REGISTRUOTIS »
dzekas rašė:DeividoX rašė:sportbatis rašė:cia vadinasi blue screen of death ir cia dazniausiai softo beda buna. as ir kai pirkau nauja pc taip budavo, vista windowsus pakeiciau i win xp ir dabar melynu ekranu beveik nematau. Gali but problema ir ramuoseSužinoti koks softas daro tuos BSD padeda nemokama programele BlueScreenViewMat visi BSD duomenys windowsuose yra irašomi į tam tikrą vietą - „minidumpa“ kuria su šia programėle galima peržiūrėti. Atsisiust galima kad ir iš čia.http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/BlueScreenView.shtmlinstaliuojam, pasirenkam (viršuje} norima pvz. paskutinį BSD o apačioje ji parodo dėl kokių draiverių kaltės įvyko BSD. (jei pvz. bus parašyta NVIDIA Display driver, reiškia arba vaizduškės driverius atnaujinti perinstalint arba vaizduškę gali tekti keisti - dėl geležies t.p. BSD būna... aišku bet kurio softo draiveriai sugedę gali būti)
sportbatis rašė:dabar noriu perspet visus. sestadieni pas mane zaibavo gana stipriai, bet mano pc pajungtas per ups'a ir per zaibus jis buvo isjungtas, kad negautu iskrovos. baigesi zaibai - o mano pc tai nebegyvas! pasirodo nuo zaibo perdege maitblokis ir tinklo plokste, garantinem sake, kad per zaibus reikia atjungt is pc maitinimo ir tinklo plokstes kabelius. ir jokie ups'ai nuo zaibu nepadeda, isitikinau pats.
berazumijus rašė:nu nereikia ereziju skleist kad ta pazadinimo funkcija tam reikalui turi itakos. kai zaibas trinktels tai dzin ta funkcija yra ji ar ne.
sportbatis rašė:kas gali but, kad zaidziant koki css ar cod kartais uzeina visas vaizdas tokiais kvadratukais susivaro, reikia "nukelt zemyn" zaidima t.y. ieit i desktopa tada el ieit i zaidima ir tada jau buna normalus vaizdas. vaizduske gts250, draiveriai nauji. parsisiunciau kazkoki testa, tai prie 80 laipsniu dar veikia be problemu, o zaidziant daugiau 65 temperatura nepakyla. any ideas?