+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 638
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 476
Total: 476

Autorius Tema: Weihrauch HW97K ar Air Arms TX200?  (Skaityta 27209 kartus)

Monce

• Svečias
Re: Weihrauch HW97K ar Air Arms TX200?
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2012.09.26-01:47:40 »
Neradau informacijos, kur butu lyginami sie du modeliai, tada prasau jusu, patyrusiu pagalbos, kad nepadaryciau klaidos.
Patyruseji tau ir sako - nedarik klaidos, nepirk aklai, paimk ginklą į rankas.

O siaip daikciukas gules naujoko rankose, tad ir meginu pasiteirauti kas ir kaip...
Tu gali konkreciau suformulot klausimus? Tu nors kiek susipažines su tu šautuvų veikimo principais? Tau ka nors sako, kad AA cilindro turis didesnis už  Weihrauch, kad AA stumoklis sukasi aplink savo ašį o HW ne, kad Armso nuleistukas reguliojasi 3 varšteliais o HW 2 važteliais? Čia aš aplamai bandau suprasti kaip geriau (išsamiau) formulot atsakimus. Man asmeniskai, kai renkausi, techniniai niuansai nerupejo. Rankos išsirinko kuri pirkt.

Šaudisi kur Lietuvje ar New Yorke?

Kolkas man tai nieko nesako, as juk tik pradedu visu situ reikalu dometis... Manau jei tai kazka sakytu, butu lengviau paciam pasirinkt...
As jau minejau, kad jei butu buvus galimybe (kurios nera) seniai buciau varzybose apsilankes ir paprases sauliu apsiziuret bent truputi.
Saudysiu siuo metu UK, veliau su juo noriu grizti i Lietuva ir tuomet galeciau pradeti dalyvavima varzybose.
Siaip norejau pasiteiraut galbut kuris is siu modeliu yra pranasesnis, galbut kazkuris butu netinkamas nepatyrusiam, o gal jie isvis jau savo atgyveno ir yra kazkas (is spyruokliniu) kas juos "lenkia visa galva"...Tokius dalykus norejau issiaikinti :S

MtR

• LFTSA
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1082
  • HFT
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2012.09.26-12:28:23 »
airarmsai lengviau ardosi... didesnes nuleistuko reguliavimo galimybes 8)
naudoju hw97k... buvo paprasciau isigyti... ir siaip labiau lipo...
A koks skirtumas su kokiu sautuvu nepataikyti?

kladia

• Orinukas
  • Full Member
  • *
  • Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2012.09.26-22:46:25 »

Kolkas man tai nieko nesako, as juk tik pradedu visu situ reikalu dometis... Manau jei tai kazka sakytu, butu lengviau paciam pasirinkt...
As jau minejau, kad jei butu buvus galimybe (kurios nera) seniai buciau varzybose apsilankes ir paprases sauliu apsiziuret bent truputi.
Saudysiu siuo metu UK, veliau su juo noriu grizti i Lietuva ir tuomet galeciau pradeti dalyvavima varzybose.
Siaip norejau pasiteiraut galbut kuris is siu modeliu yra pranasesnis, galbut kazkuris butu netinkamas nepatyrusiam, o gal jie isvis jau savo atgyveno ir yra kazkas (is spyruokliniu) kas juos "lenkia visa galva"...Tokius dalykus norejau issiaikinti :S

OK aišku.
Šiai dienai HW97 ir AA TX200 yra highest and premium quality tarp masiškai gaminamu PPP šautuvų.
Konstrukcija praktiškai vienoda. Skirtumai nedideli.   Aš prieš perkant nepatingėjau pasiskaičiau forumus ir  sužinuojai tokius niuansus:

HW 97K
(+) Mažesne šautuvo ir dvigubai mažesne detalių kaina. Lengviau nusipirkti, yra LT parduotuvėse arba greitai pristatomas iš Vokietijos. Modelis labiau paplitęs LT, galima ne tik pamatyt, pačiupinėt bet ir pasitart su turėtojais. Galima nusipirkt 7,5J. Buože būna iš buko ir „laminato“.
(-) Sudėtingesnis ardymas/surinkimas (ne tragedija). Trumpesnis spyruokles tarnavimo laikas, originali greičiau silpnėja arba lūžta. Man asmeniškai netinka atstumas tarp nuleistuko ir rankenos, per didelis mano trumpiems pirštams (vienintele priežastis dėl kurios pasirinkau TX200). Prieš ardant reikia nuimt optika.

AA TX200
(+) Lengvai ir saugiai ardosi nenuimat optikos. Optika galima tvirtinti žemai, kulkos įdėjimo anga būna iš dešines arba iš kaires puses. Originali spyruokle tarnauja ilgiau. Didesnes nuleistuko reguliavimo galimybes. Buože būna iš  riešutmedžio. Stumoklio-cilindro grupe papildomai centruojasi specialiais žiedais (HW97 turėtojai irgi daro toki centravimą kaip tiuninga) .
(-) Brangesnis, Lietuvos parduotuvėse nerasi. Detales brangios ir reikia užsakinėti UK.  Mažai kas turi. Nėra 7,5J versijos. Nėra „laminato“  buožes.

Tu dabar sedi UK. Žmogau, pagoglink  kur yra artimiausia ginklų parduotuve, nueik ten ir tikrai rasi ir pačiupinėsi ir pridėsi prie peties ir HW ir AA. Tik aš abejoju ar tu ten rasi HW 7,5J versija. Pas anglus minimum 16J.  O gal aš klystu. Nepatingėk, patikslink ir parašyk forume.
Steyr LG110 +  4-18x44 FFP

FOX

• Hero Member
  • Įrašai: 2763
  • Я
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2012.09.26-23:33:43 »
mano HW optika nuimti nereikai kai ardau,o ir spirokles tarnavimas jeigu jinai teisingai padaryta stebuklingai ilgas,vat dar priezastis kad mano pirstai ilgi ir man AA(kelmas)nelabai tinka,ir nuleistukas man nepatinka kaip dirba pas AA,kiek sauliu turinciu tam tikra ginkla tiek ir nuomoniu,viska turi spresti pats,tarp ju nera jau tokio skirtumo kad klausineti kas geriau,HW aisku geresnis ;)
Kas saudo tas galu gale kazkur pataiko(FOX)

Monce

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2012.09.27-01:58:50 »

OK aišku.
Šiai dienai HW97 ir AA TX200 yra highest and premium quality tarp masiškai gaminamu PPP šautuvų.
Konstrukcija praktiškai vienoda. Skirtumai nedideli.   Aš prieš perkant nepatingėjau pasiskaičiau forumus ir  sužinuojai tokius niuansus:

HW 97K
(+) Mažesne šautuvo ir dvigubai mažesne detalių kaina. Lengviau nusipirkti, yra LT parduotuvėse arba greitai pristatomas iš Vokietijos. Modelis labiau paplitęs LT, galima ne tik pamatyt, pačiupinėt bet ir pasitart su turėtojais. Galima nusipirkt 7,5J. Buože būna iš buko ir „laminato“.
(-) Sudėtingesnis ardymas/surinkimas (ne tragedija). Trumpesnis spyruokles tarnavimo laikas, originali greičiau silpnėja arba lūžta. Man asmeniškai netinka atstumas tarp nuleistuko ir rankenos, per didelis mano trumpiems pirštams (vienintele priežastis dėl kurios pasirinkau TX200). Prieš ardant reikia nuimt optika.

AA TX200
(+) Lengvai ir saugiai ardosi nenuimat optikos. Optika galima tvirtinti žemai, kulkos įdėjimo anga būna iš dešines arba iš kaires puses. Originali spyruokle tarnauja ilgiau. Didesnes nuleistuko reguliavimo galimybes. Buože būna iš  riešutmedžio. Stumoklio-cilindro grupe papildomai centruojasi specialiais žiedais (HW97 turėtojai irgi daro toki centravimą kaip tiuninga) .
(-) Brangesnis, Lietuvos parduotuvėse nerasi. Detales brangios ir reikia užsakinėti UK.  Mažai kas turi. Nėra 7,5J versijos. Nėra „laminato“  buožes.

Tu dabar sedi UK. Žmogau, pagoglink  kur yra artimiausia ginklų parduotuve, nueik ten ir tikrai rasi ir pačiupinėsi ir pridėsi prie peties ir HW ir AA. Tik aš abejoju ar tu ten rasi HW 7,5J versija. Pas anglus minimum 16J.  O gal aš klystu. Nepatingėk, patikslink ir parašyk forume.

Labai tau dekingas uz tai, kad nepatingejai parasyt siu dalyku, tai butent ka ir norejau isgirst! Sestadieniu keliauju i ginklu parduotuve teirautis informacijos ir ar turi siu modeliu pas save, jei ne ieskosiu kitu parduotuviu aplink.

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2012.09.27-09:10:30 »
Tokiu dideliu zinuciu, kad padekot, gal nereikia, yra prie kiekvieno zmogaus nykstis i virsu ir i apacia, cia jei ka ivertinimui  ;)

Monce

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2012.09.29-19:53:25 »
Oki sori uz per didele zinute  ::)

Na ka, buvau siandien ginklu parduotuvej, tai turejo 85 modeliuku, bet nei 97 nei AA neturejo, nes jam parduotuvej leidzia tik 40 orinuku turet, tai jis daugiau pistoleto modelio prisidejes...
Sake pazistamas jo turi 97, tai antradieni gal uzves paziuret, o pirkimui gali uzsakyt, per diena atveztu jei ka...kaina apie 415£ su wallnut buoze butu, tai manau gan padoru... :)

Monce

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2012.10.02-04:52:32 »
Dekui, keleta UK internetiniu buvau prametes anksciau, tai kaip ir siu kaina mazdaug panasi, gal vietoj dar ka ir pasideret galima  :D, kas sunkiau internetu...
O is vokietijos neplanuoju gabentis :)

liova

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2111
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2012.10.04-20:24:32 »
a) Jei planuoji vaziuoti i Lietuva ir tave tikrai domina 7.5J - tuomet Diana 75 arba FWB 300S. Todel, kad gerai sureguliuoti AA ir HW ant 7.5J nera taip paprasta, kaip atrodo.
b) Jei galesi issiimti leidima ginklui ir jo ivezima, ir domina 16J - tuomet AA TX200 MK3/HC, AA ProSport arba HW97k. Trukumu turi jie visi. Paciupinek visus ir rinkis ta, kuris patiks labiausiai. Lengviausiai ardosi TX200. ProSport - kiek sudetingesnis. Daugiausia klapato su HW. Mano nuomone, AA yra konstrukciskai pranasesni uz HW, bet ir HW gali saudyti labai labai gerai.

LANGAS

• Hero Member
  • Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2012.10.04-21:48:03 »
Mano parašas...

Monce

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2012.10.05-01:24:37 »
a) Jei planuoji vaziuoti i Lietuva ir tave tikrai domina 7.5J - tuomet Diana 75 arba FWB 300S. Todel, kad gerai sureguliuoti AA ir HW ant 7.5J nera taip paprasta, kaip atrodo.
b) Jei galesi issiimti leidima ginklui ir jo ivezima, ir domina 16J - tuomet AA TX200 MK3/HC, AA ProSport arba HW97k. Trukumu turi jie visi. Paciupinek visus ir rinkis ta, kuris patiks labiausiai. Lengviausiai ardosi TX200. ProSport - kiek sudetingesnis. Daugiausia klapato su HW. Mano nuomone, AA yra konstrukciskai pranasesni uz HW, bet ir HW gali saudyti labai labai gerai.
Leidimas su laiku vienaip ar kitaip bus, i Lietuva planuoju kiek veliau... Kadangi ProSport kaip supratau pagrindine paskirtis sportinis zveriukas :-\ ...O HW97k galima imt is dezes ir saudyt  :azn: (+-), tad jei jis man prilips prie ranku, ji ir griebsiu (pakankamai daug geru dalyku apie ji prisiskaiciau  :) )

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2012.10.13-17:50:06 »
kadangi esu naujas hw97 savininkas, pasisakysiu. taip, apdirbimo kokybe pas vokieti aukstame lygyje (tas nestebina, kas diena su jais susiduriu), taciau uz galines probkes toki padaryma reiktu nagus nukapoti (be spaustuvu niekaip neatsuku ir neuzsku)
kas liecia is dezutes isemus ir saudyti, bandziau, tiesa per chroniu. nepatiko vaizdas, kai kulkos greitis sokinejo 15 m/s. isardzius ir isvalius pasidare +-2m/s.

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2012.10.13-18:01:05 »
o kam tie spaustuvai? išimi nuleistuką, imi kokį normalaus dydžio raktą, apsuki skuduru kad nesubraižytum, įkiši ten kur nuleistukui priklauso būt ir atsuki rankomis.
Artūras Morgana, 2015 09 13: "Siandien airguneriai su dideliu liudesiu pranesa, kad is musu tarpo pasitrauke UZKIETEJES SPYRUOKLISTAS. Geras zmogus buvo, spyga taukuota"

laisve

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2012.10.13-18:09:09 »
kadangi esu naujas hw97 savininkas, pasisakysiu. taip, apdirbimo kokybe pas vokieti aukstame lygyje (tas nestebina, kas diena su jais susiduriu), taciau uz galines probkes toki padaryma reiktu nagus nukapoti (be spaustuvu niekaip neatsuku ir neuzsku)
kas liecia is dezutes isemus ir saudyti, bandziau, tiesa per chroniu. nepatiko vaizdas, kai kulkos greitis sokinejo 15 m/s. isardzius ir isvalius pasidare +-2m/s.

Manau Edmundas turejo omeny spiruokles suspaudima ir propkes uzsukima.
As atsuku ir uzsuku labai lengvai be jokiu spaustuvu, vienas, 16J spiruokle.Dedu propke(zadnyka) ant grindu ,aisku minkstas skudurelis po ja,kad nesubraizyt,paskui vatufke ant vamzdzio ir iremes i krutine spaudziu spiruokle po to viena ranka suku propke ir vuoalia sriegis pagauna ir darbas kaip ir baiktas ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012.10.13-18:13:49 sukūrė laisve »

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus