REGISTRUOTIS »
Labai prasom- nebesikankinti vienam, o lankyti saudymo treniruotes Zaliakalnio pneumatinio saudymo centre
Pagal ką nustatote besitreniruojančio klaidas ir pasiekimus?
Kai kas šiai metodikai prieštarauja. Pagrindinis argumentas - šaudymas su diopriniu taikikliu ir su optika iš esmės skiriasi ir vienas kitam trukdo.
Galima 1000000 kartu nagrineti metodikas, bet be normalaus treniruociu proceso tobuleja tik...talentai. Ir pas mus ju ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti.As po karines katedros beveik 25 metus nesitreniravau saudyme ir dabar man labai gaila visu siu metu. Todel sakau jums visiems, forumieciai, jeigu tikrai norite ismokti pataikyti - susiraskite klubus, saudymo centrus, samdykites invidualu treneri - kas nori ir iesko- visada suranda. Ar tai butu tai LT LV UK USA JAE ...etc
nepritariu, bet kas as toks kad kiščiau savo trigrašį, geriau aš...
kanedo30 kas liecia veja tai anglai gerai pasake "tai daugiau menas nei mokslas", todel kabini sniura sedi ant vejo ir pleskini, po kurio laiko ateina supratimas, bet vel gi man geriausia gaunasi kai neskaiciuoju/negalvoju, o duodu laisve pasamonei, bet tai sunku ijunkt irgi reikia mokytis