REGISTRUOTIS »
Audrius rašė:Be abejo, apsaugojus šunį nuo jo paties netinkamo elgesio (išsiunčiant pas šunų Abraomą), reikėtų pareikšti pasipiktinimą ir jo šeimininkui.Ką jūs čia- kaltas šeimininkas, kaltas šeimininkas.. Nu kaltas, bet tai nereiškia, kad šuniui neturi būti atimta galimybė ateityje daryti klaidas.
BenjaminN rašė:Prisiminiau kai man buvo 6 ar 5 metai,man irgi suo perkando veida,kai buvau su tevais kaime pas mociute.Atsimenu motina dave bliuda kaulu ir sako:-Imk ir nunesk Pifui.As su tais kaulais prie suns budos,tas patenkintas uodega vyzgina,pastaciau jam ta bliuda,ai sakau koks geras sunelis,kaip skaniai jis valgo-paglostyt uz tai ji reikia.Pritupiau prie jo atsimenu nespejau net jo priliest,tik haaaamt-tamsu akyse,atsimenu buvo daug kraujo.Ikando visai prie pat akies,galejo ir aki net iskabint.Na aisku is pradziu tevas persigandusi ir bliaunanti parsivede namo sutvarke zaizda,bet atsakomuju veiksmu pries suni nesieme tik priekaistavo motinai,kad patikejo man nest tuos kaulus.Dabar prisimindamas si yvyki pagalvojau,kad tuo metu nors ir soko busenoj tevas vistik pasielge objektyviai-siuo atveju kaltint suns nereikejo,jam suveike instinktas.Paciam kaip dvieju panasaus amziaus vaiku tevui ydomu pasidare kaip sureaguociau pats jo vietoj.