REGISTRUOTIS »
neriuxs29 rašė:Kas nusimanot, patarkit ką daryt su nuleistuku. Pagal rusu forumą nušlifavau kampus nuleistuko ( ten kur rašo 114 laipsnių turi būti )ir pradėjo nesuveikinėt nuleistukas- nešaudo. Užsitaiso tvarkingai, tačiau po kelių ar kelių dešimčių šūvių šautuvo nuleistukas nebesuveikia... Kur gali būt problema: nuleistuko surinkime, spyruoklytėj, kuri randasi nuleistuko mechanizme ar dar kažkur? Iš anksto dėkoju už atsakymus
pkrm rašė:laikas spyruokle keist maniskiam:) kiek cia skaiciau foruma , ko dar neperskaiciau , bet supratau kad jau reikia deti GH440 spyruokle bet viju pora nupjaut, o ar parduotuvese nera galimybes nusipirkti originalios mp512 spyruokles?
kolobok rašė:arba dedi galingesne spyruokle po ta fignia kur laiko stumokli... ar mazini kampus... as kampus mazinau...Sorry už kvailą klausimą, bet kurių detalių kampus mažinti? Gal ten kur lieciasi ta detalė, laikanti stumoklį ir nuleistukas?
tapkinis rašė:pkrm rašė:laikas spyruokle keist maniskiam:) kiek cia skaiciau foruma , ko dar neperskaiciau , bet supratau kad jau reikia deti GH440 spyruokle bet viju pora nupjaut, o ar parduotuvese nera galimybes nusipirkti originalios mp512 spyruokles? Ko nori iš šautuvo? Pagal tai ir spyruoklė.
neriuxs29 rašė:kolobok rašė:arba dedi galingesne spyruokle po ta fignia kur laiko stumokli... ar mazini kampus... as kampus mazinau...Sorry už kvailą klausimą, bet kurių detalių kampus mažinti? Gal ten kur lieciasi ta detalė, laikanti stumoklį ir nuleistukas?
kolobok rašė:ten kur uzsikabinimas stumoklio ir "septalo" del stiprios GAMO spyruokles nenusoka t.y. nepaleidzia stumokliohttp://fotki.yandex.ru/users/Gnom256/view/10243/?page=2Pas mane stovi standartinė Baikalinė spyruoklė kol kas. Nekeičiau į Gamo dar. Aš nusprendžiau nedildinti daugiau, o įdėjau galingesnę spyruoklytę po "septalu". Šalutinis poveikis atsirado: kur kas sunkiau nuspausti nuleistuko apsaugą. Tačiau bent jau iššauti galima
MPSnaiper88 rašė:Neužmiršk traukės ir tos vietos kur ji į stumoklį remias kampų pakeist, kitaip greit ratukas esantis an traukės an cilindro griovį išars.
zEdgaras rašė:Sveiki, pas mane stovi GH440 spyruokle ir pardavejas oksalyje sake, kad ja reikia keisti kas 1000 suviu, tiesa?
zEdgaras rašė:esu naujokas, tai noreciau paklasineti:kas kiek laiko reikia valyti sautuva ir mazdaug kokia tiksli procedura yra?