REGISTRUOTIS »
Rekomenduoju paskaityt. http://www.alfa.lt/straipsnis/15042745/Naujieji.steroidai..Ar.tikrai.jie.nekenksmingi.=2012-07-19_17-21
ai, nieko ipatingo. kad as ir taip maitinuosi neblogai. Gal kokius 2kg ir priaugau.. (svoris visada svyruoja nuo 90 iki 94kg) Labiausiai man padeda kreatinas, tik ji vartot galima maximum 6 savaites, paskui menesio petrauka.Labiausiai nuvyle BCAA. Tik pirmas savaites nuimdavo raumenu skausmus. Paskui matyt pats organizmas priprato. Ir, greiciausiai, nuo ju svoris pakilo iki 97kg. Naudos nulis, nes sunkiai emesi prisitraukimai darytis nuo padidejusio svorio.
Citata iš: Valinskis 2012.07.22-17:23:42ai, nieko ipatingo. kad as ir taip maitinuosi neblogai. Gal kokius 2kg ir priaugau.. (svoris visada svyruoja nuo 90 iki 94kg) Labiausiai man padeda kreatinas, tik ji vartot galima maximum 6 savaites, paskui menesio petrauka.Labiausiai nuvyle BCAA. Tik pirmas savaites nuimdavo raumenu skausmus. Paskui matyt pats organizmas priprato. Ir, greiciausiai, nuo ju svoris pakilo iki 97kg. Naudos nulis, nes sunkiai emesi prisitraukimai darytis nuo padidejusio svorio.kiek suvartoji is maisto baltymu per diena? as pats pastebejas, kad baltymai is miltu nieo neduoda. rinkdavau ~260g baltymo per diena sverdamas 85kg. ~200g is maisto. ir nei siknoj nei galvoj tas baltymas man buvo, net spuogu daugiau neatsirado. o kai pradejau tiek rinkt is maisto per pirma menesi +1kg. o BCAA gali kalt kiek nori, vienintelis papildas kurio perteklius nesikaupia niekur, kas per daug paliksi tualete.
O kaip zinot ar suvartojai pakankamai? Ir kaip tada zinot del ko neaugi, del nedavalgymo ar del treniruociu? Plius nera sunku primest kiek ko suvalgei, nes asortimentas keiciasi labai retai.