REGISTRUOTIS »
Testas buvo atliekamas su ( kazkokiom "oksiduotom") JSB Exact 4.52, 0.547g kulkelem.Pasauline tikrinimo praktika tokia: teisejas pats ikisa "kazkokia" kulkele i vamzdi ir sauni pro chrona. jei du kartus nepraeini- duodi teisejui savo kulkele, jis ja apziuri, pasveria, ikisa i vamzdi. sauni pro chrona. gautas rezultatas tikrinimas pagal lenteles. Tilpo i ribas- saudai toliau. netilpo- rezultats diskvalifikuojamas- gali saudyt toliau neiskaitai. Visur chrono testas (isskyrus Norvegija) buvo kazkur vidury trasos, taigi psireguliavimu, prasovimu pasildymui nebuna.Kazkaip paskutiniu metu pastebejau labai negera tendencija tarp HFT sauliu- jei nera galimybes saut gulint, tai vos ne pasaulio pabaiga.. gal visgi butu laikas susitvarkyt ginklus ir nustot inkst... ir eit treniruotis. Speju reiks per vienas varzybas imt ir uzdraust saut gulint ir su atrama. Nes kitaip taip ir nesuprasit kas negerai. Mano manymu HFT issigimsta i gulinejimo varzybas...
Skaičiau skaičiau ir nusprendžiau įkelti savo šluba koją į diskusiją.varžybose nebuvau,nemačiau kas ten kaip buvo,bet...paskaičius iš šono susidaro vaizdelis kad ispindejot tamstos išvis.ryškiai per daug varžybų yra organizuojama sezono metu.manau jei būtų max 5 varžybos per visus metus,tokių diskusijų net nebūtų.nebesijaucia tos ugnelės varzybines,liko tik rutina.vos ne kas savaitgalį vis tas pats..natūralu kad pradeda kilt nepasitenkinimas tarp skirtingų kategorijų šaulių. hamukui matyt buvo geriau buvo pastatyti taikiniai,kad su dioptra optikas aplenkė?stipru.
Tiesa, man kai kas nepatiko. Tik nežinau į ką kreiptis... Kai užtaisinėdavau savo HW97, taip bjauriai smėlis traškėjo viduje. Taip man per širdį...
Citata iš: Audrius 2014.06.10-14:34:16Tiesa, man kai kas nepatiko. Tik nežinau į ką kreiptis... Kai užtaisinėdavau savo HW97, taip bjauriai smėlis traškėjo viduje. Taip man per širdį...O jooo... glosčiau, glosčiau ir atsiprašinėjau savo Dianos po varžybų...