+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 752
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 2
Guests: 669
Total: 671

Autorius Tema: Lietuvos atvirasis čempionatas "Suvalkijos kubas" 2011.10.09!  (Skaityta 53203 kartus)

vidas007

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 782
    • Žiūrėti profilį
Re: Lietuvos atvirasis čempionatas "Suvalkijos kubas" 2011.10.09!
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2011.10.10-07:33:00 »
Grandis rase...

ir manau reikia rašyt bendras varžybu pravedimo taisykles

gana daryt aš sugalvojau o  jus spėliokit [/quote]

As ir uz sita pasisakau.
Trasa atrode idomiai,bet taikiniu atstumai buvo gan monotoniski.Ir nereiketu statyt ten kur sauti is normalios padeties neimanoma.Ir minimalus atstumas turi but ribojamas.
Ta prasme-yra kur tobulet.
Tikrai nesmagiai jautiesi kai pataikei ir nenuvirto.

Organizatoriams verta padekot uz pastangas,triusa ir populiarinima sio sporto!:super:
Feinwerkbau P70 FT/BR

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2011.10.10-08:26:14 »
kaip asmeniui, prisidejusiam prie taikiniu statymo, tikrai geda, kad jie nevirto ir padaryta tokia grubi klaida.
kaip asmeniui, kuris padejo statyti taikinius, dar labiau geda, kai po varzybu visi rankos kisenese, o trys "kvaileliai"laksto, karstosi juos nurinkinedami. eilini karta isitikinau, kad kol nepaspirsi i uzpakali, tol niekas nevyks. negi visiems reikia asmeninio pakvietimo?
pirmam puslapyje aiskiai paskelbta info, kad taikinius statys tada ir tada.vsi norintys padeti laukiami. negi ir vel reikia asmeniskai issiuntineti prasymus, pakvietimus ?
man ir nepatiko, kad nevirto taikiniai, bet yra kaip yra. visi vienodas salygas turejom. persistengem su taikiniais i virsu, ir tas aisku bus karti pamoka.

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2011.10.10-08:50:40 »

Citata
laisve rašė:
Pasakysiu,ka galvojiu ,gal ir uzmetysit akmenim,bet galvoju taip.Reik dziauktis,kad kazkas organizuoja ,bando kazka daryt(mes zinom,kad kazkam sekasi geriau,kazkam blogiau)o mes atvaziuojam ir paskui nepatenkinti pizdavojam...
Tai,kas neleidzia patiems pabandyt ,kazka suorganizuoti?Kad ir kaip bebutu gerbiu zmoniu pastangas organizuojant varzybas,ipatingai,kas state taikinius tikrai prisilaipiojo iki soties

labai netgi pritariu :beer:
niekas niekam netrukdo suorganizuoti varzybas, sustatyti taikinius, paskui juos nurinkti ;)
Aisku patogiausia nieko neveikti, tik atvaziuoti i varzybas, sudalyvauti ir isvaziuoti, paskui www paverkti visiems ant peties kaip negerai buvo tas ar anas. Nenorekit tarptautinio lygio varzybu, reikia dekoti zmonems, kad is viso kazka organizavo, stengesi. Pritariu EdmundasL, salygas visi vienodas turejo, taigi toliau jau viskas nuo saulio priklauso.
O del bendru taisykliu visiems renginiams, tai be abejo manau tokios reikalingos.
P.S. varzybose nedalyvavau, bet labai nefaina skaityti kai taip ....:inno:
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

grafito

• Hero Member
  • Įrašai: 1440
    • Žiūrėti profilį
    • RSSA
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2011.10.10-09:04:41 »
kritikuoti yra lenviausia ir tikrai manau kritika mums ir padeda tobuleti. Earepair gerbiu Tave kaip zmogu,bet paskutiniu metu girdziu is Jusu puses tik kandzia kritika ir nepasitenkinima. Aplamai siais metais jai ne NSA ir kaip kurie zmones ,varzybu kiekis butu ,mums mirtingiesiems ziauriai mazas. Mano manymu reikia draugiskai aiskintis klaidas ir bendrai jas spresti o ne metyti akmenimis i savo darza,pabreziu savo darza nes nera musu tiek daug,kad galetumeme vieni kitus nach...siuntineti ir dar nedaaugome Lietuvoje ,kad galetumeme rinktis ju organizuojamos varzybos geros situ blogos
Mano parašas...

