REGISTRUOTIS »
prie temos, o ką siurblį dėvėtą pirkai, kad nebuvo. kokį šimtuka jau per rankas praleidau bet iki šiol prie visų buvo. tikrai neturiu, bet galių paklaust ir užsakyt, kokia kaina tikrai nežinau dabar
Citata iš: zalias7 2015.01.05-12:19:09nu nzn man tas termovaras kainavo berods 220lt. jokiu balansiniu nera jungiasi pries kolektoriu, siurblys taip reikalingas, bet jei protingas tai paskui elektra taupai. pas mane dabar grindys sukasi ant 8watu, ladomatiniai matyt butu nuo 45watu. Upsa su teisingu sinusu per skelbimus us 200lt. gali drasiai paimt.taip ir gaunasi Marijau "viena boba sakė" Ladomatas ir Termovaras skirti i Katilą gražinti tam tikros temperatūros vandenį, o kolektoriaus sumaišymo mazgas ir termostatinis sumaišymo vožtuvas skirti termofikato pastoviai temperatūrai palaikyti radiatoriuose ar grindyse du skirtingi dalykai
nu nzn man tas termovaras kainavo berods 220lt. jokiu balansiniu nera jungiasi pries kolektoriu, siurblys taip reikalingas, bet jei protingas tai paskui elektra taupai. pas mane dabar grindys sukasi ant 8watu, ladomatiniai matyt butu nuo 45watu. Upsa su teisingu sinusu per skelbimus us 200lt. gali drasiai paimt.
Citata iš: grandis 2015.01.05-23:19:54prie temos, o ką siurblį dėvėtą pirkai, kad nebuvo. kokį šimtuka jau per rankas praleidau bet iki šiol prie visų buvo. tikrai neturiu, bet galių paklaust ir užsakyt, kokia kaina tikrai nežinau dabarsiurbliukas naujutėlaitis, tik komplekte neturi tos fyškutės Paklausk jei gali, būsiu dėkingas
Citata iš: powermotors 2015.01.06-10:06:27Citata iš: grandis 2015.01.05-23:19:54prie temos, o ką siurblį dėvėtą pirkai, kad nebuvo. kokį šimtuka jau per rankas praleidau bet iki šiol prie visų buvo. tikrai neturiu, bet galių paklaust ir užsakyt, kokia kaina tikrai nežinau dabarsiurbliukas naujutėlaitis, tik komplekte neturi tos fyškutės Paklausk jei gali, būsiu dėkingas is paneveziecio pirkai kur skelbiu.lt pardavineja?
nenuvilsiu, nes nieko nezinau apie ji, tiesiog uzmaciau, kad gerom kainom pardavineja ir aceit neturi pajungimo fyskiu