REGISTRUOTIS »
xatabyc rašė:sportbatis rašė:neklaidinu, tik noriu pasakyt, kad nebutina pirktis visko iskart - o gal laikys ir parpasti ziedai? kas is to, jei buciau paklauses jusu patarimo ir iskart pirkes monobloka uz stolnyka kuris man nereikalingas? tau daug kas nereikalinga, todel siai dienai turi ka turi ir mes uz tave dziaugiames is savo patirties sakau, kad ppp tuo labiau perelomkei geriau monoblokas (skelbimuose kaina nuo 30 lt)mazesne tikimybe, kad optika ciuoz arba nusikratys, nori rizikuoti pasirenki ziedus (kaina nuo 30 lt)
autostop25 rašė:Kas tas cainikas? Kokiam tikslui optika naudosi?pramogai ar varzybom,jei varzybom kokiai kategorijai?
autostop25 rašė:tai ciainikam kategorijos gal nezinomos dar:) cainikam svarbu buna kuo didesne sustresne optika su dideliu artinimu ir dideliu priekiniu lesiu o paskiau galziuri kad ne ta nusipirko
Burbulas rašė:. . . . . Apskritai man (čia mano asmeninė nuomonė) nesuprantamas tokių žvėriškų didinimų pasirinkimas tuo labiau, kad gamintojai nurodytas optikas komplektuoja neypatingai kokybiškais stiklais (prie didesnio didinimo viskas "plauks" ir bus tamsu)... FPP puikus pasirinkimas jei planuojama keisti didinimus, bet ne tokio "žvėriško" (nebent Ft disciplinai). Aš pažiūrėčiau į kažką panašaus - http://www.snipercentral.com/menace4.htmNe būtinai šitas gamintojas ar modelis, bet kažkas panašaus P.S. tema perkeliu į "Optikos"
Burbulas rašė:SR tinklelis pritaikytas pneumatinio šautuvo kulkos balistikai (labiau 16J) - tam, kad šaudyt nenaudojant optikos "bokštelių" (neįvedant pataisų)SR6 - labiau tinkamas cal. 4,5mm, SR12 - 5,5mm.FFP - Front Focal Plane.. Lietuviškai - tinklelio atvaizdas fokusuojamas į pirmąją fokalinę plokštumą. Kitaip tariant mildot'o reikšmė nesikeičia nuo pasirinkto didinimo - jei tavo kulkos pataikymas 35m atstumu sutampa su pirmu mildotų, tai jis sutaps nepriklausomai nuo pasirinkto optikos didinimo.Apskritai man (čia mano asmeninė nuomonė) nesuprantamas tokių žvėriškų didinimų pasirinkimas tuo labiau, kad gamintojai nurodytas optikas komplektuoja neypatingai kokybiškais stiklais (prie didesnio didinimo viskas "plauks" ir bus tamsu)... FPP puikus pasirinkimas jei planuojama keisti didinimus, bet ne tokio "žvėriško" (nebent Ft disciplinai). Aš pažiūrėčiau į kažką panašaus - http://www.snipercentral.com/menace4.htmNe būtinai šitas gamintojas ar modelis, bet kažkas panašaus P.S. tema perkeliu į "Optikos"
jonas_m rašė:na dar butu lengviau jei butum nurodes kokiu ginklu saudysi,ppp ar pcp,jei pcp tai butu tamstai uzteke ir paprasciausios turgines pasisaudymams uz 120 lt 3-9x40 skirtingais pavadinimais vienodos isvaizdos