+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 489
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 481
Total: 481

Autorius Tema: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...  (Skaityta 869323 kartus)

Einoras

• Svečias
Re: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...
« Atsakymas #1410 Įrašytas: 2011.04.21-13:24:21 »
Čia pasisakė zmogus su aukštuoju išsilavinimu ir kai kuriais valstybiniais apdovanojimais. Treninguoti vaikinukai, maukiantys alų daugiabučių kiemuose vakarais ir besikabinėjantys prie vaikų man yra žemo lygio padarai.Tiek.

kolobok

• Full Member
  • Įrašai: 186
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1411 Įrašytas: 2011.04.21-15:11:50 »

Citata
Einoras rašė:
Čia pasisakė zmogus su aukštuoju išsilavinimu ir kai kuriais valstybiniais apdovanojimais. Treninguoti vaikinukai, maukiantys alų daugiabučių kiemuose vakarais ir besikabinėjantys prie vaikų man yra žemo lygio padarai.Tiek.

tai susikabini visus savo apdovanojimus.... iseini i kiema.. paemi pacukus uz rankiciu ir viediesi i sporto kluba....

nemedituosiu daugiau cia.. :beer:

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1412 Įrašytas: 2011.04.21-17:51:19 »

Citata
Einoras rašė:

As irgi toks buvau treninguotas, plika galva, maukdavau alu vakarais kieme tik nesikabinedavau prie vaiku. Turbut tik tas mane ir isgelbejo nuo zemiausios kastos kad nesikabinejau prie vaiku :DDD.:beer:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

komandoras1

• Hero Member
  • Įrašai: 969
  • Megejas papleskint...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1413 Įrašytas: 2011.04.21-20:33:32 »
Treningus ne vienas nesiojo :inno:,ir alu ne vienas gere :azn:...Bet turintys siokios tokios savigarbos nekvailiodavo su panasiom nesamonem :(ir i zmones isejo ;)!
Genai perduoda daugeli ligu...Taip pat ir sia...

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1960
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1414 Įrašytas: 2011.04.21-23:04:06 »
Papildysiu savo sarasa reikalavimu,del leidimu ginklams ir netik...
Be aukstojo diplomo,neduot jokio leidimo :type:

P.S.    Ne kiekviena avina,mokslas lavina.

P.P.S. Burunduk,ar ne laikas sita tema apvalyt.Kaip kaskada apvaliai Jonavos tema ;)
100% BALTAS

onlyzilvis

• Hero Member
  • Įrašai: 1828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1415 Įrašytas: 2011.04.22-10:31:34 »
Citata
Einoras rašė:

na as ir alu kiemuose karts nuo karto maukiu, treningus apsirengt irgi nevengiu. tai taip gaunas buciau nurasytas jei netureciau aukstojo?  baikit svaigt ir nusisneket, jei laikot save auksciau uz kitus tai to garsiai sneket nebutina.  dar labai idomu ar tik tamstos aukstasis nebus nupirktas kaip ne kaikuriu aukstuomenes nariu  8)

Citata
kolobok rašė:

Einoras rašė:
tai susikabini visus savo apdovanojimus.... iseini i kiema.. paemi pacukus uz rankiciu ir viediesi i sporto kluba....

nemedituosiu daugiau cia..
va cia tai pritariu :beer:
mp654k co2

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1416 Įrašytas: 2011.04.22-11:36:46 »
na del aukstojo mokslo tai biski perlenkta. fabrike gruscikai vos vidurine baige ne laso alkoholio nevartodavo ir kompus patys susitvarkydavo, tik paklausdavo patarimo. tuo tarpu universiteta baige savaitgaliais nusigerdavo ir gana daznai vaiksciodavo su fanarais. neskaitant to kad ne vienam dar ir diplomini darba esu padares. viskas priklauso nuo pacio zmogaus. o pagal tai kaip zmogus apsirenges nieko negalima sprest o tik itart.
kitas dalykas - istatymai turi but vienodi eurosojuze. na tie pacukai negavo soviniu lietuvoj tai kas nors parves is lenkijos ar latvijos. bausmes pas mus uz rimtus nusikaltimus tiesiog juokingos. butu rimtesnes tai pries darant nusikaltima pagalvotu ar verta prasidet.
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

wilis

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 69
  • Esu šaltkalvis,mėgstu ekspermentuoti.
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1417 Įrašytas: 2011.04.22-12:03:13 »
Nesmerkime labai paauglių,visi  buvome jauni,norėjosi nuotykių.Mano paauglystėje iš pneumatinio galėjai pašaudyti tik tyre arba šaudymo būrelyje.Šautuvėlių nebuvo kaip dabar laisvai prieinamu,tai buvo daromos ragatkės ir lankai.Langai ir stogai kentėjo.Paaugus prasidėjo šratinių ir kitokiu šaunamu ginklų gamyba.Po karo buvo praėje 30 metų,tai dar buvo galima rasti parudyjusių ginklų ir šovinių.Už tai nuo tėvo ir diržo teko nemažai,bet vistiek savo darėme.Dviem draugams nelabai pasisekė,vienam riešas peršautas,kitam pirštas nutrauktas.Paauglystė toks laiko tarpas kai atsakomybė nelabai jaučiama o norisi viska pabandyti ir patirti.
Mano parašas...

Burundukas

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 581
  • Emigrantas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1418 Įrašytas: 2011.04.22-12:38:55 »

Citata
sadlave rašė:
..........
P.S.    Ne kiekviena avina,mokslas lavina.

P.P.S. Burunduk,ar ne laikas sita tema apvalyt.Kaip kaskada apvaliai Jonavos tema

nu dar biski palauksiu:azn:;)
Niekas taip negadina taikinio kaip pataikymas.

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #1419 Įrašytas: 2011.04.22-14:29:49 »
Nukrypom į lankas.Kiekvienas turi teisė rengtis kaip norį, na ir veikti ką nori, jų drausminimas yra policijos reikalas.Mano mintis buvo:reikia padaryti privalomus leidimus ir iki 7,5 J pneumatikai.Kai kurie forumo dalyviai šaiposi iš tokios nuomonės, o kitoje forumo dalyje skundžiasi, kad dėl nusikaltimų uždraus visai pneumatiką...Tą supaprastintą leidimą pasiimti nėra sunku, tačiau tam reikia turėti nepriekaištingą reputaciją ir amžių, kuriame žmonės jau pradeda daugiau-mažiau galvoti (21 metų).Dar vienas didelis pliusas-tas leidimas suteikia teisę pirkti ir turėti pneumatiką virš 7,5 J. O argi ne tai buvo vos ne visų šio forumo dayvių svajonė? Tad, pagalvokime logiškai: privalomas supaprastintas leidimas pneumatiniams ginklams apvalytų tokių ginklų turėtojų gretas nuo žmonių, darančių gėda šiam pomėgiui, būtų legalizuoti 70 procentų šio forumo dalyvių ginklai ir visi galėtų dalyvauti   varžybose ir nebijoti BA.

Atsakysiu berazumijui dėl bausmių griežtinimo: Už dujinio ginklo turėjimą, neturint leidimo,panaudojimą, taip pat perdavimą kitiems asmenims, nuo 2014 metų numatyta baudžiamoji atsakomybė su laisvės atėmimu (dažniausiai 6 metus gauna už tokius nusikaltimus (C ketegorijos ginklo turėjimas ir nešiojimas be leidimo)).

Ryklys

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1420 Įrašytas: 2011.04.22-15:59:57 »

Citata
berazumijus rašė:
na del aukstojo mokslo tai biski perlenkta. fabrike gruscikai vos vidurine baige ne laso alkoholio nevartodavo ir kompus patys susitvarkydavo, tik paklausdavo patarimo. tuo tarpu universiteta baige savaitgaliais nusigerdavo ir gana daznai vaiksciodavo su fanarais. neskaitant to kad ne vienam dar ir diplomini darba esu padares. viskas priklauso nuo pacio zmogaus. o pagal tai kaip zmogus apsirenges nieko negalima sprest o tik itart.
/.../

Britų parlamentarai (seimūnai mūsiškai...) turi įdomią tradiciją — jie atsistojimu parodo, kad pritaria kalbėjusiojo (Bendruomenių atstovų salėje) nuomonei. Stojuosi. Pagarba.

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1421 Įrašytas: 2011.04.22-16:28:54 »
Einoras tu daryk tuos supapeastintus leidimus jei tau pavyks, ten virsui visems viskas dzin.

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1422 Įrašytas: 2011.04.22-19:00:46 »
Citata
Einoras rašė:
Tą supaprastintą leidimą pasiimti nėra sunku, tačiau tam reikia turėti nepriekaištingą reputaciją ir amžių, kuriame žmonės jau pradeda daugiau-mažiau galvoti (21 metų).

Cia taspats kaip padariai avarija ir viskas iki gyvos galvos su sleika vazinek, nusisnekam:type:
Paskaicius tavo pasisakymus atrodo kad tu siltnami uzaugai, jokio alaus gerimo kiemuose vakarasi, visas gyvenimas nepriekaistingas jokiu nusizengimu. Kazkodel toks jausmas kad as gete uzaugau:inno::beer:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #1423 Įrašytas: 2011.04.22-20:34:18 »
Zalias, suprantu, kad dzin.Gaila truputi del to.

Zvalgas, o gali patiketi, kad tikrai taip-visiskai nepriekaistingas (iskaitant ir alu vakarais) ir jokiu nusizengimu.

Kestukas

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 863
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1424 Įrašytas: 2011.04.22-20:53:17 »
Kazkaip neitikinama bent jau man, kad zmogus gali nugyventi pvz iki 30 metu nepadares kokios nesamones ar alaus neisgeres.
Zmogus taip sutvertas, kad is klaidu mokomasi. Buna, kad ir nepasimoko
8)
Is sventuju su angelo sparnais, kai viduje viena diena kazkas nutruksta, gimsta naujas pastininkas ( ziureti Postal 2007 metu filma)
Einoras - neisizeisk, cia tau netaikoma :beer:
Daryk ką reikia ir bus kaip bus...

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus