REGISTRUOTIS »
Girininkas rašė:Tikrinti reikia su kažkokiom priemonėm. Jas reikia turėti.Teisėtas, sertifikuotas patikrai Lietuvoje. na netikiu kad neturi ekspertai tokio daikto ir sertifikuoto ir su patikra. kokiu budu tada uzdraudzia importuot neatitinkancius galios sautuvus ?Šiaip man nepatinka, kad rašome apie tai viešam forume. Darosi aišku, kad kai kas užkemša skyles ir viršija nustatytas galingumo normas. Visi žinom - tokių nesąžiningų žmonių vienetai, bet ...Gal geriau nekelti vėjo patiems? na del to uzkimsimo tai vos ne pardavejai siulo uzkimst ir pakeist spyruokle. prie mano akiu dave patarimus perkanciam kiek supratau 1 karta sautuva.Mano manymu ir 7,5 J negalima duoti bet kam. Toks niekinis požiūris tik sukuria klaidingą nuomonę, kad galima pyškinti be atsakomybės. su ta mintim pilnai sutinku. bet esam europoj ir nera jokiu ribojimu del 7.5 isigijimo ribojimo per visa europa. lietuva toj vietoj tikrai nebus balta varna Lietuvoje dar nesusiformavo civilinė ginklų naudojimo patirtis. Tokių ginklų be medžioklinių buvo gan reta. na nera tokie ginklai retenybe paziurejus i ju pirkima. tik poziuris kaip i zaisla. pazaide pasaude is 5m i skarbonkes ir nusibodo ir padejo i kampa.Mes ją formuojam čia ir dabar.Kam tas triukšmas? Ar mums kas nesiseka?Gal mūsų 257 narių visuomenė jau pribrendo kreiptis į vyriausybę su rimtais pasiūlymais? na vyriausybei gali pasiulyt nebent koki atkata gaut beto tas 257 nariu tai dar ne visi ir pilnameciai. vat nusviest kulturinga ir tvarkinga saudyma is orinuko per ziniasklaida tai manau labai gerai butu. bet tik ne per zinias 1 minutes siuzete konstatuot fakta kad pvz ten ir ten buvo ft varzybos, ju taisykles, pati saudymo procesa ir t.t. manau daug kas is turinciu orinuka net nezino kad tokios varzybos buna.
Girininkas rašė:Kas čia atsakingas už švarą ir tvarką?
Tadastoppp rašė:Girininkas rašė:Kas čia atsakingas už švarą ir tvarką?Tai turetu reikst,kad reikia pratrint postus,kurie susije su ginklu perdarymu? (t.y. ju galios didinimu)
vilkas rašė:o jaigu man 14 metų ir turiu sportininko pažimėjimą lankau šaudimą ar ir tas manes negelbsti nuo pareigunu?
vilkas rašė:ir net jai mano sautuvas virsitų 7,5j?ir kazin ar dauk darbo gaut tuos dokumentu?
Tadastoppp rašė:Bizkuti kazka praleidai, vilkas yra nepilnametis,taip ,kad neuztenka jam vien pasa paduoti..jam reikia ir saudyklos trenerio leidimo O siaip nezinau as...bet tie kur LFTA ar kaip ten...nejau jie visi medziotojai? nors del sito galiu ir klyst..bet sautuvelius jie tikrai galingesnius turi