REGISTRUOTIS »
Einoras rašė:Čia pasisakė zmogus su aukštuoju išsilavinimu ir kai kuriais valstybiniais apdovanojimais. Treninguoti vaikinukai, maukiantys alų daugiabučių kiemuose vakarais ir besikabinėjantys prie vaikų man yra žemo lygio padarai.Tiek.
kolobok rašė:Einoras rašė:Čia pasisakė zmogus su aukštuoju išsilavinimu ir kai kuriais valstybiniais apdovanojimais. Treninguoti vaikinukai, maukiantys alų daugiabučių kiemuose vakarais ir besikabinėjantys prie vaikų man yra žemo lygio padarai.Tiek.tai susikabini visus savo apdovanojimus.... iseini i kiema.. paemi pacukus uz rankiciu ir viediesi i sporto kluba....nemedituosiu daugiau cia..
sadlave rašė:..........P.S. Ne kiekviena avina,mokslas lavina. P.P.S. Burunduk,ar ne laikas sita tema apvalyt.Kaip kaskada apvaliai Jonavos tema
berazumijus rašė:na del aukstojo mokslo tai biski perlenkta. fabrike gruscikai vos vidurine baige ne laso alkoholio nevartodavo ir kompus patys susitvarkydavo, tik paklausdavo patarimo. tuo tarpu universiteta baige savaitgaliais nusigerdavo ir gana daznai vaiksciodavo su fanarais. neskaitant to kad ne vienam dar ir diplomini darba esu padares. viskas priklauso nuo pacio zmogaus. o pagal tai kaip zmogus apsirenges nieko negalima sprest o tik itart. /.../
Einoras rašė:Tą supaprastintą leidimą pasiimti nėra sunku, tačiau tam reikia turėti nepriekaištingą reputaciją ir amžių, kuriame žmonės jau pradeda daugiau-mažiau galvoti (21 metų).