REGISTRUOTIS »
FOX rašė:tai jeigu vidaus apdailai paklota 90k tai dezute mazdaug ir gaunasi 60k.na elektrikas pas mane nemokamas,santehnikas simboliskas,gipsas brolis,pliteles grindis as,o pastatyt dezute yra norinciu kazkoki piniga uzsidirbti,pazistamas state 240kvadratu dar kada pats bumas buvo,pats rankas turi tiktai grindim sluoti tai jam atsistojo 200k liko pliteles suklijuot ir smulkmenos.
FOX rašė:na ryt kalbesiu su darbininkais kurie is rastu stato namus,jie pasake kad uz 140k pastatis mano sklipe 120kvadratu nama ir atiduos raktus kad galeciau baldus isnesti,aisku +sklipo popieriai ir komunikacijos
Zemaituks rašė:Iškart atsiprašau, kad dedu tokią nuorodą. Čia nereklamuoju nei ką, tiesiog tingiu dėt nuotraukas atskirai. Va mano namukas http://www.skelbiu.lt/skelbimai/160-kv-m-namas-salia-telsiu-10328771.html, viduje išvis nieko nedaryta, iš išorės reikia cokolį pabaigti, o šiaip kaip ir viskas. Pamatai ir stogas 100% mano su tėvu darbas, o kitka darė statybininkai. Visa tai kainavo 65k. Aišku čia Telšiuos.
FOX rašė:grazus namukas,va jums prasom pavizdis,kiek truko statybos,darbininkus vilniuje niekas jau nebesamdocia tiek gavosi su elektra,proektu ir leidimu?
arcius78 rašė:Gak kas zinot kokios vaiksto projektu kainos namui iki 100kv/m?vieno auksto be bribambasu