EARepair

• Sr. Member
  • Įrašai: 255
  • Vedęs ir turi vaikų.
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2011.10.10-09:38:41 »
Visada kritikavau ir kritikuosiu - tik taip galima tobulėti. Kitas reikalas, jei kritika priimama kaip siuntinėjimas kažkur, o taip nėra.
Aš noriu, kad varžybos būtų "tarptautinio" lygio, noriu, kad mano vaikai užaugtų geri žmonės, kad keliai Lietuvoje būtų geri! Noriu ir tai įmanoma! Ir nereikia aiškinti mol "nenorėkit, kad varžybos būtų tarptautinio lygio". Kodėl?
Gal trūksta kitokio požiūrio į organizavimą - gal nereikėjo ten tiek karstytis ir tuo dangstyti iškilusius nesklandumus, tuo nieko jau nebesužavėsi. Geriau kukliau, bet sklandžiai, nei įspūdingai ir ne iki galo.
Beja, taikinių nieks net nekvietė nurinkt, čia toks suvalkietiškas kuklumas?
Kas liečia prisidėjimą - prisidėjau ir prisidedu kiek galiu, ir neskirstau ar čia LFTSA, ar Airguns.lt, ar NSA, ar Jonas, ar Žemaičiai. Man politika neįdomi. Aš už laimingą pabaigą!

vidas007

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 782
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2011.10.10-09:42:45 »
Citata
EARepair rašė:
Visada kritikavau ir kritikuosiu - tik taip galima tobulėti. Kitas reikalas, jei kritika priimama kaip siuntinėjimas kažkur, o taip nėra.
Aš noriu, kad varžybos būtų "tarptautinio" lygio, noriu, kad mano vaikai užaugtų geri žmonės, kad keliai Lietuvoje būtų geri! Noriu ir tai įmanoma! Ir nereikia aiškinti mol "nenorėkit, kad varžybos būtų tarptautinio lygio". Kodėl?
Gal trūksta kitokio požiūrio į organizavimą - gal nereikėjo ten tiek karstytis ir tuo dangstyti iškilusius nesklandumus, tuo nieko jau nebesužavėsi. Geriau kukliau, bet sklandžiai, nei įspūdingai ir ne iki galo.
Beja, taikinių nieks net nekvietė nurinkt, čia toks suvalkietiškas kuklumas?
Kas liečia prisidėjimą - prisidėjau ir prisidedu kiek galiu, ir neskirstau ar čia LFTSA, ar Airguns.lt, ar NSA, ar Jonas, ar Žemaičiai. Man politika neįdomi. Aš už laimingą pabaigą!

+1:super:

Nemanau,kad cia kazkas metosi akmenimis,tik noretu patart ir kritika reiketu teigiamai priimt,o ne suprast kaip siuntima...
Gal vadovams reiketu dazniai but oficialiose ir ten pasisemt patirties is Burbulo,Konstantino ir panasiai.
Feinwerkbau P70 FT/BR

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #51 Įrašytas: 2011.10.10-09:48:05 »
niekas ir nedangsto karstymusi varzybu spragu.
NSA vadovybei. Turekit omenyje ateiciai, baigesi varzybos, rekit garsiai, "taikiniu rinkimas", nes be pakvietimo niekas nejudes.

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2011.10.10-10:15:56 »
Citata
EARepair rašė:
Visada kritikavau ir kritikuosiu - tik taip galima tobulėti.

galima tiesiog patarti ir tai daryti ne viesoje erdveje, o tiesiai po varzybu organizatoriams ir visiems kitiems girdint. Vienas momentas, kai sypsaisi ir sakai viskas OK, kitas kai gryzes po varzybu sedi prie pc ir duodi kritikos
Citata
aš noriu, kad varžybos būtų "tarptautinio" lygio

visada geram renginiui ir geram show reikalingas geras finansavimas. Nezinau kokios "stafkes" buvo Suvalkijoje, bet kiek pamenu Cerniskese buvo 15Lt 4,5mm. Jei startinis mokesti bus ne 15, o pvz. 50Lt ? Varzybos galbut bus aukstesnio lygio, gal net mergaites su bikiniais pasokines po kiekvieno suvio :D, bet dalis airguneriu jau gali pakrapstyti pakausi ir is viso varzybose nedalyvauti. Gal klystu, bet tokia tikimybe yra ar ne ? Vadinasi dalyviu tokiu atveju gali buti jau maziau. Toje vietoje smagumo nematau.
Citata
Beja, taikinių nieks net nekvietė nurinkt
cia manrods turetu buti savaime suprantama....
Citata
Man politika neįdomi. Aš už laimingą pabaigą!
Gerai visiems niekada nebus del N priezasciu, bet organizatoriams bent uz varzybas reiktu padekoti.
As irgi uz laiminga pabaiga :beer:
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

grandis

• Hero Member
  • Įrašai: 3637
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53 Įrašytas: 2011.10.10-10:24:07 »
varžybu lygis siais metais suprastėjo dvigubai,
suvalkijos kubas taip pat,

brifingas apgailėtinas, jaigu nežine i kokius taikinius saudyt,  

varžybu butu uzteke ir butu ju suorganizuota, bet kai kas antra savaitgali varžybos, zmoniu bus vis mažiau ir mažiau

i varžybas zmonės važiuoja gerai ir turiningai praleist laika,  o ne eit per takelius ir galvot ai naxu... i antra nešausiu nes vistiek nevirs

kažkodėl prieš du metus visi susiringdavom, sustatydavom, surinkdavom,  ir mokesčio nebuvo (tik auku dėžutė)

o dabar tai peraugo i šiokia tokia komercija

Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

Perestukinas

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 351
  • Joniškis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54 Įrašytas: 2011.10.10-10:43:06 »
Dėkui NSA už suorganizuotas varžybas ir asmeniškai visiems įdėjusiems triūso statant, nurenkant, planuojant, suvedinėjant ir pan. Važiuojame į varžybas ne vien dėl rezultato bet ir geros nuotaikos sukūrimo, pabendravimo su bendraminčiais, patirties pasisėmimo. Tikrai nesivadovauju principu "man gerai, kada kaimynui blogai".
Bet pritariu Repair nuomonei - išsakyti pastabas, kritiką reikia, kad pamatyti kryptį tobulėjimui.
1. Brinfingas - jis būtinas.
Netgi 10 varžybų dalyvavęs šaulys nežinos į kuriuos taikinius šaudyti jeigu jie trys. Kaip ir gavosi - vieni pirmos kategorijos šaudė žalią ir baltą taikinį kiti geltoną ir baltą. O kaip pastebėta "negriuvimo" funkcija labiau pasižymėjo geltonieji taikiniai. Vadinasi jau sąlygos susidarė nevienodos. Be to buvo šaulių šaudančių ir pirmą kartą... gerai, kad gavosi taip, jog juos iš karto apsiėmė globoti senbuviai - klausimus aptarinėjo takeliuose. Bet brifingo metu išdėstyti principai tikrai būtu ženklus +.
2. Taikinių surinkimas.
Edmundai, nereikia "rėkti" - surenkam taikinius. Kaip rodo praktika didžioji dalis nesusipratimų tik dėl tarpusavio bendravimo stokos. Taigi pamodeliuokime situaciją - švilpukas šaudymo pradžiai buvo, pabaigai - ne. Kaip ir nebuvo garsinės informacijos. O iš kur man žinoti, kad einant surinkti taikinių nebebus šaudoma? O gal vyks persišaudymas arba gal sekančią dieną NSA ruošiasi čia pat vykdyti treniruotes ir taikiniai turi likti... Manau butų pilnai pakakę informacijos "šaudymą nutraukti varžybos baigtos, kol organizatoriai skaičiuoja taškus prašom surinkti taikinius" Ir vaizdelis butų kitoks.

Neklysta tik tie kurie nieko nedaro, bet praėjo jau metai nuo pirmojo "Suvalkijos kubo" kodėl jūs paguldote vis tą patį grėblį prie medaus statinės :-[. Ir to grėblio "padėjimas į vietą sandėliuke" nereikalauja didesnių finansų.
Ir pastabos tiesiogiai organizatoriams dėl varžybų "lyrinių nukrypimų" šaudymo metu buvo
Dar kartą ačiū visiems organizavusiems ir dalyvavusiems varžybose.
CZ200T + Hawke 4.5-14x42 HFT3; LG110 + Hawke 8-25x42 HFT1

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55 Įrašytas: 2011.10.10-10:47:56 »
Us kritika jei ji teisinga ner ko pykt, jei taikiniai nevirsta tai negerai ir siulyti vaziuoti 200-400km (pirmyn/atgal) diena pries pasistatyti taikinius, kad butu gerai, skamba keistokai.
Brifingas pas marijampoliecius kiek pamenu irgi amzina problema, jei daugiau dalyvavusiems tai dideliu problemu nesudaro (taisykles zino) tai naujai dalyvaujantiems dideles problemos (jei ir taip visko bijo :) ) .

Pykt nereikia, reikia netgi klaust, kas blogai ir ka galima pataisyt, galu gale zmones gi ir pinigelius sumoka ir turi kaska us tai gauti :beer:

hamas

• Sr. Member
  • Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56 Įrašytas: 2011.10.10-10:48:13 »
sveiki vaikinai dekui uz pastabas del klaidu as man atrodo jau visu atsiprasiau po varzybu per apdovanojimus jai to maza galiu kikvieno asmeniskai i privata na o kas liece komercija tai medalei 280lt kuras it tt o surinktus pinigus atidavem us taikinius ir darr liko atiduot 1400lt taip kad ta komercija apie 400-500lt i minusa mum visiem rengusiem varzybas na okas liece dar viena komercija .auku dezute.tai i ja surinkta net 7lt kuriuos buvo  geda kamnors parodyt nors tai turejo buti skyrta tam kad mes lituvei i aukstesni ligi iskoptume kad nereiktu i europa mynt uz savus taip kad komercija superine
Mano parašas...

hamas

• Sr. Member
  • Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57 Įrašytas: 2011.10.10-10:56:49 »
pernai kube nerengiau ir net nezinojau kad tokios bus na o del brifingo tai esu kaltas bet tikiuosi ismoksiu ir visai nepykciau jai kas atsiustu koki pavyzdi but nors ka iskalt mintinai ir viskas truputi siuoj sriti pageretu
Mano parašas...

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1355
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2011.10.10-11:26:17 »
Pykt nereikia, reikia netgi klaust, kas blogai ir ka galima pataisyt, galu gale zmones gi ir pinigelius sumoka ir turi kaska us tai gauti [/quote]

+1

tai daug laiko iki varzybu buvo tai cia 10 kart galima buvo klaust pas tikrai patyrusius organizatorius kaip teisingai pravesti rengini,kaip pravesti ta briefinga ir pan.taigi ne pasius nx ir nepasakyt daryk,vesk kaip ismanai. o del tu taikiniu tai kazkokia anomalija darosi kuo toliau tuo daugiau ju nekrenta ir su 1,6-1,7j ten nera ka veikt o pas ka maziau tai isvis ir tik atvaziuot ir padraskyt dazu nuo kill zonos tai...:inno: man geriausias buvo 25 takelis kokie apie 9m. kurio nepadare net 6 suviai  is eiles su 3,0 ir 3,5j.
o aplamai pati trasa tai tikrai idomi buvo,patiko.
as laukiu rezultatu bus idomu ar ne paskutine vieta mano:lol: nes praradau min. 21 taska per tuos taikinius.
gal visdelto geriau kokybe nei kiekybe.
gal yra pas ka daugiau foto? nes ko tai mazoka akimirku uzfiksuota.
In life there's nothing to help you,but your hands and you own head..
Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..
STEYR LG110 HP ex :(

grandis

• Hero Member
  • Įrašai: 3637
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59 Įrašytas: 2011.10.10-11:55:35 »
Labai puikiai jis krito tiek zalias tiek baltas
O gal jus saudet i geltona su 3.0j.  
Jaigu ka tai pirma antra kategorijosbsaude i artimiausia ir tolimiausia. O trecia latrgorika i artima ir i vidurini
Manau kad tai kiti net nezinnojo, o kai suzinojo buvo praeja dali trasos 8)
Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus