REGISTRUOTIS »
arcius78 rašė:Fasado siltintoju brokaiPapuole sis objaktas tai padariau video,gal kam bus pamoka. Skupus moka dukarthttp://www.youtube.com/watch?v=PhDyVbwrdzY
Pinigas rašė:jei jau taip, tada galėjai mokėti savaitę į priekį :)
powermotors rašė:Tesiant statybu tema Darbininkai dirbo nuo rugsejo pradzios, prase uzmokescio uz diena, ji ir gavo.Vakar pradejom kalti stogo danga, sudeta daugiau nei puse dangos, sutarem, kad pirmadieni atvaziuoja ir pabaigia dviese sita reikala, nes as po atostogu gryztu i darba.Siandien anksti ryte (pries 8) atvyksta "meistras" net nepabeldes i duris susirenka visus savo irankius is ukinio ir isvaziuoja, apie pietus skambutis - tu zinai, as cia pagalvojau, kad nedirbsiu uz tiek daugiau.....pyk - nepykPrimenu - moketas buvo ju prasomas atlyginimas, t.y. "meistro" ir pagalbinio. Realiai gavosi pagalbinio ir labai brangaus pagalbinio atlyginimai Is viso sito cyrko pasidariau isvadas, kad man meistru kaip ir nereikia, nes mano statybines zinios ko gero lenkia statistinio "meistro" zinias, nors ir esu elektrikas pagal specialybe Zodziu stoga reikes pasibaigti paciam, net juokinga siandien pasidare