REGISTRUOTIS »
grandis rašė:yra senuku siprumo klase8.8 12.9 ,kuo didesnis skaicius tuo stipresnis varztas
berazumijus rašė:2 pinigas - ziurint kas per zaislas. geriau zinoma imt 5v maitinbloki su stabilizacija. jei daug sroves srebia tai nuo mobilaus kris itampa ir kaist prades.
vilkas rašė:sveiki butų idomu sužinoti kaip registruojami tokie džipai kur būna varžybos po purvynus važinet?seniau esu girdejęs kad jie registruojami kaip traktoriai kažin ar tai tiesa?
vaidas1 rašė:turiu klausimely vienu zodziu pas mane sklype stovi elektros stulpai ar man gales pajungti elektra nuo ju. ant stulpu trys laidai stovi. kaimynas sako, kad tik nuo pastotes gali atvesti, na bet jei stovi stulpas kodel negali?
vaidas1 rašė:supratau, vadinasi be transformatoriaus nieko.
vaidas1 rašė:na jo cia stulpai normalus ne tie kur dideli gramozdai ir austi labai. ir cia eina trys laidai. kaimynas sako, kad didesne ytampa nei trifazio, nes nuo ju eina i sodu bendrijos sklypu pastotes ir is pastotes tik trifazis iseina. cia daug daugiau itampos bus. o bendrija man elektros neduos , nes ten ir taip dideli aprovimai, meto pastote vis, labai daug kas pasidare pritis elektrines ir suds gaunasi. reiks tada elektrika atsivezti. ka jis pasakys. p.s. o jei mano sklype keletas stilpu ar turi man damatuoti zemes ar taip ir lieka, nes aplink juos juk negali kazkiek dirbti zemes ir dar maisosi. manyciau tueretu kompencuoti kazkiek praplesti sklypo. ar cia as nusisvigstu?[/quostulpai greiciausiai bus 10kilovoltu.pas mane turbut tokie patys stovi.jei gerai pamenu,tai berods 4 kvadratus aplink stulpa turetu kompensuot.nors pas mane mazdaug 1 ha po linijom eina ir nieko ten negali daryt,nes ten alksnynas auga,o elektrikai ji ispjauna kas keleta metu... neturejo ten atmatuot,bet atmatavo.