+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 637
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 476
Total: 476

Autorius Tema: Statybos  (Skaityta 746102 kartus)

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
Re: Statybos
« Atsakymas #510 Įrašytas: 2011.09.16-16:47:50 »
yra ir lietuvoi apzeldintu stogu pvz. http://www.youtube.com/watch?v=n57prcE8EY4 :)

arcius78

• Hero Member
  • Įrašai: 1366
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511 Įrašytas: 2011.09.22-13:47:17 »
Sutvarkem ta nama.
Buvo taip

O dabar taip

Dzuku tankai nerudzija

ZydriusJu

• Hero Member
  • Įrašai: 725
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512 Įrašytas: 2011.09.22-14:00:17 »
Citata
arcius78 rašė:
Fasado siltintoju brokai
Papuole sis objaktas tai padariau video,gal kam bus pamoka. Skupus moka dukart

http://www.youtube.com/watch?v=PhDyVbwrdzY

Nebūtinai skūpus. Aš berods 2007-tais rinkausi, kam atiduoti namo apdailą. Buvo du variantai: uab'as arba privačiai dirbanti komanda. Daugiau nieko Vilniuje nepavyko rasti, ba meistrų buvo totalus deficitas. Logiškai mąstant, meistras, kuris dirba sau, turi dirbti kokybiškiau, nei tas, kuris aria uab'e. Pasirodo klydau. Mokėjau tuomet normalią tax'ą, kaip priklauso, bet užtempė darbus, apterliojo langus, ir t.t. ir t.t. Šiaip ne taip priverčiau pabaigti bent sienas. Galiausiai spjoviau į jų prastovas ir išvijau. Liko nebaigti keli langokraščiai, nesudėtos kelios lauko palangės. Dabar, kai truputuką atkutau su pinigais, planuoju pavasariop susirasti nagingus žmonės ir damušti apdailą iki galo...

Tiesiog yra žmonių, kurie parazitai visa savo prigimtimi. Neduok die ant tokių užsirauti. Niekad nepatikėčiau, kad tokių žmonių yra, jei pats nebūčiau užsirovęs. Aplink anuomet daug kas statėsi. Aš jiems protinau: "davai, užbaikit greičiau pas mane ir dar kelis objektus spėsit padaryti šiemet - aplink pilna statybų". Tai ne - malė šūdą. O kitą met, kai jau startavo krizė, skambina ir prašo: "davai, mes tau tvorą padarysim"... Kad juos kur pekla...

Beje, šauniai pasidarbavote. Kiek dabar kainuoja kvadratas?
HW97k NikkoStirling PLATINUM 6-24x56 IR Nighteater

arcius78

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513 Įrašytas: 2011.09.22-14:37:53 »
Ir uabai ir privatus meistrai pripjauna grybo,as nesuprantu tu meisrtu kurie viska moka ir siltina ir tvoras daro ir gipsa montuoja.Manau kad tie meistrai kurie viska moka,istikruju jie nieko nemoka tik muila virti moka:)
dabar kaina pilno sumustinio 35lt o kitais metai gali ir brangt kaip ir viskas Lietuvoi:)
Dzuku tankai nerudzija

ZydriusJu

• Hero Member
  • Įrašai: 725
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514 Įrašytas: 2011.09.22-15:19:07 »
Kai aš šiltinau, buvo 50 lt pas privatininką arba 60 lt uab'e...
HW97k NikkoStirling PLATINUM 6-24x56 IR Nighteater

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515 Įrašytas: 2011.09.22-20:12:23 »
Nu va čia mano vasaros "autorinis" darbas, užtrukau 3.5 savaitės visai vienas. Pradžia buvo nuo rusiškos virtuvėlės, pusė emale pusė kreida ir sienos bei grindys po 5-7cm pavirtusios. Na visiškai galutinio rezultato taip ir nesimato, nes grindys čia katik užplautos.

Čia kaip sakė, kai viską moka tai nieko nemoka, nu bet man gavosi, patenkinti žmonės, ne pirmas darbas pas juos ??? Apdirbti visi paviršiai be išimčių, išviso ~53m2. Virtuvė su virtuviniu komplektu, medžiagomis ir darbu atsistojo 10k Lt.
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

valakas

• Hero Member
  • Įrašai: 863
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516 Įrašytas: 2011.09.22-20:49:08 »
o naujam radiatoriui ir pritruko....kliju po plytelem tai per storai,galbut reikejo kokiu tai misiniu issilygint pagrinda, bet ytariu laiko tokiem darbam per mazai buvo,ar taip?
AA

nulisdu

• Full Member
  • Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517 Įrašytas: 2011.09.22-20:56:23 »
jo tas radiatorius tai nesižiuri(nereikėjo paskutinės eilės plitelių dėt,butu maždaug sulig langu baigesi_geriau atroditų)P.S kietas gulčiukas(du viename:lol:
Mano parašas...

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1960
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518 Įrašytas: 2011.09.22-23:13:00 »
Angliukai truputi kita darbu eiga vygdo.
1 Viska isdrasko-isgriauna-kur reik nulupa
2 Isvedzioja laidus naujom rozetem
3 Sudeda virtuvini komplekta
4 Sujunge santechnika
5 Sudeda pliteles ant grindu ir virs stalvirsio
6 Likusius tuscius sienu-lubu plotus paspakliuoja ir nudazo
Gulsciuka naudoja tik dedant virtuvini ir langa
:)
100% BALTAS

jawistas

• Hero Member
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519 Įrašytas: 2011.09.22-23:45:01 »
Betonavau po virtuviniu apie 14mm, plius klijų prisidėjo dar apie 20mm, nes nuo pat durų nuolydis iki lango, situacija baisi buvo. Gulščiukas savo funkciją atliko puikiai, apie 1.5mm/m patenkina :type::super: Dėl nusibaigimo prie radiatoriaus, sutarėm su šeimininku, kad taip užbaigsiu, kam tas tarpas reikalingas. Radiatoius - naujas geriau nešildys, prisidės bemaž tūkstantukas, kam to reikia, nudažiau ir tiek :) Laiko buvo sočiai, juk beveik mėnesį trukau, tiesiog nuolydis didžiulis. Praktiški žmonės buvo, tai praktiški ir sprendimai :type:

Dėl Anglijos:

Buvo sugriuvęs supuvęs verandos stogas, anglas sako ar pataisytum, sakau "no problem", tik paklausiau ar man daryti lietuvišku būdu ar anglišku? Klausia koks skirtumas? sakau jei padarysiu angliškai tai laikys max 3 liūtis ž, o jei lietuviškai, laikys 30metų (namas nuomojamas) Sako daryk angliškai. Aišku ranka nekilo daryt angliškai tai dariau lietuviškai. Nugruntavau stogo rubeoidą PVC ir poto stogo impregnantu jei taip galima pavadint, kaip gravitexas koks, smala... Vidui sutvirtinau gegnes, impregnavau pjuvenų plokštes ir susukau virš tų lagių, po ruberoidu. Tada ant lagių gipsas, kažkoks tinkas kur jie naudoja rausvas, penzelis į vandenį ir davai spirales per visas lubas :lol: Apvedžiau rėmelį, nugruntavau ir nudažiau. Anglas pamatė ir vos nenugriuvo, apšalo :super: Tai va, jawisto pasakėlės...

prieš po

Čia jau ne vienas, mano pati padėjo :super:
Sunku nepamėgint?
Iž38

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520 Įrašytas: 2011.09.24-16:12:04 »
Tesiant statybu tema :)
Darbininkai dirbo nuo rugsejo pradzios, prase uzmokescio uz diena, ji ir gavo.
Vakar pradejom kalti stogo danga, sudeta daugiau nei puse dangos, sutarem, kad pirmadieni atvaziuoja ir pabaigia dviese sita reikala, nes as po atostogu gryztu i darba.
Siandien anksti ryte (pries 8) atvyksta "meistras" net nepabeldes i duris susirenka visus savo irankius is ukinio ir isvaziuoja, apie pietus skambutis :super::lol::super::lol:
- tu zinai, as cia pagalvojau, kad nedirbsiu uz tiek daugiau.....pyk - nepyk
Primenu - moketas buvo ju prasomas atlyginimas, t.y. "meistro" ir pagalbinio. Realiai gavosi pagalbinio ir labai brangaus pagalbinio atlyginimai :lol::lol::lol:
Is viso sito cyrko pasidariau isvadas, kad man meistru kaip ir nereikia, nes mano statybines zinios ko gero lenkia statistinio "meistro" zinias, nors ir esu elektrikas pagal specialybe
:lol:
Zodziu stoga reikes pasibaigti paciam, net juokinga siandien pasidare :beer:
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521 Įrašytas: 2011.09.24-18:44:18 »
jei jau taip, tada galėjai mokėti savaitę į priekį :)
CFX

jawistas

• Hero Member
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522 Įrašytas: 2011.09.24-19:23:02 »

Citata
Pinigas rašė:
jei jau taip, tada galėjai mokėti savaitę į priekį :)

Kad po to ateitų pri"π"se dirbt arba išvis neateitų? Į priekį mokėt mano manymu tikrai nereikia. Iš pradžių reikia aiškiai sutarti, padaro darbą ir tada atsegi šaibas, juk "rangovas" pats sprendžia ar gali įvygdyt užsakymą ar ne. Čia kaip supratau pradėjo š malt ir patepė slides, moliai paskutiniai.
Sunku nepamėgint?
Iž38

vidas007

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 782
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523 Įrašytas: 2011.09.24-21:50:08 »

Citata
powermotors rašė:
Tesiant statybu tema
Darbininkai dirbo nuo rugsejo pradzios, prase uzmokescio uz diena, ji ir gavo.
Vakar pradejom kalti stogo danga, sudeta daugiau nei puse dangos, sutarem, kad pirmadieni atvaziuoja ir pabaigia dviese sita reikala, nes as po atostogu gryztu i darba.
Siandien anksti ryte (pries 8) atvyksta "meistras" net nepabeldes i duris susirenka visus savo irankius is ukinio ir isvaziuoja, apie pietus skambutis
- tu zinai, as cia pagalvojau, kad nedirbsiu uz tiek daugiau.....pyk - nepyk
Primenu - moketas buvo ju prasomas atlyginimas, t.y. "meistro" ir pagalbinio. Realiai gavosi pagalbinio ir labai brangaus pagalbinio atlyginimai
Is viso sito cyrko pasidariau isvadas, kad man meistru kaip ir nereikia, nes mano statybines zinios ko gero lenkia statistinio "meistro" zinias, nors ir esu elektrikas pagal specialybe

Zodziu stoga reikes pasibaigti paciam, net juokinga siandien pasidare

Pyk nepyk,bet nepervertink saves.Kartais kurie giriasi padaro tokiu klaidu ir iesko pagalbos,as pats dirbu statybose 14 metuku,bet ir tai dar daug ko nezinau.butu idomu zinoti kiek tiems zmonems mokejai ir tada butu aiskiau.
Feinwerkbau P70 FT/BR

arcius78

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524 Įrašytas: 2011.09.24-21:51:16 »
Labai gerai ispagirioja kai pasakai kad bus bauda 200lt jai rasi gyrta darbo vietoi :)
Tata atsisede paskaiciuoja kad gerimas brangu ir baigesi gerimai:lol:
Dzuku tankai nerudzija

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus