugau 4kg, aisku ant pilvo, apimtys krito gal po 1cm.

Tau kiek metu?:question:
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

sportbatis

• Svečias
« Atsakymas #172 Įrašytas: 2011.09.05-15:40:14 »
neuzilgo 20.

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173 Įrašytas: 2011.09.05-15:54:34 »

Citata
jawistas rašė:

sportbatis rašė:

Tau kiek metu?

matai jawistas jam net 20 tuoj bus,uztat jis toks patyres.:inno:
Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174 Įrašytas: 2011.09.05-15:54:42 »

Citata
jawistas rašė:

sportbatis rašė:

Tau kiek metu?

Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #175 Įrašytas: 2011.09.05-15:54:54 »

Citata
jawistas rašė:

sportbatis rašė:

Tau kiek metu?

Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..

sportbatis

• Svečias
« Atsakymas #176 Įrašytas: 2011.09.05-16:04:18 »
kad sitoj srity as ne zalias as tau garantuoju. tu net nesupranti ka reiskia suderinta mityba, treniruotes, ir net nenutuoki kaip veikia papildai ar steroidai, o tavo rezultatas atitinka lietuvos rekorda. tai ka dar su tavim kalbet, kai nieko nesupranti, bet galetum lietuvos rekordus must? uzsleptas savickas.

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177 Įrašytas: 2011.09.05-16:23:56 »
Sakau as tau nevartok tu steroidu ,nes matai kad labai nervai kyla. Interneta panarsyt ir teorija destyt kaip praktika kiekvienas gali. Tu toks specas kad net galvoju apie sugryzima i ta sporta,ir pas tave kreipsiuos nes tu viska ant savo kailio praejes,isbandes.aisku tik jei man pinigu uzteks tavo konsultacijom.
Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178 Įrašytas: 2011.09.05-16:28:04 »
 jūs gal susikontaktuokit per skype ar pasiskambinkite, geriausiai susitikite sporto salėje. ar bent š... nemalkit tiek.  kodėl visi turi skaityti. susitiksit pasimatuosit ir galėsit ramiau atsikvėpti. ??? ir nepradėkit rašyt kas kam ką. jūs pasinaudokit asmeninėm žinutėm bent.
CFX

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179 Įrašytas: 2011.09.05-16:31:56 »
Savickas gulėdamas nuo krūtinės spaudžia 286kg, tai nemaišyk. Prieš 7 metus mokykloje pas mus atvežė normalią štangą ir blynus, tai sugalvojom parungtyniauti kas daugiausiai paspaus. Na aš pavariau 75kg tą "daugiausiai", o vienas klasiokas 70kg. Kadangi aš būdavau klasės "zavadyla", o ir tas klasiokas velniškai užsispyręs, tai jis staigiai susipirko visokio inventoriaus, per visą kambarį tą treniruoklį. Žali kiaušiniai, treniruotės kiaurą dieną ir panašiai. Po mėnesio kito jis 120 spaudė 10+ kartų. Išstambėjo nesveikai, raumenys matėsi tik iš po riebalinio sluoksnio. Bet jėgoooooos tai einanaaaaaa.... ir intensyvaus sportavimo metu jis nebuvo lieknas, tiesiog stambių kaulų, labai aukštas nu ir toks tešlius, bet sakau jėgos tai ten buvo kaip pas traktorių. Tada supratau, kad viskas priklauso nuo to ko žmogus pats nori ir kaip to siekia... Pamir6au vieną maža detalę :D pas tą klasioką buvau užmatęs amino rūgščių, ką dar ėdė aš nežinau, bet jam išgėrus bent kiek alkoholio tai sienas verst pradėdavo, peilius traukdavo ir pan, tai supratau kad kažkokia h***ia valgo...

Ir sportbati, tikrai nenoriu komanduot, ne koks ezopas aš ir ne pavyzdys, bet žinok tai ką žinai, kaupk patirtį, praktiką, tobulėk, bet čia negalima provokuot kitų dalyvių, o tu tą darai. Jei tai tavo sritis, nereiškia kad negali atsirasti žmonių galvojančių kitaip nei tu. Tu sportuoji vienaip, kiti kitaip ir visiems gerai :) Baikit šitą ginčą, nors man turėtų nerupėt, bet aš kaip Motina Teresė :super:  PEACE!!!8)
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus