REGISTRUOTIS »
Citata iš: Monce 2012.09.24-04:10:52Neradau informacijos, kur butu lyginami sie du modeliai, tada prasau jusu, patyrusiu pagalbos, kad nepadaryciau klaidos.Patyruseji tau ir sako - nedarik klaidos, nepirk aklai, paimk ginklą į rankas.Citata iš: Monce 2012.09.25-02:24:08O siaip daikciukas gules naujoko rankose, tad ir meginu pasiteirauti kas ir kaip...Citata iš: kladia 2012.09.24-19:46:41Tu gali konkreciau suformulot klausimus? Tu nors kiek susipažines su tu šautuvų veikimo principais? Tau ka nors sako, kad AA cilindro turis didesnis už Weihrauch, kad AA stumoklis sukasi aplink savo ašį o HW ne, kad Armso nuleistukas reguliojasi 3 varšteliais o HW 2 važteliais? Čia aš aplamai bandau suprasti kaip geriau (išsamiau) formulot atsakimus. Man asmeniskai, kai renkausi, techniniai niuansai nerupejo. Rankos išsirinko kuri pirkt.Šaudisi kur Lietuvje ar New Yorke? Kolkas man tai nieko nesako, as juk tik pradedu visu situ reikalu dometis... Manau jei tai kazka sakytu, butu lengviau paciam pasirinkt...As jau minejau, kad jei butu buvus galimybe (kurios nera) seniai buciau varzybose apsilankes ir paprases sauliu apsiziuret bent truputi.Saudysiu siuo metu UK, veliau su juo noriu grizti i Lietuva ir tuomet galeciau pradeti dalyvavima varzybose.Siaip norejau pasiteiraut galbut kuris is siu modeliu yra pranasesnis, galbut kazkuris butu netinkamas nepatyrusiam, o gal jie isvis jau savo atgyveno ir yra kazkas (is spyruokliniu) kas juos "lenkia visa galva"...Tokius dalykus norejau issiaikinti :S
Neradau informacijos, kur butu lyginami sie du modeliai, tada prasau jusu, patyrusiu pagalbos, kad nepadaryciau klaidos.
O siaip daikciukas gules naujoko rankose, tad ir meginu pasiteirauti kas ir kaip...Citata iš: kladia 2012.09.24-19:46:41Tu gali konkreciau suformulot klausimus? Tu nors kiek susipažines su tu šautuvų veikimo principais? Tau ka nors sako, kad AA cilindro turis didesnis už Weihrauch, kad AA stumoklis sukasi aplink savo ašį o HW ne, kad Armso nuleistukas reguliojasi 3 varšteliais o HW 2 važteliais? Čia aš aplamai bandau suprasti kaip geriau (išsamiau) formulot atsakimus. Man asmeniskai, kai renkausi, techniniai niuansai nerupejo. Rankos išsirinko kuri pirkt.Šaudisi kur Lietuvje ar New Yorke? Kolkas man tai nieko nesako, as juk tik pradedu visu situ reikalu dometis... Manau jei tai kazka sakytu, butu lengviau paciam pasirinkt...As jau minejau, kad jei butu buvus galimybe (kurios nera) seniai buciau varzybose apsilankes ir paprases sauliu apsiziuret bent truputi.Saudysiu siuo metu UK, veliau su juo noriu grizti i Lietuva ir tuomet galeciau pradeti dalyvavima varzybose.Siaip norejau pasiteiraut galbut kuris is siu modeliu yra pranasesnis, galbut kazkuris butu netinkamas nepatyrusiam, o gal jie isvis jau savo atgyveno ir yra kazkas (is spyruokliniu) kas juos "lenkia visa galva"...Tokius dalykus norejau issiaikinti :S
Tu gali konkreciau suformulot klausimus? Tu nors kiek susipažines su tu šautuvų veikimo principais? Tau ka nors sako, kad AA cilindro turis didesnis už Weihrauch, kad AA stumoklis sukasi aplink savo ašį o HW ne, kad Armso nuleistukas reguliojasi 3 varšteliais o HW 2 važteliais? Čia aš aplamai bandau suprasti kaip geriau (išsamiau) formulot atsakimus. Man asmeniskai, kai renkausi, techniniai niuansai nerupejo. Rankos išsirinko kuri pirkt.Šaudisi kur Lietuvje ar New Yorke?
Kolkas man tai nieko nesako, as juk tik pradedu visu situ reikalu dometis... Manau jei tai kazka sakytu, butu lengviau paciam pasirinkt...As jau minejau, kad jei butu buvus galimybe (kurios nera) seniai buciau varzybose apsilankes ir paprases sauliu apsiziuret bent truputi.Saudysiu siuo metu UK, veliau su juo noriu grizti i Lietuva ir tuomet galeciau pradeti dalyvavima varzybose.Siaip norejau pasiteiraut galbut kuris is siu modeliu yra pranasesnis, galbut kazkuris butu netinkamas nepatyrusiam, o gal jie isvis jau savo atgyveno ir yra kazkas (is spyruokliniu) kas juos "lenkia visa galva"...Tokius dalykus norejau issiaikinti :S
Citata iš: Monce 2012.09.26-01:47:40Kolkas man tai nieko nesako, as juk tik pradedu visu situ reikalu dometis... Manau jei tai kazka sakytu, butu lengviau paciam pasirinkt...As jau minejau, kad jei butu buvus galimybe (kurios nera) seniai buciau varzybose apsilankes ir paprases sauliu apsiziuret bent truputi.Saudysiu siuo metu UK, veliau su juo noriu grizti i Lietuva ir tuomet galeciau pradeti dalyvavima varzybose.Siaip norejau pasiteiraut galbut kuris is siu modeliu yra pranasesnis, galbut kazkuris butu netinkamas nepatyrusiam, o gal jie isvis jau savo atgyveno ir yra kazkas (is spyruokliniu) kas juos "lenkia visa galva"...Tokius dalykus norejau issiaikinti :SOK aišku. Šiai dienai HW97 ir AA TX200 yra highest and premium quality tarp masiškai gaminamu PPP šautuvų.Konstrukcija praktiškai vienoda. Skirtumai nedideli. Aš prieš perkant nepatingėjau pasiskaičiau forumus ir sužinuojai tokius niuansus:HW 97K (+) Mažesne šautuvo ir dvigubai mažesne detalių kaina. Lengviau nusipirkti, yra LT parduotuvėse arba greitai pristatomas iš Vokietijos. Modelis labiau paplitęs LT, galima ne tik pamatyt, pačiupinėt bet ir pasitart su turėtojais. Galima nusipirkt 7,5J. Buože būna iš buko ir „laminato“.(-) Sudėtingesnis ardymas/surinkimas (ne tragedija). Trumpesnis spyruokles tarnavimo laikas, originali greičiau silpnėja arba lūžta. Man asmeniškai netinka atstumas tarp nuleistuko ir rankenos, per didelis mano trumpiems pirštams (vienintele priežastis dėl kurios pasirinkau TX200). Prieš ardant reikia nuimt optika. AA TX200(+) Lengvai ir saugiai ardosi nenuimat optikos. Optika galima tvirtinti žemai, kulkos įdėjimo anga būna iš dešines arba iš kaires puses. Originali spyruokle tarnauja ilgiau. Didesnes nuleistuko reguliavimo galimybes. Buože būna iš riešutmedžio. Stumoklio-cilindro grupe papildomai centruojasi specialiais žiedais (HW97 turėtojai irgi daro toki centravimą kaip tiuninga) .(-) Brangesnis, Lietuvos parduotuvėse nerasi. Detales brangios ir reikia užsakinėti UK. Mažai kas turi. Nėra 7,5J versijos. Nėra „laminato“ buožes. Tu dabar sedi UK. Žmogau, pagoglink kur yra artimiausia ginklų parduotuve, nueik ten ir tikrai rasi ir pačiupinėsi ir pridėsi prie peties ir HW ir AA. Tik aš abejoju ar tu ten rasi HW 7,5J versija. Pas anglus minimum 16J. O gal aš klystu. Nepatingėk, patikslink ir parašyk forume.
a) Jei planuoji vaziuoti i Lietuva ir tave tikrai domina 7.5J - tuomet Diana 75 arba FWB 300S. Todel, kad gerai sureguliuoti AA ir HW ant 7.5J nera taip paprasta, kaip atrodo.b) Jei galesi issiimti leidima ginklui ir jo ivezima, ir domina 16J - tuomet AA TX200 MK3/HC, AA ProSport arba HW97k. Trukumu turi jie visi. Paciupinek visus ir rinkis ta, kuris patiks labiausiai. Lengviausiai ardosi TX200. ProSport - kiek sudetingesnis. Daugiausia klapato su HW. Mano nuomone, AA yra konstrukciskai pranasesni uz HW, bet ir HW gali saudyti labai labai gerai.
kadangi esu naujas hw97 savininkas, pasisakysiu. taip, apdirbimo kokybe pas vokieti aukstame lygyje (tas nestebina, kas diena su jais susiduriu), taciau uz galines probkes toki padaryma reiktu nagus nukapoti (be spaustuvu niekaip neatsuku ir neuzsku)kas liecia is dezutes isemus ir saudyti, bandziau, tiesa per chroniu. nepatiko vaizdas, kai kulkos greitis sokinejo 15 m/s. isardzius ir isvalius pasidare +-2m/s.