REGISTRUOTIS »
Va, pritariu. Tik nežinau ar pritars viršininkas... Alus gali nesiderinti su darbo drausme:)
Pirma vieta bet kuriuo atveju gauna 100% (skaitykit čempionato taisykles). Šiuo atveju niekas nenukentės, bet ateityje vis tik - jei yra daromi kažkokie pakeitimai skaičiavimuose, tai turi būti derinama su grupės nariais... Incidentas baigtas eikit gert alaus
Parintis nematau reikalo. Galiu tik pasiūlyti, jei kyla klausimų dėl taškų skaičiavimo ypač 1, 2, 3 vietos, tai būtų gerai žinoti viešai skelbiant rezultatus. Partneris kaip ir konkurentas, apsirinka skaičiavimuose retai. Vienu žodžiu, kviest ir aiškintis vietoje, o dabar nežinia. MtR - nebuvai mano partneriu, gal aš tavim netikiu. Nu dovanokit už sanbruzdį.
Citata iš: salle 2013.05.14-09:48:46 Parintis nematau reikalo. Galiu tik pasiūlyti, jei kyla klausimų dėl taškų skaičiavimo ypač 1, 2, 3 vietos, tai būtų gerai žinoti viešai skelbiant rezultatus. Partneris kaip ir konkurentas, apsirinka skaičiavimuose retai. Vienu žodžiu, kviest ir aiškintis vietoje, o dabar nežinia. MtR - nebuvai mano partneriu, gal aš tavim netikiu. Nu dovanokit už sanbruzdį.Na taip, porininku nebuvau... buvau teiseju Vieta po perskaiciavimo nesikeite, tai nemaciau reikalo, del tokios smulkmenos Jusu abieju ieskot...Blyn, dabar reikes svarstyti: ar du dalyviai aritmetikos nemoka, ar ... ?
Citata iš: MtR 2013.05.15-07:30:22Citata iš: salle 2013.05.14-09:48:46 Parintis nematau reikalo. Galiu tik pasiūlyti, jei kyla klausimų dėl taškų skaičiavimo ypač 1, 2, 3 vietos, tai būtų gerai žinoti viešai skelbiant rezultatus. Partneris kaip ir konkurentas, apsirinka skaičiavimuose retai. Vienu žodžiu, kviest ir aiškintis vietoje, o dabar nežinia. MtR - nebuvai mano partneriu, gal aš tavim netikiu. Nu dovanokit už sanbruzdį.Na taip, porininku nebuvau... buvau teiseju Vieta po perskaiciavimo nesikeite, tai nemaciau reikalo, del tokios smulkmenos Jusu abieju ieskot...Blyn, dabar reikes svarstyti: ar du dalyviai aritmetikos nemoka, ar ... ?Šiaip tai mes niekur su porininku nebuvom dingę, galėjai dėl šventos ramybės ir paieškoti .Matau MtR tu čia daugiau už visus <parinies>. Nu atleisk už grubumą. Teisėjai irgi ne šventieji. Dalyviai ne angelai. Nenukrypkim nuo temos. Kad ir kokia situacija iškiltų reikia spręsti vietoje, tuoj pat ir ten pat. Aš pasilieku prie Burbulo nuomonės.EIKIT GERT ALAUS. Gerai pasakyta. Protokolą matau su pastabomis sutinku. Varžybų dieną tą patį būčiau pasakęs.
1 Saulius Ringys HW-97K 79Turi būti 80 t. Mudu su porininku perskaičiavome, suklysti negalėjome. Vygantas Čepokas gali patvirtinti mano rezultatą. Ačiū už supratingumą.
Parintis nematau reikalo. Galiu tik pasiūlyti, jei kyla klausimų dėl taškų skaičiavimo ypač 1, 2, 3 vietos, tai būtų gerai žinoti viešai skelbiant rezultatus. Partneris kaip ir konkurentas, apsirinka skaičiavimuose retai. Vienu žodžiu, kviest ir aiškintis vietoje, o dabar nežinia.
MtR - nebuvai mano partneriu, gal aš tavim netikiu.
Pirma vieta bet kuriuo atveju gauna 100% (skaitykit čempionato taisykles). Šiuo atveju niekas nenukentės, bet ateityje vis tik - jei yra daromi kažkokie pakeitimai skaičiavimuose, tai turi būti derinama su grupės nariais...