REGISTRUOTIS »
laisve rašė:Pasakysiu,ka galvojiu ,gal ir uzmetysit akmenim,bet galvoju taip.Reik dziauktis,kad kazkas organizuoja ,bando kazka daryt(mes zinom,kad kazkam sekasi geriau,kazkam blogiau)o mes atvaziuojam ir paskui nepatenkinti pizdavojam...Tai,kas neleidzia patiems pabandyt ,kazka suorganizuoti?Kad ir kaip bebutu gerbiu zmoniu pastangas organizuojant varzybas,ipatingai,kas state taikinius tikrai prisilaipiojo iki soties
EARepair rašė:Visada kritikavau ir kritikuosiu - tik taip galima tobulėti. Kitas reikalas, jei kritika priimama kaip siuntinėjimas kažkur, o taip nėra.Aš noriu, kad varžybos būtų "tarptautinio" lygio, noriu, kad mano vaikai užaugtų geri žmonės, kad keliai Lietuvoje būtų geri! Noriu ir tai įmanoma! Ir nereikia aiškinti mol "nenorėkit, kad varžybos būtų tarptautinio lygio". Kodėl?Gal trūksta kitokio požiūrio į organizavimą - gal nereikėjo ten tiek karstytis ir tuo dangstyti iškilusius nesklandumus, tuo nieko jau nebesužavėsi. Geriau kukliau, bet sklandžiai, nei įspūdingai ir ne iki galo.Beja, taikinių nieks net nekvietė nurinkt, čia toks suvalkietiškas kuklumas?Kas liečia prisidėjimą - prisidėjau ir prisidedu kiek galiu, ir neskirstau ar čia LFTSA, ar Airguns.lt, ar NSA, ar Jonas, ar Žemaičiai. Man politika neįdomi. Aš už laimingą pabaigą!
EARepair rašė:Visada kritikavau ir kritikuosiu - tik taip galima tobulėti.
aš noriu, kad varžybos būtų "tarptautinio" lygio
Beja, taikinių nieks net nekvietė nurinkt
Man politika neįdomi. Aš už laimingą pabaigą!